Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Εδω βαλαν θεμα: Πως να αλλάζετε σερβιέτα στα γρηγορα!
"νυχτεριδες και αραχνες γλυκια μου στο μουνι - 20 λογοι που το 70% των ελληνιδων το εχει ριξει στο δαχτυλακι"
Εδω βαλαν θεμα: Πως να αλλάζετε σερβιέτα στα γρηγορα!
οπως τους τα μαθαινουν οι φεμινιστριες δασκαλες εκειρουφηχτα τυπε θα τα παιρνει?
αλλα και στην αφοδευση
Συμπληρωνω την μελετη αλητη προσεχε μην φυγει ουτε σταγονα εξω. κανει καλό στο πεπτικο.
τι θα ρουφαμε τα δικα τους?οπως τους τα μαθαινουν οι φεμινιστριες δασκαλες εκει
πειραματοζωα θα γινουμε εμεις
και θα ρθει μετα να σου πει με υφος η αλλη..
"καλε μου δε μου αρεσει στη μαπα αλλα στο στομα" συμφωνα με νεες μελετες
Ειναι τοσο χαζες που μια εχυσε 2 φορες και μου είπε οτι πρεπει να παει σε γιατρο!!!!!!!!!!τι θα ρουφαμε τα δικα τους?
Ειναι τοσο χαζες που μια εχυσε 2 φορες και μου είπε οτι πρεπει να παει σε γιατρο!!!!!!!!!!
Ειναι τοσο χαζες που μια εχυσε 2 φορες και μου είπε οτι πρεπει να παει σε γιατρο!!!!!!!!!!
Ωραίο άβαταρΈχω να βαρέσω μαλακία γύρω στον 1.5 χρόνο. Η που θα κατέβω σε μπουρδέλο/στούντιο ή θα βρώ κάποια καριόλα να γαμήσω.
ποσα εχεις πληρωσει 1.5 χρονο?Έχω να βαρέσω μαλακία γύρω στον 1.5 χρόνο. Η που θα κατέβω σε μπουρδέλο/στούντιο ή θα βρώ κάποια καριόλα να γαμήσω.
ισως να νομιζε πως θα γεννουσε και τις εσπασαν τα νεραΕιναι τοσο χαζες που μια εχυσε 2 φορες και μου είπε οτι πρεπει να παει σε γιατρο!!!!!!!!!!
ισως να νομιζε πως θα γεννουσε και τις εσπασαν τα νερα
Μαζευεστε καπου εσεις η Anonymous Masturbators A.M.;Έχω να βαρέσω μαλακία γύρω στον 1.5 χρόνο. Η που θα κατέβω σε μπουρδέλο/στούντιο ή θα βρώ κάποια καριόλα να γαμήσω.
ποσα εχεις πληρωσει 1.5 χρονο?
βαζεις και κωλοδακτυλο η σκετες;Μαζευεστε καπου εσεις η Anonymous Masturbators A.M.;
Τυπε, εγω οποτε γυρναω απο το gym, ριχνω δυο γρηγορες στον νιπτηρα,
για να ανεβασω την τετοστερονη...
Μαζευεστε καπου εσεις η Anonymous Masturbators A.M.;
αυτο σωστο αλλα αν ζοσουν θα γλιτωνες πιο πολλαΣίγουρα μου έχει βγεί λιγότερο απ οταν είχα σταθερή σχέση !
Το κοντρολλάρω, πίστεψε με.
Βροντηχτές τύπε;Να κάνουν και γδουπ στον νιπτήρα;Μαζευεστε καπου εσεις η Anonymous Masturbators A.M.;
βαζεις και κωλοδακτυλο η σκετες;