Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καταγγέλλω την αντί επαγγελματική συμπεριφορά των απανταχού τραβελοφιλων - κροσντρεσοφιλων του bou που ενώ τους κάλεσα στο adult χθες το βράδυ που φέραμε ενα κροσακι με εναν φίλο μου , με κλασανε επιδικτηκα με αποτέλεσμα η κοπελα να φάει μονο 4 πουτσους απο τους θαμώνες που ηταν εκείνη την ώρα .  :grin:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καταγγέλλω την αντί επαγγελματική συμπεριφορά των απανταχού τραβελοφιλων - κροσντρεσοφιλων του bou που ενώ τους κάλεσα στο adult χθες το βράδυ που φέραμε ενα κροσακι με εναν φίλο μου , με κλασανε επιδικτηκα με αποτέλεσμα η κοπελα να φάει μονο 4 πουτσους απο τους θαμώνες που ηταν εκείνη την ώρα .  :grin:

εεε κανονιστε ρε μια παρασκευη η σαββατο να μη δουλευουμε πρωι την επομενη. πηγες τελικα εσυ ; ηταν οντως καλο ;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
εεε κανονιστε ρε μια παρασκευη η σαββατο να μη δουλευουμε πρωι την επομενη. πηγες τελικα εσυ ; ηταν οντως καλο ;
πήγα ρε φίλε αλλα δεν γαμαγε κανεις . Ολοι ηταν δροσερά αγόρια κάνοντας την κουκλαρα μας να στενοχωριέται

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
Οι οφθαλμοί μας μπορούν να την δουν πουθενά?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Θα την ειχαμε δει φανταζομαι πριν το event ... αν ηταν κατι τετοιο εφικτο ..

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Σημερα κατα τις 12 βρήκα το μωρο μου την βερονικα στην συγγρου και την πήρα να μου κανει μια πιπουλα στο αμάξι . Φόραγε τιρκουαζ φόρεμα και μπλε πλατφόρμες . Ηταν σκέτη καυλα όπως κάθε φορα άλλωστε . Μου πήρε μια υγρή πίπα και μετά ακολούθησε μαλακια απο μέρος μου και έχυσα βλέποντας τις ποδαρες της και την τέλεια προς παρά της ! Μωρο μου βερονικα εισαι αστέρι !!! :erection:

για αυτή τη βερόνικα μιλάς φίλε; . πηγαίνει και Συγγρού;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

Πραγματικά Υάκυνθε πρέπει να την τιμήσουμε αυτήν. Φαίνεται πολύ σεξουαλικό άτομο αλλά σαν ¨ξεπετοφέρνει" ρε συ, χωρίς να την έχω πάρει. Σίγουρα δεν σκέφτομαι απο Συγγρού αλλά από τηλ. Έχει χώρο θαρρώ.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πραγματικά Υάκυνθε πρέπει να την τιμήσουμε αυτήν. Φαίνεται πολύ σεξουαλικό άτομο αλλά σαν ¨ξεπετοφέρνει" ρε συ, χωρίς να την έχω πάρει. Σίγουρα δεν σκέφτομαι απο Συγγρού αλλά από τηλ. Έχει χώρο θαρρώ.
ναι εχει χώρο , οχι δεν ειναι καθόλου ξεπέτα , μάλιστα την τελευταια φορα που την πήρα ,καθησαμε αλλα 10 λεπτά απο την ώρα που τελείωσα με χαλαρη κουβεντούλα ! Πρέπει να την παρεις οπωσδήποτε ! Εκτος απο μουναρα ειναι και καλό τυπακι!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
η αληθεια ειναι οτι κανει προσπαθειες αλλα..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες κυριακη βραδυ ενδεχεται να παω με διαφορετικο φιλαρακι στο adult με αλλη καυλιαρα κρος! 8α ακολου8ησει εκ νεου μηνυμα την κυριακη! να ειστε συντονισμενοι!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν λιγο γύρισα απο συγγρου οπου πήγα για την βερονικα αλλα δεν την βρήκα . Στις αρχές είδα και την χαρά και την ρώτησα που ειχε χαθεί και μου απάντησε οτι γέννησε μαζι με την μενεγακη ! :grin: . Μετά είδα την Ναντια η οποία ζητούσε 30€ στο αμάξι και 50€ στον χώρο της . Η κοπελα ειναι μουναρα κρος πολυ εντυπωσιακή ,ηταν ντυμένη ξεκωλο με καλσον και κατι σαν φόρεμα ! Εχει προσοπαρα και κανει πολυ ωραίες πιπες ! Θα την ξανά παρω ! Απο οτι μου είπε ετοιμάζεται βυζια .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
λοιπον μαγκες κυριακη βραδυ ενδεχεται να παω με διαφορετικο φιλαρακι στο adult με αλλη καυλιαρα κρος! 8α ακολου8ησει εκ νεου μηνυμα την κυριακη! να ειστε συντονισμενοι!

Ενημέρωνε, ενημέρωνε χεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom