Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πως να μην σε περιμενουμε εχει ενα χρονο που το λεμε
χαιρεσε γιατι δεν ερχεσε στα τυφλα χωρις να το ξερη κανενας
Παντως βλεπω και απο τα μηνυματα πολυ θετικο το κλιμα.... και θα ερθουν και απο  πολλες περιοχες εκτος Θεσσνικης... για να με δουν.. σημαινη πολλα για μενα αυτο... μ αγαπανε τα παιδια...τα καρντασια μου....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παντως βλεπω και απο τα μηνυματα πολυ θετικο το κλιμα.... και θα ερθουν και απο  πολλες περιοχες εκτος Θεσσνικης... για να με δουν.. σημαινη πολλα για μενα αυτο... μ αγαπανε τα παιδια...τα καρντασια μου....
Ο ανθρωπος οταν εχει καλη ψυχη ολοι τον αγαπανε τον κακοψυχο κανενας δεν τον θελη  :think:

κλεινω τωρα καλο βραδυ καρντασινα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Τι πα να πεί : Horny BITCH inside....  :-

paranoid6969

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους! μια ερωτηση! ξερεις κανεις τιποτα για την περσα που εχει προφιλ στο adult.gr! βγαινει λεει με ενα peugeot 206 στη συγγρου!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλησπερα σε ολους! μια ερωτηση! ξερεις κανεις τιποτα για την περσα που εχει προφιλ στο adult.gr! βγαινει λεει με ενα peugeot 206 στη συγγρου!
Δουλευε σαν τσατσος στο Λουκα Νικα 1 και στο Αχαρνων 104 εποχη 95-98!Μετα το γυρισε κι εγινε Περσα

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλε πεθανα στα γελιααααααααααααα ...τι ωραιο τραγουδακι αυτο τις Αννας...σημερα το πρωι επινα καφεδακι και ανοιξα το σαιτ εδω...το ακουσα και τρελαθηκα .... σ ευχαριστω κοπελια, που εγινες η αιτια να εχω ενα ΤΕΛΕΙΟ κυριακατικο ξυπνημα...Καλυτερο και απο σεξ ητανε, μου φτιαξες τη διαθεση ..Υποσχομαι να φυρισω και εγω ενα κλιπακι....χαχαχαχα ..ΚΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλε πεθανα στα γελιααααααααααααα ...τι ωραιο τραγουδακι αυτο τις Αννας...σημερα το πρωι επινα καφεδακι και ανοιξα το σαιτ εδω...το ακουσα και τρελαθηκα .... σ ευχαριστω κοπελια, που εγινες η αιτια να εχω ενα ΤΕΛΕΙΟ κυριακατικο ξυπνημα...Καλυτερο και απο σεξ ητανε, μου φτιαξες τη διαθεση ..Υποσχομαι να φυρισω και εγω ενα κλιπακι....χαχαχαχα ..ΚΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν γινεσαι λιγο ποιο σαφης  :think:
[move][size=15pt]καλημερα[/size][/move]

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
που είναι το τραγουδάκι της Αννας;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γιωργο μου ακουσετο και θα καταβεις τι εννοω. αν στο γραψς εδω θα μας κοψει το Ε.Σ.Ρ.
Το εχω ακουση και ποιο παλια λες για την προηγουμενη σελιδα

μην βιαζεσαι στο γραψιμο και κανης την βοθρικη γραφη  :think:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Το εχω ακουση και ποιο παλια λες για την προηγουμενη σελιδα

μην βιαζεσαι στο γραψιμο και κανης την βοθρικη γραφη  :think:
Μου αρεσει να με διορθωνουν ..φτιαχνομαι ..αν εξαιρεσεις τον "βοθρο" που δεν με πολυκολακευει...δεχομαι την διορθωση σου ταπεινα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μου αρεσει να με διορθωνουν ..φτιαχνομαι ..αν εξαιρεσεις τον "βοθρο" που δεν με πολυκολακευει...δεχομαι την διορθωση σου ταπεινα
Φτιαχνεσε εεεε να το εχω στα υπ'οψιν

δεν καταλαβες για ποιον βοθρο,υπαρχη ενας εδω που αν ψαξης λιγο στο σαιτ θα δης πως γραφη !

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Φτιαχνεσε εεεε να το εχω στα υπ'οψιν

δεν καταλαβες για ποιον βοθρο,υπαρχη ενας εδω που αν ψαξης λιγο στο σαιτ θα δης πως γραφη !
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειπα κι εγω ...μα να με λεει "βόθρο" ...τωρα καταλαβα ... :pipa1:

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστες, κατεβηκα Συγγρου και Αθηνων σαββατο βραδυ Εψαχνα Αγαπη, Barbie ή Βανέσσα. Τιποτα ομως. Τι εχουν γινει οι εν λογω κυρίες ? Τιποτα καινουργιο να προτεινει κανεις ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειπα κι εγω ...μα να με λεει "βόθρο" ...τωρα καταλαβα ... :pipa1:
Αυτο ελειπε δεν μιλαω καμια φορα ετσι,και εσενα που δεν σε ξερω ακομη

ετσι μιλαω ναι  :pipa1: :knockinb: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom