Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

την επισκέφτηκα τις προάλλες σε χώρο δικό της στο κερατσίνι, πολύ κοντά στο σχιστό... από κοντά είναι διαφορετική  :headbang: , πολύ μεγαλύτερη και πρόσωπο ταλαιπωρημένο, το σπίτι ψιλοβρώμικο και η ίδια σαφώς δεν είχε κάνει ντουζ πριν πάω κάτι που με ξενέρωσε πολύ... παρόλα αυτά είπα να την δοκιμάσω κι έμεινα με μέτριες εντυπώσεις....βέβαια δεν δοκίμασα και πολλά πολλά γιατί όταν ο άλλος δεν είναι καθαρός άστα να πάνε....κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει....κόστος 40€....

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ΕΣΕΝΑ ΠOIA H ΓNΩMH ΣOY;
εγω μια φορα την πήρα στα όρθια στο καπό του αυτοκινητου . Τυπικά πράγματα δν βιαζόταν ,ενα συμβατικό γαμησακι αλλα ο βάτραχος εχει αλλα να σου πει ! :grin:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο αναζητούσα τι κωλομουνακι της βερονικα στην συγγρου . Αφου εκανα πολλούς γύρους και δεν την βρήκα πήρα πάλι την ναντια με το κοράκι μαλλί. Πήγαμε σπιτι της μου εκανε ενα φοβερό κλαρίνο ενώ εγω την δαχτυλιαζα ! Στα 4 ,ιεραποστολικό και έχυσα βλέποντας το τέλειο μεντικιουρ στα ποδια της ( γαλλικό ) οσο την γαμαγα της έλεγα πόσο πουτανα ειναι και έδειχνε να το γουστάρει αφου είδα με την άκρη του ματιού μου να σηκώνεται το μουνακι της ! :grin: οταν έχυσα εκανα αλλη μια βόλτα και είδα επιτέλους το αντικείμενο του πόθου που ακούει στο όνομα βερονικα !!!!! Τιρκουαζ φορεματακι κόκκινο μανικιούρ και μοβ πλατφόρμες . Την πήγα σε ενα στενάκι και πυρφορισα λέγοντας της πόσο μουναρα ειναι . Αφου μου φίλησε τον πουτσο την άφησα στην πιάτσα γιατι έπρεπε να παει σε ενα πάρτυ ! Βερονικα καυλα σε φιλω !

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα,λοιπον κανω προταση σε ολους οποιος θελει σαββατο βραδυ παιχνιδι με κρος σε ξενοδοχειο στο παλαιο φαληρο ας στειλει ....κοστος συμμετοχης η αξια του δωματιου ωρα συναντησης μετα τις 11 και ισως τα κοριτσια να ειναι δυο, αλλα το ενα σιγουρα θα παιξει αντε να δω ποσοι γαμανε κανονικα και οχι μονο πανω στο πληχτρολογιο....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16

Whatever_13

Ενεργό Μέλος