Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kako_pedi

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας! Πρώτο μου ποστ στο σαιτ, αν και σας παρακολουθώ καιρό που τα λέτε! Η αφορμή για να κάνω την εγγραφή ήταν μία αγγελία που βρήκα και μου έκανε εντύπωση πως δεν την έχει σχολιάσει κανείς.. Μου φαίνεται απίστευτο σώμα για να μην έχει ενδιαφερθεί κανείς?

Red velvet είναι το nickname της. https://kanesex.com/transsexual/cro...r-psaxnoun-antres/zita-moy-o-ti-thes_i1091844

Yπάρχει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη γιατί σκεφτόμουν να την επισκεφτώ ή όντως την αγνοεί το φόρουμ?

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!
Έχεις τον αριθμό της ; Άλλαξε όνομα και αυτό που βλέπω στις φώτο τώρα δεν μου γεμίζει τόσο το μάτι.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
26

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.015
Πόντοι
606
Ειναι λιγο τβν ακρων γ μενα αλλα τ ν σ πω ....να προσεξεις μην ειναι καμια πρεζου γιατι παιζουν πολλες εκυ κσι γενηκα αν νιωσεις ασχημα την ωρα που θ πας ν την κανεις ..αν μπωρεις τραβα απογευματακι οχι βραδυ αυτα

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
13
Πόντοι
0
Αυτό πρέπει να είναι για πολύ σκίσιμο!
Τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ κρύα φάση. Απλα ξάπλωσε με ανοιχτά τα πόδια και την κάρφωνα μέχρι να χυσω. Εσώρουχα δεν έβγαλε γιατί ήταν vinyl και θα τα έβαζε δύσκολα, Ούτε φιλιά και γενικά είναι λίγο κρύα και ξενέρωτη θα έλεγα , αλλά έτσι είναι το στυλ της απ ότι έχω καταλάβει. Όμορφο από κοντά αλλά γενικά προτιμώ κάτι με λίγα κιλά παραπάνω.

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.700
Πόντοι
201
Ειναι λιγο τβν ακρων γ μενα αλλα τ ν σ πω ....να προσεξεις μην ειναι καμια πρεζου γιατι παιζουν πολλες εκυ κσι γενηκα αν νιωσεις ασχημα την ωρα που θ πας ν την κανεις ..αν μπωρεις τραβα απογευματακι οχι βραδυ αυτα
Αυτό απαντάει σε αυτό που σε ρώτησα στο προσωπικό μήνυμα? Να υποθέσω πως δεν την ξέρεις. Σωστά?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.268
Πόντοι
746

Για εδώ ρε μάγκες για πείτε αν έχετε πρόσφατες εμπειριες για εμφάνιση από κοντά κι επίδοση ! Ευχαριστώ!

alexboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Like
133
Πόντοι
0
Κάποιος πρόσφατα εδώ?? Από σώμα τι λέει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom