Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.829
- Πόντοι
- 3.886
Ποια ειναι κατα κύριο λογω ενεργητική..
Η Τζένη η Κυψελιώτισσα με εντυπωσιακό μέγεθος.
Η Τζένη η Κυψελιώτισσα με εντυπωσιακό μέγεθος.
Η Τζενη ειναι τρανς η κρος?
Θα την χαρακτήριζα cross.
Αυτό πάντως που βάζουν κάποιες τρανς επαγγελματικές αγγελίες χωρίς γυμνές τους φωτογραφίες, ώστε να μπορεί να κρίνει ο άλλος, να το ξαναδούν λιγάκι. Μία επαγγελματική αγγελία τρανς πρέπει να περιέχει τέσσερα πράγματα: πρόσωπο, στήθος, κώλο, εργαλείο. Οι περισσότερες βάζουν φωτό στυλ instagram ή facebook. Ε, δε γίνεται έτσι. Δε θα τις συναντήσουμε για σχέση...
Αυτό πάντως που βάζουν κάποιες τρανς επαγγελματικές αγγελίες χωρίς γυμνές τους φωτογραφίες, ώστε να μπορεί να κρίνει ο άλλος, να το ξαναδούν λιγάκι. Μία επαγγελματική αγγελία τρανς πρέπει να περιέχει τέσσερα πράγματα: πρόσωπο, στήθος, κώλο, εργαλείο. Οι περισσότερες βάζουν φωτό στυλ instagram ή facebook. Ε, δε γίνεται έτσι. Δε θα τις συναντήσουμε για σχέση...
Το ότι σε επαγγελματικές αγγελίες κάποιες ζητάνε φωτό του πελάτη, πού το πας;
ειμαι η Ραννια απο Θεσσαλονικη παθητικη μαζοχα crossdresser δουλα pantyhosed sissy slave
Καλά δεν υπάρχουν Ελληνικές λέξεις για να πεις αυτό που λες στα ξένα; Που καταντήσαμε ργμτ!!!
ειμαι η Ραννια απο Θεσσαλονικη παθητικη μαζοχα crossdresser δουλα pantyhosed sissy slave
Ακούγεσαι απόλυτα well adjusted άνθρωπος.
Καλά δεν υπάρχουν Ελληνικές λέξεις για να πεις αυτό που λες στα ξένα; Που καταντήσαμε ργμτ!!!
Ακούγεσαι απόλυτα well adjusted άνθρωπος.
κρος, αλλα πολυ καλη και με μεγαλο μεγεθοςΗ Τζένη η Κυψελιώτισσα με εντυπωσιακό μέγεθος.
Η Τζενη ειναι τρανς η κρος?
Θα την χαρακτήριζα cross.