Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Κανονικα πρεπη να ειναι τρεις οι βαρδιες να μην παρακουραζεστε και σας φυγη ολοι η φαια ουσια  :think: :pipa2:
αποφασιστε ομως ρηγορα και πειτε μου...γιατι ετσι, οπως το πατε, θα μεινω απιπωτη ..κι οχι τιποτα αλλο, ειναι και επειγον το θεμα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Συνημμένα

• carmencruz-lobo_45.jpg
    carmencruz-lobo_45.jpg
    254,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • carmencruz-lobo_53.jpg
    carmencruz-lobo_53.jpg
    251,6 KB · Εμφανίσεις: 33

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
χρυσε μου , λες να εψαχνα φωτογραφιες τοσο καιρο ? μηπως να το καναμε λιγο πιο ζωντανο....απορω γιατι τοσοι αντρες το θελουν πολυ και οταν ερχεται η στιγμη...ΤΙΠΟΤΑ ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
χρυσε μου , λες να εψαχνα φωτογραφιες τοσο καιρο ? μηπως να το καναμε λιγο πιο ζωντανο....απορω γιατι τοσοι αντρες το θελουν πολυ και οταν ερχεται η στιγμη...ΤΙΠΟΤΑ ...
Ποιο ζωντανο απο εδω μεσα δεν γινεται
Γιατι το λες οι αντρες θελουν και στο τελος τιποτα,αυτοι που θελουν το κανουνε δεν κανουν πισω ,τι να κανω ειμαι μακρια, αλλα ειναι διπλα η θεσ/νικη

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Γιατι το λες οι αντρες θελουν και στο τελος τιποτα,αυτοι που θελουν το κανουνε δεν κανουν πισω ,τι να κανω ειμαι μακρια, αλλα ειναι διπλα η θεσ/νικη
ναι βρε 2 βηματα εισαι, δεν πεταγεσαι μια βολτιτσα ?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
σιγουρα γιωργο μου εδω μεσα ειναι ζωντανο ......:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πιο ζωντανο δεν  θα γινοταν

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ξερετε κατι εσεις που αγνοω ... που θα μου παει ομως ? θα το ανακαλυψω

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Πεσ το φωναχτα αυτο που σκεφτεσαι οχι απο μεσα σου
καλε τι να φωναξω ? θα με κοψει το ραδιοτηλεοπτικο... δε λεει... μηπως να αρχισω και εγω το τραγουδι, ξεκινωντας απο Αννα Γουλα? τα πινωωωω ολααααααααα ....λες να πιασει ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλε τι να φωναξω ? θα με κοψει το ραδιοτηλεοπτικο... δε λεει... μηπως να αρχισω και εγω το τραγουδι, ξεκινωντας απο Αννα Γουλα? τα πινωωωω ολααααααααα ....λες να πιασει ?
Τα πινης ; μη φοβασε φωναξε κανενας δεν σε κοβη
αλλο θελης να μαθης αλλο εχεις στο μυαλο σου ,για την προηγουμενη απαντηση  :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Σε αυτη την απαντηση σου αναφερθηκα
εννοοσα στο αν το εννοοοθν οι αντρες η οχι..εσεις λετε "το εννοουν" εγω διαφωνω μεχρι στιγμης.. εσεις ξερετε καλυτερα ομως και ισως να κανω λαθος

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και αλαγη το αβαταρ, καλο φαινεται

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
[move]TΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ[/move]
αστα Συλβια , ΝΕΑ ΜΟΔΑ, τις ξυριζουν ..ουτε τριχες δεν υπαρχουν πια...νομιζαν οτι αυτες φταινε και τισ κουρευουν..αλλα το αποτελεσμα μαλλον ιδιο...χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom