Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
Ποια ειναι η Χαρα??
Μπράβο σου καλέ κοπέλι, που παλέβεις με τραβέλι! Κουράγιο ωρε παληκάρια θα νικήσωμεν...Kαλα το thread αυτο εχει γινει η χαρα του ξεφωνημενου.
Τι φωτο ειναι αυτη ρε παιδια?
Θα ξερασω
Πονας ωρε Μανωλιο ? που λεει το καλο, παλιο ανεκδοτοΜπράβο σου καλέ κοπέλι, που παλέβεις με τραβέλι! Κουράγιο ωρε παληκάρια θα νικήσωμεν...
ΩΧΗ καλύτερη τρανσ που 'εχω πάει εγώ προσωπικά με την καλύτερη περιποίηση είναι στη Συγγρού η Άννα. Εχει πολύ καλό σώμα και τέλειο πού... . Τέλειο εγώ λέω το μεγάλο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις
Kαι μια αλλη παρυμια λεει οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα!!!!!!!!!!!!!Πονας ωρε Μανωλιο ? που λεει το καλο, παλιο ανεκδοτο
Εξαρταται φανταζομαι απο την θεση, αν εισαι δηλαδη το γεωτρυπανο η το υπεδαφος !!!!Kαι μια αλλη παρυμια λεει οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα!!!!!!!!!!!!!
Εξαρταται φανταζομαι απο την θεση, αν εισαι δηλαδη το γεωτρυπανο η το υπεδαφος !!!!
Eυχαριστω για την συμπαραστασηεδω θα συμφωνησω με την Συλβια..
Eυχαριστω για την συμπαρασταση
Παιδιά να καταθέσω και εγω οτι το Συλβακι ειναι καταπληκτικό , σε σκλαβώνει με την συμπεριφορά της σου φερετε σαν να ειναι γκόμενα σου. Πραγματικά αξίζει!!!!Eυχαριστω για την συμπαρασταση