Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βρεθηκα πριν απο λιγες εβδομαδες στην Ελλαδα και ειπαα να μοιραστω καποιες εμπειριες μου:

QA
Εχουμε βρεθει πανω απο 10 φορες. Αυτο νομιζω τα λεει ολα. Πρωτη φορα ηταν οταν εμενε Σπυρου Μερκουρη. Παντα περναω καλα. Οτι πρεπει για παθητικους καθως ξερει να γαμαει καλα

Ρανια
Πρωτη συναντηση. Ετσι κι ετσι. Ισως πρεπει να επαναληφθει για να σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη. Αψογο σπιτι και γενικα συμπεριφορα. Ειναι τραβεστι και οχι τρανς. Δεν εχει στηθος οπως καποιος ψευδως ανεφερε πιο πριν. Νομιζω προτιμα να ειναι παθητικη. Κανονικα προσοντα. Την  εγλυψα, καβλωσε και μετα εκατσε πανω μου οπου και εχυσε καθως της επαιζα το καυλι.

Ροζα
Την πηρα απο την Συγγρου και με πηγε σπιτι της. Την εχω παρει αρκετες φορες οποτε ηξερα τι να περιμενω. Με μενα ειναι παντα παθητικη και δεν μ ενοχλει ιδιαιτερα αν και γενικα προτιμαω να ειμαι παθητικος. Καποιες φορες μ εχει αφησει να την γλυψω παντως και το καυλι της ειναι αρκετα παραπανω απο κανονικο σε μεγεθος.

Νορα
Την πετυχα και αυτη στην Συγγρου με το A class. Χαρηκα γιατι την εχω παρει 2-3 φορες και για τα δεδομενα της Συγγρου ειναι αρκετα καλη. Σταματησα διπλα της, μου ειπε το ποιημα, της λεω παμε και τοτε μου λεει δεν παω. Τρεχα γυρευε
ροζα ειναι στανταρακι μου κ παντα εξαιρετικη

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
επίσκεψη στη Βικτώρια.. ας αρχίσω με τα θετικά... πολύ καλό εργαλείο.. τελεία.. πάμε στα αρνητικά τώρα... τηλεφωνο: γεια σου Βικτωρια, ποσο είναι το δωράκι σου... -60... -πολλά είναι, θέλεις 40;; -θελω... Διαμέρισμα στον Κεραμεικό σε ενα κάθετο στενό της Κωνσταντινουπόλεως... μου ανοίγει η Βικτώρια, ένα αγόρι ψηλό κι αδύνατο με περούκα και μέικ-απ πάνω απ τα γκριζαρισμένα μάγουλα του.. ελεεινός και τρισάλθιος χώρος, άδειο διαμέρισμα δείχνει να μην έχουν βάλει ουτε ενα επιπλο... με πάει στο δωμάτιο που έχει μόνο ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης για κρεββάτι και το μονο σημείο να αφήσω τα ρούχα μου είναι ένας αυτοκόλλητος γάντζος πάνω στη ντουλάπα.. το σεντόνι πανω απ το στρωμα δειχνει χιλιοχρησιμοποιημενο... δεν αρχίσαμε καλά σκέφτομαι... γδυσου κι έρχομαι μου λεει... μου θυμισε οταν πηγαινα πιτσιρικας σε μπουρδελο και μου ελεγε η τσατσα γδυσου κι ερχεται το κοριτσι... τεσπα... έρχεται, εγω ξαπλα αυτη γονατιστη ουτε που πλησιαζει... γλωσσόφιλα είπατε;;; χαχαχαχαχχαχαχα οχι κι ευτυχως όχι γιατί δεν με προδιάθετε η ατμόσφαιρα.. παω για στοματικό, μου λέει περίμενε να βάλω προφυλακτικό... σκέφτομαι.. ωραία ειναι προσεκτική... την ρωτάω.. βάζεις πάντα προφύλαξη στο στοματικό;; μου απαντάει.. χωρίς προφύλαξη έχει άλλη χρέωση μωρό μου... νάτα μας λέω... πάει να πατσίσει το 20αρικο που της έκοψα... με τα πολλά μου ζητάει να με πηδήξει κι αρνούμαι ευγενικά λόγω μεγέθους της... να την πηδήξω δεν μου εβγαζε κάτι θηλυκό για να το κάνω.. μου το έπαιξε λιγο και τελείωσα έτσι ενω μου έλεγε να προισεχω να μην τη λερώσω.. λες και χύνω σάλτσα ντομάτας... ενώ η Μπιάνκα Χιλλς μου έλεγε όταν έχυνα πάνω της μέσα στη καύλα και ναζιάρικα... oh baby baby... αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν...

Μουτσουνε...γαμω της μουναρες η μπιανκα χιλς..ε?
Εγραψα κρητηκη αλλα ακόμα δε δημοσηεφτηκε..δεν ξέρω γιατί.

Ρε συ μουτσουνε..να σου πω την αληθια με τόσες ψολες που ζει φάει και δοσει η μπιανκα χιλς να σ πω την αληθια..εγω έχω χεστη πάνω μου μην αρπαξαμε κανα λοχαγοσημο...

Καποτα ναι..αλλα λες να τις εχη τρύπιες και να γίνουμε συνταματαρχιδες?

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Άλλως και Σαμπρηνα.
Ψολη καλή χοντρή...αδυνατο μωρο..γαμη καλά
Αλλα σχηζοφρενης οπός λένε και οι προλαλυσαντες
Είναι ευαίσθητο το μωρό περνάει φάσεις μι εξαφανίζεται .  Αν της δείξεις τρυφερότητα κάνει τα πάντα .
Έχει βγάλει λευκη από τα ψυχολογικά της .  Το πουτσι της είναι πανέμορφο

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Μουτσουνε...γαμω της μουναρες η μπιανκα χιλς..ε?
Εγραψα κρητηκη αλλα ακόμα δε δημοσηεφτηκε..δεν ξέρω γιατί.

Ρε συ μουτσουνε..να σου πω την αληθια με τόσες ψολες που ζει φάει και δοσει η μπιανκα χιλς να σ πω την αληθια..εγω έχω χεστη πάνω μου μην αρπαξαμε κανα λοχαγοσημο...

Καποτα ναι..αλλα λες να τις εχη τρύπιες και να γίνουμε συνταματαρχιδες?
αν εχει τρυπα η καποτα... δεν θα κολλησεις εσυ τιποτα, αλλα το σπερμα σου θα βγει απο τη καποτα και ισως κολλησει εκεινη κατι απο σενα.. εκτος αν στο κανει εκεινη και χυσει μεσα σου

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
αν εχει τρυπα η καποτα... δεν θα κολλησεις εσυ τιποτα, αλλα το σπερμα σου θα βγει απο τη καποτα και ισως κολλησει εκεινη κατι απο σενα.. εκτος αν στο κανει εκεινη και χυσει μεσα σου
παντως αυτη η μουναρα η μπιανκα 8α προσεχει 100 φορες περισσοτερο απ οτι οι πελατες της

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
  Μακαρι να χεις δικιο φιλε,γιατι εμφανιση σιγουρα εχει...
ποιες ειναι οι εγκυρες πηγες που εχεις εσυ; μην πετάτε έτσι ότι σας έρχεται στο τσερβέλο σας, παραπληροφορείτε τον κόσμο.

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Παιδια κάποια έγκυρη πληροφορία για Dominique ;;

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
T
Παιδια κάποια έγκυρη πληροφορία για Dominique ;;
Την είχα  πάρει σε παλιότερο tour στον Αλιμο, και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Πολύ δυνατή εμφάνιση, εξαιρετική συμπεριφορά, πολύ εκρηκτική στο κρεβάτι και πολύ αξιόλογο εργαλείο!!!

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
ποιες ειναι οι εγκυρες πηγες που εχεις εσυ; μην πετάτε έτσι ότι σας έρχεται στο τσερβέλο σας, παραπληροφορείτε τον κόσμο.
  Το πιο ευγενικο που βρισκω να πω για την Dominique ειναι ότι είναι με τις διαθεσεις της.Σε μια δουλεια όμως που πληρωνεσαι με 150 την ωρα,(και όχι με 3.5 ευρω την ωρα) ΔΕΝ επιτρεπεται να εισαι με τις διαθεσεις σου.Και εγω δεν παραπληροφορώ κανεναν,και οι πηγες είναι πολύ εγκυρες μην ανησυχεις.Κι αυτά είναι η ευγενικη εκδοχή.Η κανονικη εκδοχή είναι ότι ηρθε  να κανει την αρπαχτη της στους "τελευταίους" τους ελληνες.Εκανε στην αρχη μερικα καλα γαμησια για τις καλες εντυπώσεις και μετα ...φερτε τα λεφτα σας κοροιδα.Και μην μ αρχισεις ουτε περι χημείας ουτε περι καθαριοτητας,τα ξερουμε αυτά  .Κατά τα αλλα να γαμας καλα και συ και γω.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
  Το πιο ευγενικο που βρισκω να πω για την Dominique ειναι ότι είναι με τις διαθεσεις της.Σε μια δουλεια όμως που πληρωνεσαι με 150 την ωρα,(και όχι με 3.5 ευρω την ωρα) ΔΕΝ επιτρεπεται να εισαι με τις διαθεσεις σου.Και εγω δεν παραπληροφορώ κανεναν,και οι πηγες είναι πολύ εγκυρες μην ανησυχεις.Κι αυτά είναι η ευγενικη εκδοχή.Η κανονικη εκδοχή είναι ότι ηρθε  να κανει την αρπαχτη της στους "τελευταίους" τους ελληνες.Εκανε στην αρχη μερικα καλα γαμησια για τις καλες εντυπώσεις και μετα ...φερτε τα λεφτα σας κοροιδα.Και μην μ αρχισεις ουτε περι χημείας ουτε περι καθαριοτητας,τα ξερουμε αυτά  .Κατά τα αλλα να γαμας καλα και συ και γω.
καλύτερα να ποστάρουμε προσωπικές εμπειρίες για να έχουμε καιτην ευθύνη τους.. το "μου είπαν, σου ειπαν" κλπ καλυτερα να τα αφησουμε... οχι δεν θα πω τιποτε περι χημειας, η σωστή επαγγελματιας δεν πηδιεται με οποιον γουστάρει μοναχα, αλλιως ας μην το κανει επαγγελματικα... αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί όσοι την ε΄χουν επσικεφτεί (κι εγώ αναμεσα τους) έχουμε την καλύτερη άποψη.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
αν είναι όπως τ λες Μουτρο τότε προσοχή ....εγώ παντός δύο φορές πήγα μ βραζηλιανα κ ούτε προκετε ξανά ...δεν τ αξίζουν τ φράγκα ...άποψη μου και ελπίζω ν δοσω κάνα μαλακα ...μακριά από τις ξένες έρχονται για αρπαχτη ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom