μπα δε λεει καλυτερα να εχεις εσυ το τελικο παιξιμοθα σου την παιξει εκεινη για πρωτη φορα τυπε....![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μπα δε λεει καλυτερα να εχεις εσυ το τελικο παιξιμοθα σου την παιξει εκεινη για πρωτη φορα τυπε....![]()
![]()
![]()
μπα δε λεει καλυτερα να εχεις εσυ το τελικο παιξιμο![]()
Σωστος. Αν τον παιζουμε δεν θα παμε παραδεισο να τον παιζουμε εκειΠΟΤΕ! ειναι αμαρτια..
βρε αν δεν ηταν η μαλακια θα ημασταν για το δαφνιΠΟΤΕ! ειναι αμαρτια..
Σωστος. Αν τον παιζουμε δεν θα παμε παραδεισο να τον παιζουμε εκει
![]()
![]()
![]()
καλυτερα η κολαση δικιε μουΣωστος. Αν τον παιζουμε δεν θα παμε παραδεισο να τον παιζουμε εκει
![]()
![]()
![]()
ΠΟΤΕ! ειναι αμαρτια..
Μαλλον για πουστάκια μου φαινονται.Τα αγγελακια αραγε τον παιζουν??? Τι εχουν να χασουν τωρα πια?
Κοσμοπολιταν Απριλιου "Οχι αλλα φλοκια στην μαπα - 10 τεχνικες για αποφυγετε να τελειωσει ο καλος σας στο προσωπο σας"![]()
Τα αγγελακια αραγε τον παιζουν??? Τι εχουν να χασουν τωρα πια?
Ναι δεν το ειχα σκεφτει ετσι.....Ολο με φτερα παρουσιαζονταιΜαλλον για πουστάκια μου φαινονται.
Και γω για κολαση ειμαι!!!!!!καλυτερα η κολαση δικιε μου![]()
Εδω βαλαν θεμα: Πως να αλλάζετε σερβιέτα στα γρηγορα!Κοσμοπολιταν Απριλιου "Οχι αλλα φλοκια στην μαπα - 10 τεχνικες για αποφυγετε να τελειωσει ο καλος σας στο προσωπο σας"![]()
Και γω για κολαση ειμαι!!!!!!
Οποιος παει πρωτος ας μας κρατήσει θεση!
![]()
![]()
Εδω βαλαν θεμα: Πως να αλλάζετε σερβιέτα στα γρηγορα!![]()
![]()
![]()
και θα ρθει μετα να σου πει με υφος η αλλη..Κοσμοπολιταν Απριλιου "Οχι αλλα φλοκια στην μαπα - 10 τεχνικες για αποφυγετε να τελειωσει ο καλος σας στο προσωπο σας"![]()
ρουφηχτα τυπε θα τα παιρνει?και θα ρθει μετα να σου πει με υφος η αλλη..
"καλε μου δε μου αρεσει στη μαπα αλλα στο στομα" συμφωνα με νεες μελετες
Εδω βαλαν θεμα: Πως να αλλάζετε σερβιέτα στα γρηγορα!![]()
![]()
![]()
και θα ρθει μετα να σου πει με υφος η αλλη..
"καλε μου δε μου αρεσει στη μαπα αλλα στο στομα" συμφωνα με νεες μελετες