athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
χαχαχαχαμε το πουλι στο χερι θα μεινεις ετσι όπως πας. υπάρχει και η γριπη των πτηνων!!!
χαχαχαχαμε το πουλι στο χερι θα μεινεις ετσι όπως πας. υπάρχει και η γριπη των πτηνων!!!
το χουν παθει και αλλοι με την συγκεκριμενη !μακρυα!Σαββατιάτικη βόλτα απο παράδρομο Συγγρού, αργα μετα τις 02:00.
Στις αρχες υπήρχε νέκρα. Ελλειπαν τα μεγαλα κανονια Νικολ (με τσιμπουκοχειλα και τζιπ) καθώς και Σαμπρινα (μετα τη Shell). Δεν υπηρχε ουτε η Ασπα.
Πηρε το ματι μου την Κουμαριανου, που τελευταια φορα την είχα παρει πολυ παλια στο Φ99(όταν δούλευε και εκει). Καλα κρατιεται.
Εκανα το μεγα λάθος και πηρα τη Ροζα τη Βουλγαρα. Θολωσα απο την κωλαρα και απο τα βυζια της. Δε μιλαει ελληνικα. Ζητημα αν καταλαβαινει λεξεις. Απατεωνισσα! Παει το 50αρικο.
Επισης εχω βαρεθει όποτε παίρνω κάποια απο Συγγρου, την ωρα του σεξ, να ζητανε επιπλεον λεφτα! Δηλ ποση απληστία πια! Ελεος!
Νομίζω είναι απο τις χειρότερες! Και η Νικολ ζηταει λεφτα συνεχεια αλλα γαμαει και χύνει! Και η σαμπρινα βαριεται ή είναι με την τρελα της αλλα καυλωνει και εχει πουτσαρα!
Αυτη η Ροζα..νομιζω απο τις πιο απατεωνισσες! Με θολωσε το βυζι της και οι μπουταρες της! Εχει μια ξινιλα στα μουτρα, όλο μη και μη, μην ακουμπας, μην φτυνεις τον πουτσο σου, δυσανασχετει, δεν καυλωνει με τίποτα, ψευτικη εντελως, ενω σου υποσχεται αλλα... ζηταει αλλα....
Μακρια παιδια! Και γενικα από ολες τις βουλγαρες εκει!
Και δεν το λεω ρατσιστικα. Ετσι ειναι!
200 eur - 30 mins
300 eur - 60 mins
Η ξανθιά από εμφάνιση δεν υπαρχει. . Πραγματικά πρέπει να κάνει πολύ καλό κρεβάτι... το θέμα είναι ότι ζητάει πολλα... Οπότε μόνο αν πουλήσεις τη μανα σου πας... όποιος θέλει ας μου πει... πουλάω την δικιά μου..
Εχει κανεις εμπερια με την Εμμα ?
Πιο πισω αν θυμαμαι καλα, εχει αναφερθει με τα χειροτερα λογια