Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 216
Ποια ειναι η Χαρα??
Μπράβο σου καλέ κοπέλι, που παλέβεις με τραβέλι! Κουράγιο ωρε παληκάρια θα νικήσωμεν...Kαλα το thread αυτο εχει γινει η χαρα του ξεφωνημενου.
Τι φωτο ειναι αυτη ρε παιδια?
Θα ξερασω
Πονας ωρε Μανωλιο ? που λεει το καλο, παλιο ανεκδοτοΜπράβο σου καλέ κοπέλι, που παλέβεις με τραβέλι! Κουράγιο ωρε παληκάρια θα νικήσωμεν...
Η καλύτερη τρανσ που 'εχω πάει εγώ προσωπικά με την καλύτερη περιποίηση είναι στη Συγγρού η Άννα. Εχει πολύ καλό σώμα και τέλειο πού... . Τέλειο εγώ λέω το μεγάλο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις
Kαι μια αλλη παρυμια λεει οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα!!!!!!!!!!!!!Πονας ωρε Μανωλιο ? που λεει το καλο, παλιο ανεκδοτο
Εξαρταται φανταζομαι απο την θεση, αν εισαι δηλαδη το γεωτρυπανο η το υπεδαφος !!!!Kαι μια αλλη παρυμια λεει οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Εξαρταται φανταζομαι απο την θεση, αν εισαι δηλαδη το γεωτρυπανο η το υπεδαφος !!!!
Eυχαριστω για την συμπαραστασηεδω θα συμφωνησω με την Συλβια..
Eυχαριστω για την συμπαρασταση![]()
![]()
Παιδιά να καταθέσω και εγω οτι το Συλβακι ειναι καταπληκτικό , σε σκλαβώνει με την συμπεριφορά της σου φερετε σαν να ειναι γκόμενα σου. Πραγματικά αξίζει!!!!Eυχαριστω για την συμπαρασταση![]()
![]()