ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 855
μουνακια καυτα για τρελλα γλυψηματα
26/8 kai 27/8 apo tis 17.00 mexri 24.00 θα ειμαι κασσανδρασ 8Γ μαζι με τζενη και μαρινα
[/quote
Ποσο το μαλι;
που περιπου την ειδες?Πριν καμηα ωρα..απο τις καινουριες μερτσεντες αλφα κλας μελανουρη.. με λεη 50 σπιτι μουκανω τα παντα και εχω μεγαλο πουλι.. ρε μαγκες η νορα αμα ηταν αφτη δεν ειχε το πιο παληο αλφα κλας;
Παντος αυτη που σας λεω μουνιτσα καβλερη πολη..
Σαμπρηνα ειναι η νορα;
Πριν καμηα ωρα..απο τις καινουριες μερτσεντες αλφα κλας μελανουρη.. με λεη 50 σπιτι μουκανω τα παντα και εχω μεγαλο πουλι.. ρε μαγκες η νορα αμα ηταν αφτη δεν ειχε το πιο παληο αλφα κλας;
Παντος αυτη που σας λεω μουνιτσα καβλερη πολη..
Σαμπρηνα ειναι η νορα;
καλησπερα
τυπε με το ρ8 περασες?
τυπε με το ρ8 περασες?
Ρ8 δεν ειναι ..αουντι ομως ες λαην.. βολεβεσαι αρ χοντι?;
Γενικά ο δρόμος είναι ένα ρίσκο. Απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά να ξεκαυλώσουν και να χύσουν. Όχι "πολλά" πράγματα. Αν θες "πολλά" θα πρέπει να έχεις μια "δικιά" σου. Σταθερή. Να σε ξέρει. Να είσαι σταθερός πελάτης της. Μόνο τότε θα σε σέβεται και θα σέβεται τα λεφτά σου. Αλλιώς να ξέρεις ότι θα κλαις το 50αρικο. Απλό και κατανοητό νομίζω.
ούτε καν φιλαράκι... έχω πετύχει παράδρομο απίστευτα κομμάτια κ άλλοι εδώ 8α ξέρουν.. καλή η συμβουλή σου, όλοι έχουμε νομίζω κάποια στα8ερή αλλά κ παράδρομο βρίσκεις που κ που