Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σαββατιάτικη βόλτα απο παράδρομο Συγγρού, αργα μετα τις 02:00.
Στις αρχες υπήρχε νέκρα. Ελλειπαν τα μεγαλα κανονια Νικολ (με τσιμπουκοχειλα και τζιπ) καθώς και Σαμπρινα (μετα τη Shell). Δεν υπηρχε ουτε η Ασπα.
Πηρε το ματι μου την Κουμαριανου, που τελευταια φορα την είχα παρει πολυ παλια στο Φ99(όταν δούλευε και εκει). Καλα κρατιεται.
Εκανα το μεγα λάθος και πηρα τη Ροζα τη Βουλγαρα. Θολωσα απο την κωλαρα και απο τα βυζια της. Δε μιλαει ελληνικα. Ζητημα αν καταλαβαινει λεξεις. Απατεωνισσα! Παει το 50αρικο.
Επισης εχω βαρεθει όποτε παίρνω κάποια απο Συγγρου, την ωρα του σεξ, να ζητανε επιπλεον λεφτα! Δηλ ποση απληστία πια! Ελεος!
το χουν παθει και αλλοι με την συγκεκριμενη !μακρυα!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Νομίζω είναι απο τις χειρότερες! Και η Νικολ ζηταει λεφτα συνεχεια αλλα γαμαει και χύνει! Και η σαμπρινα βαριεται ή είναι με την τρελα της αλλα καυλωνει και εχει πουτσαρα!
Αυτη η Ροζα..νομιζω απο τις πιο απατεωνισσες! Με θολωσε το βυζι της και οι μπουταρες της! Εχει μια ξινιλα στα μουτρα, όλο μη και μη, μην ακουμπας, μην φτυνεις τον πουτσο σου, δυσανασχετει, δεν καυλωνει με τίποτα, ψευτικη εντελως, ενω σου υποσχεται αλλα... ζηταει αλλα....
Μακρια παιδια! Και γενικα από ολες τις βουλγαρες εκει!
Και δεν το λεω  ρατσιστικα. Ετσι ειναι!

Γενικά ο δρόμος είναι ένα ρίσκο. Απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά να ξεκαυλώσουν και να χύσουν. Όχι "πολλά" πράγματα. Αν θες "πολλά" θα πρέπει να έχεις μια "δικιά" σου. Σταθερή. Να σε ξέρει. Να είσαι σταθερός πελάτης της. Μόνο τότε θα σε σέβεται και θα σέβεται τα λεφτά σου. Αλλιώς να ξέρεις ότι θα κλαις το 50αρικο. Απλό και κατανοητό νομίζω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Έχει κανείς πληροφορίες για αυτήν?

Ευχαριστώ

Παλιά καραβάνα. Παλιά ήταν στο μπορντέλο της οδού Μυτιλήνης στην Κυψέλη. Γενικά πολύ καλός χαρακτήρας. Περισσότερο ενεργετική, όπως και δηλώνει άλλωστε. Δεν έχει στήθος. Κάπως ώριμη ηλικιακά. Έχω πολύ καιρό να βρεθώ μαζί της. Γενικά αν ταιριάξει η χημεία σας περνάς ωραία μαζί της.

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Η Ζιζέλ είναι γλύκα αδέρφια. Έχω πάει 2 φορές μαζί της, έχει κορμάκι θυληκό με ωραίο βυζάκι και νόστιμο εργαλείο σωστού μεγέθους. Και τις 2 φορές ήταν παθητική, με πολύ στενό κωλαράκι, υπέροχα καθαρή και με βογγητά σωστά όχι ψεύτικα. Θέλω να ξαναπάω μόλις γυρίσω από διακοπές, να κάνω μεγάλο ραντεβού 2 ώρες για να δοκιμάσω και το ενεργητικό της...
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.  :erection: :erection:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Η ξανθια εχει μπουρι (εννοειται οχι 24, αλλα ειναι πολυ ζορικο) για καλα μυημενους κ
εμπειρους στο παθητικο κομματι.
Πολυ ομορφη, με αρκετα περιττα κιλα, σχετικα σωστα βαλμενα (χοντρα ποδια αυτο δε μαρεσε)
ευγενικη, επαγγελματιας, θελει μονο να γκαμει, στυση τουρμπινα.
Εγω δεν αντεξα καν να τον παρω κανονικα, γιατι ειχα καιρο κ ηταν too much η ολη
φαση για μενα.. Τελειωσα με πιπα. Οποιος θελει αποκλειστικα ενεργητικη, που να το εχει κ
να μην ειναι σαν τον τσακωνα με περουκα, ας παει.  
Τιμιο κοριτσι, αλλα για λιγο κοσμο, παραειναι αγρια..
Αν θελετε κατι χαλαρο, χαδιαρικο κ gfe απλα ξεχαστε το..

panos0slk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η ξανθιά από εμφάνιση δεν υπαρχει. . Πραγματικά πρέπει να κάνει πολύ καλό κρεβάτι... :fuck2: το θέμα είναι ότι ζητάει πολλα... Οπότε μόνο αν πουλήσεις τη μανα σου πας... όποιος θέλει ας μου πει... πουλάω την δικιά μου.. :P

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
200 eur - 30 mins
300 eur - 60 mins

:jerking:

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
για ντορα μαζι με καρολινα τι εχετε να πειτε??

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
200 eur - 30 mins
300 eur - 60 mins

:jerking:
Η ξανθιά από εμφάνιση δεν υπαρχει. . Πραγματικά πρέπει να κάνει πολύ καλό κρεβάτι... :fuck2: το θέμα είναι ότι ζητάει πολλα... Οπότε μόνο αν πουλήσεις τη μανα σου πας... όποιος θέλει ας μου πει... πουλάω την δικιά μου.. :P

Οχι ρε 100 ειναι το μισαωρο κ 200 η ωρα.
200 κ 300 ειναι κ για τις 2 μαζι....

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11

Stories