Η μαμά έχει γνωρίσει την νύφη της, η ακόμα;την δεξια !!!!!
Την αριστερη την λεω Ευτερπη ......
Τυχερή η μαμά με τέτοια νύφη.
Η μαμά έχει γνωρίσει την νύφη της, η ακόμα;την δεξια !!!!!
Την αριστερη την λεω Ευτερπη ......
μουνοσκυλο
κανω προπαγανδα
τυπε θυμηθικα εκεινο το τρολοθρεντ που ελεγε η αλλη οτι δεν εχυνε 2φορα ο δικος της ειχες δωσει ρεστα ακομα το θυμαμαιγιατι ειναι κοπριτης
Τυχερος ο γαμπρος θες να πεις....Η μαμά έχει γνωρίσει την νύφη της, η ακόμα;
τι παπαρας εισαιΗ μαμά έχει γνωρίσει την νύφη της, η ακόμα;
τι εχουμε ακουσει εδω ειναι απιστευτο αν το σκεφτειςτυπε θυμηθικα εκεινο το τρολοθρεντ που ελεγε η αλλη οτι δεν εχυνε 2φορα ο δικος της ειχες δωσει ρεστα ακομα το θυμαμαι
του κανεις προξενιο την αγγελικουλα;Τυχερος ο γαμπρος θες να πεις....
Εσυ εισαι παντρεμενος η χωρισμενος ?
Τσου ρετου κανεις προξενιο την αγγελικουλα;
Ναι αλλα παιρναμε ευχαριστα.τι εχουμε ακουσει εδω ειναι απιστευτο αν το σκεφτεις
που εισαι ρε δικε μου;και στις παρτουζες;Ρε, Παιδες, η Μαλακια, ειναι,παντου! Στην Θαλασσα, πας, ΜΑΛΑΚΙΑ! Τσοντα, βλεπεις, ΜΑΛΑΚΙΑ! στο Μπανιο, εισαι, ΜΑΛΑΚΙΑ! Ματι παιρνεις, ΜΑΛΑΚΙΑ! πριν γαμησις, ΜΑΛΑΚΙΑ! με, την γκομενα, μαζυ, παλλι, ΜΑΛΑΚΙΑ! δεν την αφηνω, πουθενα, την ΜΑΛΑΚΙΑ!! ΜΑΛΑΚΑΣ! ειμαι, να την αφησω, χαμενη???Εχει, γλυκα,η Πουτανα!!
τυπε μια φορα ειχα βαλει ενα φιλο μου να δει ενα θρεντ με φαφουτο γριες και βλεπει το σχολιο του σφε που ελεγε γουσταρω να γλυφω τις δροσοσταλιτσες απο το μουνι της παιζει να μας ακουσε ολη η γλυφαδα απο τα γελιατι εχουμε ακουσει εδω ειναι απιστευτο αν το σκεφτεις
που εισαι ρε δικε μου;και στις παρτουζες;
ετσι οπως το ειπες μας πηγε το μυαλο αλλουΟχι ρε......
Η Αγγελικουλα και η Ευτερπη δεν αγγιζουν αλλη πουτσα εκτος απο την δικια μου
και δημιουργικα βεβαιως βεβαιωςΝαι αλλα παιρναμε ευχαριστα.
αυτο το διδυμακι σφε-απολυτος ειναι ετη φωτος μπροστα!!!τυπε μια φορα ειχα βαλει ενα φιλο μου να δει ενα θρεντ με φαφουτο γριες και βλεπει το σχολιο του σφε που ελεγε γουσταρω να γλυφω τις δροσοσταλιτσες απο το μουνι της παιζει να μας ακουσε ολη η γλυφαδα απο τα γελια
Αν ήμουν η παλάμη σου, θα με έκοβα απο το υπόλοιπο σώμα και θα έφευγα.Τυχερος ο γαμπρος θες να πεις....
Εσυ εισαι παντρεμενος η χωρισμενος ?
Ειναι που δεν συγκοινωνει με το περιββαλον......ετσι οπως το ειπες μας πηγε το μυαλο αλλου
Νομιζω οτι καποτε ειχαν ανοιξει ενα θεμα: Ομαδικη μαλακια ειστε?
απαντα πρωτα εσυ και ασε την μητερα μου......Αν ήμουν η παλάμη σου, θα με έκοβα απο το υπόλοιπο σώμα και θα έφευγα.
Όπως σε εκείνην την χαζή αμερικανική ταινία.
Δεν απαντάς όμως η μαμά το ξέρει;