lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εκει ακουμπαει τα αρχιδιαΒροντηχτές τύπε;Να κάνουν και γδουπ στον νιπτήρα;
εκει ακουμπαει τα αρχιδιαΒροντηχτές τύπε;Να κάνουν και γδουπ στον νιπτήρα;
Οχι ρε. Τι με περασες; Αβραμη;βαζεις και κωλοδακτυλο η σκετες;
καλα εχασες!!!!στο 4 ποστ τον φυγανε το απογευμα!!!!εκανε ρεκορΟχι ρε. Τι με περασες; Αβραμη;
Παλι τον μπαναρανε. Αλλη φορα δε πω δημοσια ποιος ειναι,
για να μη χαλασει το ραντεβου... κωλοπαιδα
Τυπε, προσπαθω να τις κανω αθορυβες,Βροντηχτές τύπε;Να κάνουν και γδουπ στον νιπτήρα;
Τύπε τώρα πάντως ξέρουμε όταν μας καλέσει ο Σφε για φαγί σπίτι του,που ΔΕΝ θα πλύνουμε τα χέρια μαςεκει ακουμπαει τα αρχιδια
Ειναι ο Απολυτος Ρεκορντμαν.καλα εχασες!!!!στο 4 ποστ τον φυγανε το απογευμα!!!!εκανε ρεκορ
θα παμε διαβασμενοι...ουτε για κατουρημα δεν θα παμεΤύπε τώρα πάντως ξέρουμε όταν μας καλέσει ο Σφε για φαγί σπίτι του,που ΔΕΝ θα πλύνουμε τα χέρια μας
Και μη ζητησετε ελληνικο σε φλυτζανακι,Τύπε τώρα πάντως ξέρουμε όταν μας καλέσει ο Σφε για φαγί σπίτι του,που ΔΕΝ θα πλύνουμε τα χέρια μας
Τύπε είν'αλήθεια ότι ο Αβράμης τρομοκρατεί το Σφε;θα παμε διαβασμενοι...ουτε για κατουρημα δεν θα παμε
α τον μαλακα...Και μη ζητησετε ελληνικο σε φλυτζανακι,
γιατι εκει βαζω χαμομηλι και βουταω τον παργαλατσο μου οταν ειναι πρησμενος.
και ασχημα ομως!!!!!θα στα πει ο ιδιοςΤύπε είν'αλήθεια ότι ο Αβράμης τρομοκρατεί το Σφε;
Σε λίγο μου είπε.Τώρα πάει να φτιάξει χαμομήλικαι ασχημα ομως!!!!!θα στα πει ο ιδιος
Σε λίγο μου είπε.Τώρα πάει να φτιάξει χαμομήλι
Λες το χαμομήλι τυπε?Και μη ζητησετε ελληνικο σε φλυτζανακι,
γιατι εκει βαζω χαμομηλι και βουταω τον παργαλατσο μου οταν ειναι πρησμενος.
Τυπε, εχει αναλαβει ο Αστυνομος Μπεκας απο το Σωμα Διωξης Ηλ. Εγκληματος την υποθεση μου...και ασχημα ομως!!!!!θα στα πει ο ιδιος
Τυπε, εχει αναλαβει ο Αστυνομος Μπεκας απο το Σωμα Διωξης Ηλ. Εγκληματος την υποθεση μου...
http://[URL unfurl="true"]www.greektenies.com/images/fotografies/alaloum19823_400.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ολοι ραντεβου θελουν μαζι σου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το χαμομηλι τι;Λες το χαμομήλι τυπε?
Οπως τον καφε. Θα βγαλεις πολλα λεφτα!Το χαμομηλι τι;
Ειναι συνταγη Μαρης. Δε θελω αμφισβητησεις...
Μάρης = εμπιστοσύνη τύπεΤο χαμομηλι τι;
Ειναι συνταγη Μαρης. Δε θελω αμφισβητησεις...