xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει τέτοιο πραμα ;
Εαν θα σε βαλειη τζενη κατω με το εργαλειο δεν θαμπορεισ να κατσεισ ενα μηνα!!! υπαρχουν reviews για την τζενη!!!
Διαβαστε και αυτο πριν δοκιμσε τεμαλλον την εχει επισκεφθει την τζενη και ξερει.
100% αληθινό
to dokimases?100% αληθινό
Βεβαίωςto dokimases?
Βεβαίως
αυτο που εγραψες δεν ειναι καθολου σωστο ..καλησπερα να σου λυσω εγω την απορια, ειναι απλο με ξερει πολυσ κοσμος απλα δεν βαζω ανθρωπουσ να με διαφιμιζουν , αυτοι που με ξερουν γνωριζουν αν ειμαι καλη ι οχι γιαυτο εξαλλου ειμαι στοον χωρο τοσα χρονια και δουλευα και σε στουντιο, μια δοκιμη θα καταλαβεις.
είναι κ ι δι εξισου καλές χωρίς ν κοιτάνε ρολόγια και τ σχετικά .....αν θημαμαι καλά στο τελευταίο ραντεβού και μ της δυο ειχαμαι ξεπεράσει την ώρα οπότε για μένα ξιζουνΣυναγωνιστες μου καλησπερα σε ολους.Θ βρισκομαι στας Αθηνας μεχρι Δευτερα.Εχει κανεις να προτείνει τιποτα αξιολογο με μια ικανοποιητικ τιμή?Βρικσομαι μεταξυ Μαρκελας και Αλυσσα και δεν εχω καταληξει.Θα με ψηναν και οι βραζιλιανες φυσικα αλλα επειδη προτιμω να εχω και μια δευτερη εμπειρια στο τριημερο το αποφευγω λιγο.Ν ενημερωσω οτι με ενδιαφερει πιο πολυ απο ολαη καθαριοτητα και η συμμετοχη να ειναι επιπεδου γκερλφρεντ!!Θα χαρω να παρω μια απαντηση!Να σας ενημερωσω οτι την προηγούμενη φορα δοκιμασα Εβελινα στην Καλλιθεα,η όποια όπως σωστα διαβασα στις κριτιες ειναι λιγο κάπως απότο τηλέφωνο,αλλα αν την πας με τα νερά της από κοντά είναι μια τίμια επιλογή με ανεση χρόνου και καλή συμμετοχή.Ο χώρος δεν ήταν και ο καθαρότερος και ο καλύτερος που έχω πάει στη ζωή μου,αλλά αυτή μοσχοβολούσε προσωπικά.Έχει τσιμπουκοχειλα και ωραίο κωλαράκι.Δν εχει και τουρμπινα απο κάτω αλλά για μένα που είμαι ενεργητικός και μου αρέσουν μόνο παιχνίδια,ήταν ικανοποιητικός!Αντέχει το σφυροκόπημα και δεν βιάζεται.Βασικά για μένα και τα δυο!!Καλή συνέχεια σύντροφοι και αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι α΄λλο καλύτερο και βάλιου για λεφτά θα χαρώ να με ενημερώσει!!