giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
αυτοοοοος ειναι μεζεςπραγματικός ουζομεζές...
αυτοοοοος ειναι μεζεςπραγματικός ουζομεζές...
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα !
Παιδακια μου γλυκα ,σας αφηνω ... το νου σας στα κοριτσια ε !?
εννοια σου και δεν θα παθουν τιποταχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα !
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα !
εννοια σου και δεν θα παθουν τιποτα
γεια σου
Αφεντικουληηηηηηηηηηηηηη μου!!!!!!!!!!
ρε τράβα να δουλέψεις ρε τεμπέλη.. που όλο στο ιντερνετ βοσκάς...
πολυ λασκα τον εχεις για σφιξτον λιγορε τράβα να δουλέψεις ρε τεμπέλη.. που όλο στο ιντερνετ βοσκάς...
τελικα θα αναψω το κοκκινο φωτακι στην εισοδο...αλλα θα βαλω και ταμπελα με μεζεδακια... ε δεν μπορει καποιος θα τσιμπισει
η καλυτερη ιδεα ειναι 2 σε 1 και απο τον ενα μεζε και απο τον αλλο κανενας δεν φευγη δυσαρεστημενοςτελικα θα αναψω το κοκκινο φωτακι στην εισοδο...αλλα θα βαλω και ταμπελα με μεζεδακια... ε δεν μπορει καποιος θα τσιμπισει
χμ..θα εμπιστυτω την γνωμη σου...θα ακουσω τι λετε εσεις τ αγορια .. κατι ξερετε παραπανωη καλυτερη ιδεα ειναι 2 σε 1 και απο τον ενα μεζε και απο τον αλλο κανενας δεν φευγη δυσαρεστημενος
χμ..θα εμπιστυτω την γνωμη σου...θα ακουσω τι λετε εσεις τ αγορια .. κατι ξερετε παραπανω
τελικα θα αναψω το κοκκινο φωτακι στην εισοδο...αλλα θα βαλω και ταμπελα με μεζεδακια... ε δεν μπορει καποιος θα τσιμπισει
λεω να γινω μεζες αλλα αντι για οδοντοφλυφιδα να ωαλω και αλλο...αν σου περασε απο το μυαλοΤι δηλαδή θα γίνεις μεζές και θα βάλεις οδοντογλυφίδα στον πισινό σου?
πως λεει τοσα χρονια φουρναρηςχμ..θα εμπιστυτω την γνωμη σου...θα ακουσω τι λετε εσεις τ αγορια .. κατι ξερετε παραπανω
λεω να γινω μεζες αλλα αντι για οδοντοφλυφιδα να ωαλω και αλλο...αν σου περασε απο το μυαλο
λες να εννοοθσα μπουκαλι ? λες να μαι εγω απ αυτες ποθ πιδιεμαι με απομιμισεις ? δεν το χεις μεγαλε...Μπααα αν εννοείς μπουκάλι μονο η Λίλα ηξερε απ αυτά!
με ζωντανο εργαλειο και ζεστο χυμολες να εννοοθσα μπουκαλι ? λες να μαι εγω απ αυτες ποθ πιδιεμαι με απομιμισεις ? δεν το χεις μεγαλε...