kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΒΛΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΥΝΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΟΜΩΣ
Σύλβι είσαι μωράκλα..
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΒΛΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΥΝΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΟΜΩΣ
Το πουλακι εχει κολλησει με photoshop... ;)ρε παιδια αυτο το καυλοτουμπανο το εχει παρει κανεις ειναι οντως τοσο καλο οσο φαινεται στις φωτο ??????
. Ή αννα είναι γαμω τ μωρά κ σου κάνει όλα τ γούστα καμία σχέση ..δεν υπάρχει συγκρισηεπίσκεψη στη Βικτώρια.. ας αρχίσω με τα θετικά... πολύ καλό εργαλείο.. τελεία.. πάμε στα αρνητικά τώρα... τηλεφωνο: γεια σου Βικτωρια, ποσο είναι το δωράκι σου... -60... -πολλά είναι, θέλεις 40;; -θελω... Διαμέρισμα στον Κεραμεικό σε ενα κάθετο στενό της Κωνσταντινουπόλεως... μου ανοίγει η Βικτώρια, ένα αγόρι ψηλό κι αδύνατο με περούκα και μέικ-απ πάνω απ τα γκριζαρισμένα μάγουλα του.. ελεεινός και τρισάλθιος χώρος, άδειο διαμέρισμα δείχνει να μην έχουν βάλει ουτε ενα επιπλο... με πάει στο δωμάτιο που έχει μόνο ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης για κρεββάτι και το μονο σημείο να αφήσω τα ρούχα μου είναι ένας αυτοκόλλητος γάντζος πάνω στη ντουλάπα.. το σεντόνι πανω απ το στρωμα δειχνει χιλιοχρησιμοποιημενο... δεν αρχίσαμε καλά σκέφτομαι... γδυσου κι έρχομαι μου λεει... μου θυμισε οταν πηγαινα πιτσιρικας σε μπουρδελο και μου ελεγε η τσατσα γδυσου κι ερχεται το κοριτσι... τεσπα... έρχεται, εγω ξαπλα αυτη γονατιστη ουτε που πλησιαζει... γλωσσόφιλα είπατε;;; χαχαχαχαχχαχαχα οχι κι ευτυχως όχι γιατί δεν με προδιάθετε η ατμόσφαιρα.. παω για στοματικό, μου λέει περίμενε να βάλω προφυλακτικό... σκέφτομαι.. ωραία ειναι προσεκτική... την ρωτάω.. βάζεις πάντα προφύλαξη στο στοματικό;; μου απαντάει.. χωρίς προφύλαξη έχει άλλη χρέωση μωρό μου... νάτα μας λέω... πάει να πατσίσει το 20αρικο που της έκοψα... με τα πολλά μου ζητάει να με πηδήξει κι αρνούμαι ευγενικά λόγω μεγέθους της... να την πηδήξω δεν μου εβγαζε κάτι θηλυκό για να το κάνω.. μου το έπαιξε λιγο και τελείωσα έτσι ενω μου έλεγε να προισεχω να μην τη λερώσω.. λες και χύνω σάλτσα ντομάτας... ενώ η Μπιάνκα Χιλλς μου έλεγε όταν έχυνα πάνω της μέσα στη καύλα και ναζιάρικα... oh baby baby... αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν...
εβερ μία από της καλύτερες Αθήνα που τημα τ 50αρι και ναι της τ δίνω χωρίς παζάρια ...γιατί όσες φορές κ αν πήγα ήταν σουπερρε παιδια αυτο το καυλοτουμπανο το εχει παρει κανεις ειναι οντως τοσο καλο οσο φαινεται στις φωτο ??????
ναι οντως το κακο (κατεμε φυσικα) είναι αγορι...αν το γυρνουσε προς τρανς (ή θυληκη εκδοση) θα ηταν πολύ καλη με τα καταπληκτικα προσοντα που εχει!!!και εξω κανονικα αγορι κυκλοφορει...και εννοείται λιγο οι υπηρεσίες να βελτιωθουν αν γινεται..(χωρος κτλ)επίσκεψη στη Βικτώρια.. ας αρχίσω με τα θετικά... πολύ καλό εργαλείο.. τελεία.. πάμε στα αρνητικά τώρα... τηλεφωνο: γεια σου Βικτωρια, ποσο είναι το δωράκι σου... -60... -πολλά είναι, θέλεις 40;; -θελω... Διαμέρισμα στον Κεραμεικό σε ενα κάθετο στενό της Κωνσταντινουπόλεως... μου ανοίγει η Βικτώρια, ένα αγόρι ψηλό κι αδύνατο με περούκα και μέικ-απ πάνω απ τα γκριζαρισμένα μάγουλα του.. ελεεινός και τρισάλθιος χώρος, άδειο διαμέρισμα δείχνει να μην έχουν βάλει ουτε ενα επιπλο... με πάει στο δωμάτιο που έχει μόνο ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης για κρεββάτι και το μονο σημείο να αφήσω τα ρούχα μου είναι ένας αυτοκόλλητος γάντζος πάνω στη ντουλάπα.. το σεντόνι πανω απ το στρωμα δειχνει χιλιοχρησιμοποιημενο... δεν αρχίσαμε καλά σκέφτομαι... γδυσου κι έρχομαι μου λεει... μου θυμισε οταν πηγαινα πιτσιρικας σε μπουρδελο και μου ελεγε η τσατσα γδυσου κι ερχεται το κοριτσι... τεσπα... έρχεται, εγω ξαπλα αυτη γονατιστη ουτε που πλησιαζει... γλωσσόφιλα είπατε;;; χαχαχαχαχχαχαχα οχι κι ευτυχως όχι γιατί δεν με προδιάθετε η ατμόσφαιρα.. παω για στοματικό, μου λέει περίμενε να βάλω προφυλακτικό... σκέφτομαι.. ωραία ειναι προσεκτική... την ρωτάω.. βάζεις πάντα προφύλαξη στο στοματικό;; μου απαντάει.. χωρίς προφύλαξη έχει άλλη χρέωση μωρό μου... νάτα μας λέω... πάει να πατσίσει το 20αρικο που της έκοψα... με τα πολλά μου ζητάει να με πηδήξει κι αρνούμαι ευγενικά λόγω μεγέθους της... να την πηδήξω δεν μου εβγαζε κάτι θηλυκό για να το κάνω.. μου το έπαιξε λιγο και τελείωσα έτσι ενω μου έλεγε να προισεχω να μην τη λερώσω.. λες και χύνω σάλτσα ντομάτας... ενώ η Μπιάνκα Χιλλς μου έλεγε όταν έχυνα πάνω της μέσα στη καύλα και ναζιάρικα... oh baby baby... αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν...
δεν έκανα καμία σύγκριση με την Αννα, αλλά κι αυτή από εμφάνιση είναι Β κατηγορία κι ο χώρος είναι ο ίδιος.. εκτός αν δεν έχεις απαιτήσεις.... Ή αννα είναι γαμω τ μωρά κ σου κάνει όλα τ γούστα καμία σχέση ..δεν υπάρχει συγκριση
οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου του χειρίστου είδους.. οι υπηρεσίες πρέπει να βλετιωθούν ΠΟΛΥ... όχι απλά λίγο... αλλά δεν το βλέπω.. μάλλον είναι κι αυτή της αρπαχτής..ναι οντως το κακο (κατεμε φυσικα) είναι αγορι...αν το γυρνουσε προς τρανς (ή θυληκη εκδοση) θα ηταν πολύ καλη με τα καταπληκτικα προσοντα που εχει!!!και εξω κανονικα αγορι κυκλοφορει...και εννοείται λιγο οι υπηρεσίες να βελτιωθουν αν γινεται..(χωρος κτλ)
ανάλογος τη πληρώνει παν κ οι απαντήσεις ...αλλά σχετικά με αυτά που δίνω είναι μία χαράδεν έκανα καμία σύγκριση με την Αννα, αλλά κι αυτή από εμφάνιση είναι Β κατηγορία κι ο χώρος είναι ο ίδιος.. εκτός αν δεν έχεις απαιτήσεις...
ναι φιλε δικαιο εχεις...αλλα αυτά τα 2 ατομα εχουν όλα τα προσοντα να εξελιχθουν από τις καλυτερες του χωρου(ειδικα με τα θεικα τεραστια προσοντα που εχουν) αν το θελουν.ειδαλλως θα κανουν για λιγο καιρο αρπαχτες και μετα...ειδικα η αννα που η θηλυκη της εκφραση προσωπικα την θεωρω από τις καλυτερες!πρεπει όμως να διαλεξουν και αυτές.τρανς (εστω θηλυκα αγορια) η αντρες με περουκες.οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου του χειρίστου είδους.. οι υπηρεσίες πρέπει να βλετιωθούν ΠΟΛΥ... όχι απλά λίγο... αλλά δεν το βλέπω.. μάλλον είναι κι αυτή της αρπαχτής..
την αλλη την αννα παλια την εβλεπα και στην συγγρου τωρα βγαινει?ναι φιλε δικαιο εχεις...αλλα αυτά τα 2 ατομα εχουν όλα τα προσοντα να εξελιχθουν από τις καλυτερες του χωρου(ειδικα με τα θεικα τεραστια προσοντα που εχουν) αν το θελουν.ειδαλλως θα κανουν για λιγο καιρο αρπαχτες και μετα...ειδικα η αννα που η θηλυκη της εκφραση προσωπικα την θεωρω από τις καλυτερες!πρεπει όμως να διαλεξουν και αυτές.τρανς (εστω θηλυκα αγορια) η αντρες με περουκες.
εχω καιρο να περασω να δω....την αλλη την αννα παλια την εβλεπα και στην συγγρου τωρα βγαινει?
τ χει κοψειεχω καιρο να περασω να δω....
Μουτρο δεν σ υποχρεώνει κανείς ν πας μ τ ζόρι και δεν σου έλειψαν ποτέ τ τ είναι ματια έχουν όλοι κ βλέπουν απλά.η αννα έχει μεμελον αν θέλει την άλλη δεν την βλέπω...όπως κ ν χει κ έτσι ν παραμείνει εγώ θα την πιδαω που κ που γιατί είναι νταξ παιδί .φιλοτιμοναι φιλε δικαιο εχεις...αλλα αυτά τα 2 ατομα εχουν όλα τα προσοντα να εξελιχθουν από τις καλυτερες του χωρου(ειδικα με τα θεικα τεραστια προσοντα που εχουν) αν το θελουν.ειδαλλως θα κανουν για λιγο καιρο αρπαχτες και μετα...ειδικα η αννα που η θηλυκη της εκφραση προσωπικα την θεωρω από τις καλυτερες!πρεπει όμως να διαλεξουν και αυτές.τρανς (εστω θηλυκα αγορια) η αντρες με περουκες.
ρε φιλε ειπα γω το αντιθετο???και γω και με τις 2 εχω παει γιατι μαρεσει...απλα την γνωμη μου ειπα ότι θα μαρεζε η γυναικεια εκδοχή τους...και φυσικα μαρεσε που εχω παει μαζι τους και τα σταξα αρκετα γιατι το θελα!!!Μουτρο δεν σ υποχρεώνει κανείς ν πας μ τ ζόρι και δεν σου έλειψαν ποτέ τ τ είναι ματια έχουν όλοι κ βλέπουν απλά.η αννα έχει μεμελον αν θέλει την άλλη δεν την βλέπω...όπως κ ν χει κ έτσι ν παραμείνει εγώ θα την πιδαω που κ που γιατί είναι νταξ παιδί .φιλοτιμο
Αν θεωρεις αυτα τα δυο τις καλύτερες του ειδους, μαλλον δεν εχεις παει με αρκετές. ..ναι φιλε δικαιο εχεις...αλλα αυτά τα 2 ατομα εχουν όλα τα προσοντα να εξελιχθουν από τις καλυτερες του χωρου(ειδικα με τα θεικα τεραστια προσοντα που εχουν) αν το θελουν.ειδαλλως θα κανουν για λιγο καιρο αρπαχτες και μετα...ειδικα η αννα που η θηλυκη της εκφραση προσωπικα την θεωρω από τις καλυτερες!πρεπει όμως να διαλεξουν και αυτές.τρανς (εστω θηλυκα αγορια) η αντρες με περουκες.
φιλε διαβασε καλυτερα τι εγραψα...αυτό το συμπερασμα είναι δικο σου...απλα ειπα εχουν τα προσοντα να εξελιχθουν από τις καλυτρες (επι λεξει).μην προτρεχεις να βγαλεις συμπερασματα...και ναι δεν εχω παει με πολλες ελλαδα γιατι εχω ζησει μερικα χρονια εξωτερικο οπου πηγα εκει(και παω γιατι ταξιδευω) με αρκετες.Αν θεωρεις αυτα τα δυο τις καλύτερες του ειδους, μαλλον δεν εχεις παει με αρκετές. ..
το ίδιο λέμε... δεν έχουν κανένα προσόν για ν εξελιχθούν στις καλύτερες.. δεν διαθετουν ουτε φυσικη ομορφια, ούτε θηλυκότητα... και η μία απο υπηρεσίες είναι αισχρή και η άλλη μια μετριότητα...φιλε διαβασε καλυτερα τι εγραψα...αυτό το συμπερασμα είναι δικο σου...απλα ειπα εχουν τα προσοντα να εξελιχθουν από τις καλυτρες (επι λεξει).μην προτρεχεις να βγαλεις συμπερασματα...και ναι δεν εχω παει με πολλες ελλαδα γιατι εχω ζησει μερικα χρονια εξωτερικο οπου πηγα εκει(και παω γιατι ταξιδευω) με αρκετες.
απο της ποιο τιμιες επιλογες της αθηνας και απο εμφανιση κ απο υπηρεσιεςρε παιδια αυτο το καυλοτουμπανο το εχει παρει κανεις ειναι οντως τοσο καλο οσο φαινεται στις φωτο ??????