Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
την πρωτη φορα που ειχα παει ειχα περασει καλα εφηγα μ καλες εντηποσεις καθαρο κορμη και κωλος ενεργοπαθητικη συγουρα .....με σκοπο ν ξανα παω  αλλα στην δευτερη προσπαθια επεσα σ μπλοκο ,καναν συμβουλιο στην ισοδο οι ενικοι με σκοπο να φοβηθει και ν μην μ αφήσει ν μπω ....παντος καποιος την προμοταρι γιατι η κοπελα δεν ξερι γρι ελληνικα ....

πανεμορφο και απιστευτο σωμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Καλημέρα φίλε, κάπου κάπου δεν συμφωνώ μαζί σου απολύτως, σαν σε αυτή την περίπτωση. Πολύ φιλική, ομιλητική και καλή σαν πλάσμα. Για μένα πάντως είναι λίγο ετράφης, άλλα μου το επίστρεψε με διαφορά άλλα. Πάντως σε μία ώρα έχυνε δυο φορές και μάλιστα πολύ.  Συμφωνώ, ότι δεν μπορείς να το απόλαυσης, λόγο του μέγεθος, άλλα ήταν και ενεργητική. Πάντως κάνει πίπα χωρίς καπότα και μετά σε φιλάει χωρίς πρόβλημα. Δεν αρνιέται τίποτε.

το δεν αρνειτα τπτ ειναι λιγο επικυνδυνο αλλα ειναι απ τα πιο θυληπρεπη που εχω δει.

billcowboy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Θα ήθελα να ρωτήσω για το πως ήταν η πρώτη σας φορα με τρανς τι σας αρεσε τι οχι αν ηταν όπως το περιμένατε και αν μετά σας είχε αλλάξει κάτι στη σεξουαλική σας ζωη?

Alekos400

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Πολύ ωραία ερώτηση που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει αρκετούς που σκέφτονται να δοκιμάσουν την εμπειρία όπως και εγώ ανάμεσα τους.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
Θα ήθελα να ρωτήσω για το πως ήταν η πρώτη σας φορα με τρανς τι σας αρεσε τι οχι αν ηταν όπως το περιμένατε και αν μετά σας είχε αλλάξει κάτι στη σεξουαλική σας ζωη?
τραβα και μετα ελα να μας πεις παντος η ζωη σου θ γυνει ποιο ευκολη ...

Jimjohn1993

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0

Συνάντηση με την Βανέσα πριν δυο βδομάδες περίπου στο Lidο στο Μεταξουργείο. Ο χώρος πενταβρωμικος. Αυτή όμως είναι πολύ καλό παιδί και δεν λέει όχι σε τίποτα. Χρόνος άνετα δεν κοίταξε ποτέ ώρα.

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
υπηρεσιες της ξερεις?
Συνάντηση με την Βανέσα πριν δυο βδομάδες περίπου στο Lidο στο Μεταξουργείο. Ο χώρος πενταβρωμικος. Αυτή όμως είναι πολύ καλό παιδί και δεν λέει όχι σε τίποτα. Χρόνος άνετα δεν κοίταξε ποτέ ώρα.

Προσυπογράφω.. Εντάξει, ο χώρος έχει όντως θεματάκια αλλά η Βανέσσα πολύ φιλότιμη και χαλαρή. Για τον φίλο που ρωτάει παρακάτω για υπηρεσίες, νομίζω πιο πολύ παθητική αλλά και φουλ προκαταρκτικά..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Οι φώτο φαίνονται παλιές και αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση θα είναι τώρα εμφανισιακά. Τώρα για τα υπόλοιπα ουδέν σχόλιο...δεν έχουμε αυτοκτονικές τάσεις.

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
ακομα το γραφει στις αγγελίες της

Μαγκεσ εγω προτεινο να ακουσουμε και την γνωμη του Βατραχομουρη μπασ και  γνωριζει τιποτα επι του θεματοσ τελοσ παντων να μασ δωσει τα φωτα του αν συμφωνει και ο ιδιοσ αν αυτα που ακουγονται οντωσ αληθευουν

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
μακριοερα μουτρα κ δεν ξανα κανοθμαι κουβεντα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom