Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
την μεγάλη ή την μικρή...διευκρινήσεις παρακαλώ...
Ασε με τωρα... Υπολογιζω σε ποσα χρονια θα βγαλω ενα σκαφος. Μετα τους υπολογισμους πιανω δουλεια.
την μεγάλη ή την μικρή...διευκρινήσεις παρακαλώ...
εγώ λέω να αλλάξω επάγγελμα να γίνω σπερματοδότηςΑσε με τωρα... Υπολογιζω σε ποσα χρονια θα βγαλω ενα σκαφος. Μετα τους υπολογισμους πιανω δουλεια.
ξεχασα να πω οτι ειναι κ αφορολογητες οι μαλακιες....
οχι...συκα εχουμε τσαμπα...για δυναμεις....ΙΚΑ εχουμε??
Οι μαλακιες που τραβαμε ή αυτες που ποσταρουμε ??
για καλύτερη απόδοση γιαούρτι με μέλι και ακτινίδιο.οχι...συκα εχουμε τσαμπα...για δυναμεις....
οι μαλακιες που λεμε κ γραφουμε καταγραφονται σε αρχειο...αναλογα με τον αριθμο ισοδυναμουν στο τελος του μηνα σε αναλογες καταθεσεις σπερματος=πληρωμη...
Ναι,περισσοτερες πληροφοριες ας δωσει οποιος γνωριζει κατι-Ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να για μητρες around the world...Προτιμω το LIVE ''ξεφορτωμα''...σε hot μωρακια(μπαζακια κομμενα δια ροπαλου-μονο για καμια πιπα στο παρελθον μου ηταν)Στην Αθήνα υπάρχει καμιά τράπεζα σπέρματος?
Πληρωνουν αλλα ειναι στην κριση σου και καυλα σου να στηνεσαι στην ουρα-Υπογραφες και σε βαζακι και μετα στο ψυγειο για να καταληξει καπουΌλα μιλάνε για δωρέες, εφ όσον δεν πληρώνουν, ούτε το σπέρμα μου δεν θα πάρουν !!
Επειδη είσαι "αυτοαπασχολούμενος" σε βάζουν στο ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕΙΚΑ εχουμε??
Οι μαλακιες που τραβαμε ή αυτες που ποσταρουμε ??
καταγραφή και ασφαλιστικά μέτρα για τα δεδουλευμένα μαςπρέπει όμως πρώτα να μας πληρώσουν όλες αυτές που μας έχουν φάει όλο το σπέρμα τόσα χρόνια. κάτω τα τεφτέρια και αρχίστε τους υπολογισμούς.
πρέπει όμως πρώτα να μας πληρώσουν όλες αυτές που μας έχουν φάει όλο το σπέρμα τόσα χρόνια. κάτω τα τεφτέρια και αρχίστε τους υπολογισμούς.