Νέα

Τράπεζα σπέρματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ξεχασα να πω οτι ειναι κ αφορολογητες οι μαλακιες....:P :P :P :P

Επισκέπτης
ΙΚΑ εχουμε??
Οι μαλακιες που τραβαμε ή αυτες που ποσταρουμε ??  :boobies:
οχι...συκα εχουμε τσαμπα...για δυναμεις....:) :)

οι μαλακιες που λεμε κ γραφουμε καταγραφονται σε αρχειο...αναλογα με τον αριθμο ισοδυναμουν στο τελος του μηνα σε αναλογες καταθεσεις σπερματος=πληρωμη...:P :P :P

Επισκέπτης
οχι...συκα εχουμε τσαμπα...για δυναμεις....:) :)

οι μαλακιες που λεμε κ γραφουμε καταγραφονται σε αρχειο...αναλογα με τον αριθμο ισοδυναμουν στο τελος του μηνα σε αναλογες καταθεσεις σπερματος=πληρωμη...:P :P :P
για καλύτερη απόδοση γιαούρτι με μέλι και ακτινίδιο.

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Στην Αθήνα υπάρχει καμιά τράπεζα σπέρματος?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Στην Αθήνα υπάρχει καμιά τράπεζα σπέρματος?
Ναι,περισσοτερες πληροφοριες ας δωσει οποιος γνωριζει κατι-Ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να :jerking: για μητρες around the world...Προτιμω το LIVE ''ξεφορτωμα''...σε hot μωρακια(μπαζακια κομμενα δια ροπαλου-μονο για καμια πιπα στο παρελθον μου ηταν)

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Όλα μιλάνε για δωρέες, εφ όσον δεν πληρώνουν, ούτε το σπέρμα μου δεν θα πάρουν !!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Όλα μιλάνε για δωρέες, εφ όσον δεν πληρώνουν, ούτε το σπέρμα μου δεν θα πάρουν !!
Πληρωνουν αλλα ειναι στην κριση σου και καυλα σου να στηνεσαι στην ουρα-Υπογραφες και σε βαζακι και μετα στο ψυγειο για να καταληξει καπου

Επισκέπτης
εγώ θέλω 100 ευρώ το βαζάκι κάνω μόνο αγόρια.

Επισκέπτης
εγώ έχασα 2Χ40 ευρώ σήμερα που το κατέθεσα υπέρ της Ναταλίας  χθεσινή γνωριμία ουκρανικής καταγωγής.

Επισκέπτης
αν δούμε ότι έχει γαμησοκονόμα η ιστορία δεν κάνουμε εμείς εδώ μια τράπεζα σπερματοδωτών να έρχονται οι υποψήφιες να το παίρνουν και φρέσκο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πρέπει όμως πρώτα να μας πληρώσουν όλες αυτές που μας έχουν φάει όλο το σπέρμα τόσα χρόνια. κάτω τα τεφτέρια και αρχίστε τους υπολογισμούς.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Ίσως άσχετο, χιλιοειπωμένο κλπ αλλα ορίστε : Γιατί όταν χύνει ένας ελέφαντας γυρνάν τα μάτια του ;

-Γιατί γράφει λίτρα ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πρέπει όμως πρώτα να μας πληρώσουν όλες αυτές που μας έχουν φάει όλο το σπέρμα τόσα χρόνια. κάτω τα τεφτέρια και αρχίστε τους υπολογισμούς.

Να διεκδικήσουμε τα ... αναδρομικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom