Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16

Υπάρχει τέτοιο πραμα ;

191133.jpg

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Εαν θα σε βαλειη τζενη κατω με το εργαλειο δεν θαμπορεισ να κατσεισ ενα μηνα!!! υπαρχουν reviews για την τζενη!!!

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Εαν θα σε βαλειη τζενη κατω με το εργαλειο δεν θαμπορεισ να κατσεισ ενα μηνα!!! υπαρχουν reviews για την τζενη!!!

Άσε, να μου λείπει . 
Είναι η γνωστή Τζένη από το πεδίον του Άρεως ;  Άλλαξε περούκα ;

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
μαλλον την εχει επισκεφθει την τζενη και ξερει.

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
kαλημερα σε ολους τους καυλιαριδες

Συνημμένα

• 10557214_1440527499560213_6001813472508397043_n.jpg
    10557214_1440527499560213_6001813472508397043_n.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 32

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
καποιος να μας γραψει κριτικη και για ντορα????ειναι δυνατον να μην υπαρχει εστω ενας???

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
καλησπερα  να σου λυσω εγω την απορια, ειναι απλο με ξερει πολυσ κοσμος απλα δεν βαζω ανθρωπουσ να με διαφιμιζουν , αυτοι που με ξερουν γνωριζουν αν ειμαι καλη ι οχι γιαυτο εξαλλου ειμαι στοον χωρο τοσα χρονια και δουλευα και σε στουντιο, μια δοκιμη θα καταλαβεις.

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
σιγουρα δεν αντιλεγω σε αυτο που λες!!απλα μου κανει απορια που λενε για το οτιδηποτε εδω μεσα και οχι για σενα που σιγουρα φαινεται οτι αξιζεις..ποτε δεν εκανε κακο μια δοκιμη οπως και το να διαβασεις μια κριτικη

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
καλησπερα  να σου λυσω εγω την απορια, ειναι απλο με ξερει πολυσ κοσμος απλα δεν βαζω ανθρωπουσ να με διαφιμιζουν , αυτοι που με ξερουν γνωριζουν αν ειμαι καλη ι οχι γιαυτο εξαλλου ειμαι στοον χωρο τοσα χρονια και δουλευα και σε στουντιο, μια δοκιμη θα καταλαβεις.
αυτο που εγραψες δεν ειναι καθολου σωστο ..
δηλαδη οσοι μπαινουμε κ ενημερωνουμε καποιους που ρωτανε ειμαστε ολοι στημενοι?
η μας βαζουν αλλες κ γραφουμε ? δεν το καταλαβα πως το εννοεις....δηλαδη αν παω εγω με καποια και δεν περασω καλα κ ρωτησει καποιος εδω κ του πω τη γνωμη μου οτι δεν περασα καλα συκωφαντω την αλλη η αμα του πω οτι περασα τελεια με βαζει η αλλη ?
αυτο που εγραψες ειναι τελειως ακυρο .. εαν εσυ δεν εχεις κρητικες αυτο δε μπορω να το ξερω εγω το γιατι αλλα μη μπερδευεις τα πραγματα κ κυριως μη μειωνεις τη νοημοσυνη των αλλων που μπαινουν κ προσπαθουν εστω κ στο ελαχιστο να βοηθησουν αλλους

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
δεν έγραωε "όλες", αλλά αφησε να εννοηθεί "κάποιες".

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
καλημερα για να μην παρεξηγιθο με κανενα. δεν μειωνω κανενος την νοημοσυνη ουτε μιλαω συγκεκριμενα αλλα γενικα, απλα με ρωτανε οι ιδιοι οι πελατες αν θελω να γραψουνε και τουσ λεω οχι. ειναι σχετικα παντα τα σχολια αγαπες

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Συναγωνιστες μου καλησπερα σε ολους.Θ βρισκομαι στας Αθηνας μεχρι Δευτερα.Εχει κανεις να προτείνει τιποτα αξιολογο με μια ικανοποιητικ τιμή?Βρικσομαι μεταξυ Μαρκελας και Αλυσσα και δεν εχω καταληξει.Θα με ψηναν και οι βραζιλιανες φυσικα αλλα επειδη προτιμω να εχω και μια δευτερη εμπειρια στο τριημερο το αποφευγω λιγο.Ν ενημερωσω οτι με ενδιαφερει πιο πολυ απο ολαη καθαριοτητα και η συμμετοχη να ειναι επιπεδου γκερλφρεντ!!Θα χαρω να παρω μια απαντηση!Να σας ενημερωσω οτι την προηγούμενη φορα δοκιμασα Εβελινα στην Καλλιθεα,η όποια όπως σωστα διαβασα στις κριτιες ειναι λιγο κάπως απότο τηλέφωνο,αλλα αν την πας με τα νερά της από κοντά είναι μια τίμια επιλογή με ανεση χρόνου και καλή συμμετοχή.Ο χώρος δεν ήταν και ο καθαρότερος και ο καλύτερος που έχω πάει στη ζωή μου,αλλά αυτή μοσχοβολούσε προσωπικά.Έχει τσιμπουκοχειλα και ωραίο κωλαράκι.Δν εχει και τουρμπινα απο κάτω αλλά για μένα που είμαι ενεργητικός και μου αρέσουν μόνο παιχνίδια,ήταν ικανοποιητικός!Αντέχει το σφυροκόπημα και δεν βιάζεται.Βασικά για μένα και τα δυο!!Καλή συνέχεια σύντροφοι και αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι α΄λλο καλύτερο και βάλιου για λεφτά θα χαρώ να με ενημερώσει!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Συναγωνιστες μου καλησπερα σε ολους.Θ βρισκομαι στας Αθηνας μεχρι Δευτερα.Εχει κανεις να προτείνει τιποτα αξιολογο με μια ικανοποιητικ τιμή?Βρικσομαι μεταξυ Μαρκελας και Αλυσσα και δεν εχω καταληξει.Θα με ψηναν και οι βραζιλιανες φυσικα αλλα επειδη προτιμω να εχω και μια δευτερη εμπειρια στο τριημερο το αποφευγω λιγο.Ν ενημερωσω οτι με ενδιαφερει πιο πολυ απο ολαη καθαριοτητα και η συμμετοχη να ειναι επιπεδου γκερλφρεντ!!Θα χαρω να παρω μια απαντηση!Να σας ενημερωσω οτι την προηγούμενη φορα δοκιμασα Εβελινα στην Καλλιθεα,η όποια όπως σωστα διαβασα στις κριτιες ειναι λιγο κάπως απότο τηλέφωνο,αλλα αν την πας με τα νερά της από κοντά είναι μια τίμια επιλογή με ανεση χρόνου και καλή συμμετοχή.Ο χώρος δεν ήταν και ο καθαρότερος και ο καλύτερος που έχω πάει στη ζωή μου,αλλά αυτή μοσχοβολούσε προσωπικά.Έχει τσιμπουκοχειλα και ωραίο κωλαράκι.Δν εχει και τουρμπινα απο κάτω αλλά για μένα που είμαι ενεργητικός και μου αρέσουν μόνο παιχνίδια,ήταν ικανοποιητικός!Αντέχει το σφυροκόπημα και δεν βιάζεται.Βασικά για μένα και τα δυο!!Καλή συνέχεια σύντροφοι και αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι α΄λλο καλύτερο και βάλιου για λεφτά θα χαρώ να με ενημερώσει!!
είναι κ ι δι εξισου καλές χωρίς ν κοιτάνε ρολόγια και τ σχετικά .....αν θημαμαι καλά στο τελευταίο ραντεβού και μ της δυο ειχαμαι ξεπεράσει την ώρα οπότε για μένα ξιζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom