ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Έχουμε πληροφορίες; Ψάχνω ενεργετική.
μπα... αστο καλυτερα
μπα... αστο καλυτερα
Την Μελίνα την γνώρισα πριν από 7-8 χρόνια περίπου. Από άλλο site και κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά σε κάποια παραλία γυμνιστών τις Αττικής. Πέρασα όμορφα μαζί τις! Είναι καλό άτομο, ευγενικό, όμορφη, ξηγημένη από εξαρχής για τα θέλω τις. Για το στήθος που είπε κάποιος, το έχει πολλά χρόνια. Έχω καταλάβει ότι δεν γουστάρει να την πιέζουν, και να την ελένχουν. Αυτά τα ολίγα!
για πες μας περισσοτερα, τι σε χάλασε;Την Μελίνα την γνώρισα πριν από 7-8 χρόνια περίπου. Από άλλο site και κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά σε κάποια παραλία γυμνιστών τις Αττικής. Πέρασα όμορφα μαζί τις! Είναι καλό άτομο, ευγενικό, όμορφη, ξηγημένη από εξαρχής για τα θέλω τις. Για το στήθος που είπε κάποιος, το έχει πολλά χρόνια. Έχω καταλάβει ότι δεν γουστάρει να την πιέζουν, και να την ελένχουν. Αυτά τα ολίγα!
Μετα απο γνωριμια απο badoo βρισκομασταν σπιτι της και ευτυχως χωρις να την πληρωνω γιατι αλλιως ακομα θα τα εκλαιγα!!!
μπα... αστο καλυτερα
Μάγκες έχουμε πληροφορία για αυτήν εδώ
Κατέβηκε Αθήνα το μωρό !!!
Περίμενε αρχές Συγγρού στο αμάξι της !!
Υπάρχει κανένα που να γαμάει έτσι? και όχι Βραζιλιάνα με 200€ το μισάωρο? λέμε με ένα 80άρι το πολύ να την βρούμε.....
ΥΓ πως γίνεται αυτό Link ρε παιδιά? έχω καιρό να ασχοληθώ....θυμάμαι παλιά το κάναμε απλά επικόλληση
Υπάρχει κανένα που να γαμάει έτσι? και όχι Βραζιλιάνα με 200€ το μισάωρο? λέμε με ένα 80άρι το πολύ να την βρούμε.....
ΥΓ πως γίνεται αυτό Link ρε παιδιά? έχω καιρό να ασχοληθώ....θυμάμαι παλιά το κάναμε απλά επικόλληση
Αυτή είναι η Aylla Gattina, φιλαράκι. Συνήθως βρίσκεται Αγγλία και Ιταλία. Μακάρι να ερχόταν Ελλάδα. Εγώ σε αντίθεση με τον φίλο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ, πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα βρεις κάποια ελληνίδα να πηδάει έτσι. Μόνο κάποιες απ' τις αλλοδαπές μπαζούκας το έχουν, αλλά εσύ αποφασίζεις και κάνεις τα κουμάντα σου.
Anyway, σημασία έχει σε ότι επιλέγουμε να περνάμε καλά!
εκτός αυτού θα πρέπει να υπολογίσεις το γεγονός οτι αυτές με αυτά τα σώματα που γαμάνε σαν ταύροι είναι τίγκα στα στεροειδή. Όταν υπάρχει φαρμακοδιεγερση δεν υπάρχουν και όρια, η λίμπιντο είναι στα ύψη όπως και η επιθετικότητα. Μπορεί να γαμάει σαν τρένο 2 ώρες μέχρι να σε διαλύσει και να μπορεί χύσει 10 φορές μέσα στην ημέρα. Αυτό που εμείς το ακούμε και μας πέφτουν τα σαγόνια γίνεται με τα στεροειδή.
παράδειγμα, 24 ωρο ραντεβού και πηγε να τον σκοτώσει από το γαμήσι (διάσημη βραζιλιανα στα μέρη της για την επιθετικότητα και την αντοχή της)
Αυτή είναι η Aylla Gattina, φιλαράκι. Συνήθως βρίσκεται Αγγλία και Ιταλία. Μακάρι να ερχόταν Ελλάδα. Εγώ σε αντίθεση με τον φίλο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ, πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα βρεις κάποια ελληνίδα να πηδάει έτσι. Μόνο κάποιες απ' τις αλλοδαπές μπαζούκας το έχουν, αλλά εσύ αποφασίζεις και κάνεις τα κουμάντα σου.
Anyway, σημασία έχει σε ότι επιλέγουμε να περνάμε καλά!
Κοίτα, dionst. Ίσως έχεις δίκιο. Είναι ελάχιστες τέτοιες τρανς που θα σε πήδαγαν έτσι. Αλλά νομίζω έχει να κάνει και με τη δική σου εμφάνιση και στυλ αυτό. Αν καυλώσει τρελά μαζί κάποια πολύ ενεργετική τρανς μπορει να σου αλλάξει το αδόξαστο.