αυτη η αλικη στη λουκα νικα απο εμφανιση , περιποιηση και φιλικοτητα τι λεει;
γιατι δεν βγαινει να την δουν στο σαλονι ;
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου
αυτη η αλικη στη λουκα νικα απο εμφανιση , περιποιηση και φιλικοτητα τι λεει;
Eιναι "υψηλου επιπεδου" το εν λογω ιδρυμα,"..μονον με ραντεβου" !!.Μια φορα που πηγα και δεν εδεησε να βγει, την εκανα και ΔΕΝ ξαναπατησα.Σιγα την απωλεια !!!αυτη η αλικη στη λουκα νικα απο εμφανιση , περιποιηση και φιλικοτητα τι λεει;
ηταν καλη?για εγχειρησμενη μιλας η μπαστουνατη?Εγω ειχα παει δεν εμφανιστικε εξω, λεω δε γαμιεται ας μπω. ξενερωσα δεν εχυσα και εφυγα
Αν διαβάσεις προηγούμενες απαντησεις θα δεις. Πάντως νομίζω ότι δεν είχε καλές κριτικές
Aυτη ειναι μια πορνοσταρ που ερχεται στην Ελλαδα. Εχει ξαναερθει.
Τι παιζει? Την εχει παρει κανεις? Ποσα παιρνει? Αξιζει τα λεφτα της?
Αν διαβάσεις προηγούμενες απαντησεις θα δεις. Πάντως νομίζω ότι δεν είχε καλές κριτικές
πότε πρόλλαβες?Παιδια χαιρετω! Την Αλικη την ειχα παρει και εγω καποτε (αν λεμε την ιδια, μια ψιλη ξανθια και ανωμαλη) αλλα μετα χαθικε για πολυ καιρο! Ξερω ποτε δουλευει στου Ψυρη και σε ποια τιμη?
Παιδια χαιρετω! Την Αλικη την ειχα παρει και εγω καποτε (αν λεμε την ιδια, μια ψιλη ξανθια και ανωμαλη) αλλα μετα χαθικε για πολυ καιρο! Ξερω ποτε δουλευει στου Ψυρη και σε ποια τιμη?
Aυτη ειναι μια πορνοσταρ που ερχεται στην Ελλαδα. Εχει ξαναερθει.
Τι παιζει? Την εχει παρει κανεις? Ποσα παιρνει? Αξιζει τα λεφτα της?
Τελικα δεν υπαρχουν σχολια στο φορουμ για αυτη.
Ξερει κανεις να μας πει τι παιζει?
αχ παει κι αυτος....τον εφαγε μια απλη τυπικη γυναικουλα με μουνακι...κριμα κριμα.... πανε οι δοξες οι μεγαλες με τις τραβελοαναφορες...Διάβασε τι είπε γι' αυτήν,
ο μεγαλύτερος τραβελοκυνηγός που πέρασε ποτέ από το bourdela dot com
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2926.msg258615#msg258615]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2926.msg258615#msg258615[/url]