Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Βρεθηκα πριν απο λιγες εβδομαδες στην Ελλαδα και ειπαα να μοιραστω καποιες εμπειριες μου:

QA
Εχουμε βρεθει πανω απο 10 φορες. Αυτο νομιζω τα λεει ολα. Πρωτη φορα ηταν οταν εμενε Σπυρου Μερκουρη. Παντα περναω καλα. Οτι πρεπει για παθητικους καθως ξερει να γαμαει καλα

Ρανια
Πρωτη συναντηση. Ετσι κι ετσι. Ισως πρεπει να επαναληφθει για να σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη. Αψογο σπιτι και γενικα συμπεριφορα. Ειναι τραβεστι και οχι τρανς. Δεν εχει στηθος οπως καποιος ψευδως ανεφερε πιο πριν. Νομιζω προτιμα να ειναι παθητικη. Κανονικα προσοντα. Την  εγλυψα, καβλωσε και μετα εκατσε πανω μου οπου και εχυσε καθως της επαιζα το καυλι.

Ροζα
Την πηρα απο την Συγγρου και με πηγε σπιτι της. Την εχω παρει αρκετες φορες οποτε ηξερα τι να περιμενω. Με μενα ειναι παντα παθητικη και δεν μ ενοχλει ιδιαιτερα αν και γενικα προτιμαω να ειμαι παθητικος. Καποιες φορες μ εχει αφησει να την γλυψω παντως και το καυλι της ειναι αρκετα παραπανω απο κανονικο σε μεγεθος.

Νορα
Την πετυχα και αυτη στην Συγγρου με το A class. Χαρηκα γιατι την εχω παρει 2-3 φορες και για τα δεδομενα της Συγγρου ειναι αρκετα καλη. Σταματησα διπλα της, μου ειπε το ποιημα, της λεω παμε και τοτε μου λεει δεν παω. Τρεχα γυρευε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Νορα
Την πετυχα και αυτη στην Συγγρου με το A class. Χαρηκα γιατι την εχω παρει 2-3 φορες και για τα δεδομενα της Συγγρου ειναι αρκετα καλη. Σταματησα διπλα της, μου ειπε το ποιημα, της λεω παμε και τοτε μου λεει δεν παω. Τρεχα γυρευε
αυτη η Νορα πρεπει ναναι λιγακι... σχιζοφρενης προσωπικότητα...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
για θυμισε μου λιγο, ποια ειναι η Νορα??
μια αδύνατη με τεράστιο τσουτσούνι.. που ειχε βγει παλια με καποια αλλη παρεα σε μια εκπομπη στη τηλεοραση.. στο ερωτοδικειο νομιζω..

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
μια αδύνατη με τεράστιο τσουτσούνι.. που ειχε βγει παλια με καποια αλλη παρεα σε μια εκπομπη στη τηλεοραση.. στο ερωτοδικειο νομιζω..
ναι νομιζω καταλαβα ποια λες...μια μελαχρινη που αραζε στο βενζιναδικο αν δεν κανω λαθος....

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
αυτη η Νορα πρεπει ναναι λιγακι... σχιζοφρενης προσωπικότητα...
Εχει μια ιδιαιτερη προσωπικοτητα, προς το σκληρο θα εελεγα. Σωμα τουμπανο γυμνασμενο και καυλι πολυ δυνατο και πετρα στυση!

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
είσαι λάθος τ μωρό βγάζει τρέλα γούστα και γαμιεται απίστευτα ..
βατραχάκο κρύβε λόγια....το μωρό δεν θέλει να την  :zfuck: :zfuck: αλλά προτιμά να σε  :fuck1: :fuck1:...
...και δεν βγάζει γούστα αλλά σχιζοφρένεια...τα έχουμε ξαναπεί...

stamatis74

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
94
Πόντοι
0
ρε παιδιά παίζει κάπου το τηλέφωνο της νόρας η μόνο συγγρού???

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
:s&m_2:καλησπερα αθηνα  :tits2:

Συνημμένα

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 91

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
εύστοχες κριτικές -  σχολιασμοί

Βρεθηκα πριν απο λιγες εβδομαδες στην Ελλαδα και ειπαα να μοιραστω καποιες εμπειριες μου:

QA
Εχουμε βρεθει πανω απο 10 φορες. Αυτο νομιζω τα λεει ολα. Πρωτη φορα ηταν οταν εμενε Σπυρου Μερκουρη. Παντα περναω καλα. Οτι πρεπει για παθητικους καθως ξερει να γαμαει καλα

Ρανια
Πρωτη συναντηση. Ετσι κι ετσι. Ισως πρεπει να επαναληφθει για να σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη. Αψογο σπιτι και γενικα συμπεριφορα. Ειναι τραβεστι και οχι τρανς. Δεν εχει στηθος οπως καποιος ψευδως ανεφερε πιο πριν. Νομιζω προτιμα να ειναι παθητικη. Κανονικα προσοντα. Την  εγλυψα, καβλωσε και μετα εκατσε πανω μου οπου και εχυσε καθως της επαιζα το καυλι.

Ροζα
Την πηρα απο την Συγγρου και με πηγε σπιτι της. Την εχω παρει αρκετες φορες οποτε ηξερα τι να περιμενω. Με μενα ειναι παντα παθητικη και δεν μ ενοχλει ιδιαιτερα αν και γενικα προτιμαω να ειμαι παθητικος. Καποιες φορες μ εχει αφησει να την γλυψω παντως και το καυλι της ειναι αρκετα παραπανω απο κανονικο σε μεγεθος.

Νορα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος