Νέα

Τράπεζα σπέρματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές με τόση καύλα που έχουμε σήμερα δεν τραβάμε καμιά :jerking:δυο  :jerking:τρεις  :jerking:και να κάνουμε και καμιά τράπεζα σπέρματος να βγάλουν οι άτεκνοι αλανιάρικα παιδιά?

VagelisPa

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστές με τόση καύλα που έχουμε σήμερα δεν τραβάμε καμιά :jerking:δυο  :jerking:τρεις  :jerking:και να κάνουμε και καμιά τράπεζα σπέρματος να βγάλουν οι άτεκνοι αλανιάρικα παιδιά?

Καταλαβαίνεις τι λες φίλε arion1955;
Εγώ πιστεύω πολύ στην κληρονομικότητα οπότε καταλαβαίνεις τι αλλαγές πρόκειται να επιφέρει μια τέτοια τράπεζα στον Ελληνικό λαό; ¨)

Επισκέπτης
Καταλαβαίνεις τι λες φίλε arion1955;
Εγώ πιστεύω πολύ στην κληρονομικότητα οπότε καταλαβαίνεις τι αλλαγές πρόκειται να επιφέρει μια τέτοια τράπεζα στον Ελληνικό λαό; ¨)
θα ανοίξουν κατ αρχήν πολλά μπουρδέλα που σημαίνει νέες θέσεις εργασίας.

farser

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αμα ειναι να πληρωνομαστε κιολας οπως στην αμερικη για την καταθεση του πολυτιμου υγρου τοτε βουρρρρρρρρρρρρ!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

VagelisPa

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα ανοίξουν κατ αρχήν πολλά μπουρδέλα που σημαίνει νέες θέσεις εργασίας.

Ναί! Ναί! Σωστός arion1955 ! Αλλά επιμένω... μια τράπεζα σπέρματος από όλους τους συναγωνιστές εδώ θα δημιουργούσε μια κοινωνία... Μπουρδέλο! Καλή φάση!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αμα ειναι να πληρωνομαστε κιολας οπως στην αμερικη για την καταθεση του πολυτιμου υγρου τοτε βουρρρρρρρρρρρρ!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Είναι, ίσως, και ο μοναδικός τρόπος να πλουτίσουμε, αρχίζοντας να πουλάμε έστω και τώρα!!!

Κι όσο σκέφτομαι το χρήμα που έχω χάσει τόσα χρόνια ρε πούστη μου :headbang:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16

Επισκέπτης
20-40€ η καταθεση...προς ολους τους ενδιαφερομενους....μιλαμε για την ελλαδα παντα...στο εξωτερικο πληρωνουν ακομη καλυτερα...παντα μιλαμε για υγιεις κ με χρησιμο σπερμα...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αμα βαρεσεις πολλες θα σε πουν ομως και λακα..
πανω απο 3 τιναγματα ....θυμαστε?
διαλεγεις η μαλακας ή λεφτά.
παρτο και αλλιωσ τα λεφτα πανε στους μαλακες!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
20-40€ η καταθεση...προς ολους τους ενδιαφερομενους....μιλαμε για την ελλαδα παντα...στο εξωτερικο πληρωνουν ακομη καλυτερα...παντα μιλαμε για υγιεις κ με χρησιμο σπερμα...

Προλαβαίνουμεεεε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Να δεις που θα μας παρακαλάνε να γαμήσουμε κι εμείς θα προτιμάμε να τραβήξουμε καμιά παχιά!!! :rockon:

mclein, αν δε σου κάνει κόπο, στείλε pm με λεπτομέρειες :dancing:

αμα βαρεσεις πολλες θα σε πουν ομως και λακα..
πανω απο 3 τιναγματα ....θυμαστε?
διαλεγεις η μαλακας ή λεφτά.
παρτο και αλλιωσ τα λεφτα πανε στους μαλακες!

Λαλάκας με λεφτά, βέβαια!!! Αχτύπητος συνδυασμός :rockon:

Επισκέπτης
τι λεπτομερειες ψαχνεις αδερφε ?

επιτρεπεται 1 καταθεση ανα ημερα...για να υπαρχει σεβαστη ποσοτητα σπερματοζωαριων...κ καλης καταστασης τους...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είναι, ίσως, και ο μοναδικός τρόπος να πλουτίσουμε, αρχίζοντας να πουλάμε έστω και τώρα!!!

Κι όσο σκέφτομαι το χρήμα που έχω χάσει τόσα χρόνια ρε πούστη μου :headbang:
Καλά εσύ έχεις και τη Φρόσω : :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon: ,μην αγχώνεσαι

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
επιτρεπεται 1 καταθεση ανα ημερα...για να υπαρχει σεβαστη ποσοτητα σπερματοζωαριων...κ καλης καταστασης τους...

$$$$$$$$$$$

Μετα απο εναν προχειρο υπολογισμο, μπορω να σας πω οτι εχω τραβηξει μια Cayenne μαλακια.  :P

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Θα προτεινα εκτος απο Τραπεζα Σπερματος που απ`οσο εχω ακουσει πανε κατι ''ψιλοτελειωμενα''ατομα να δημιουργηθει και εστιατοριο σπερματος οπου θα τον βουτας στον καφε και η εκαστη σερβιτορα θα τον τεσταρει με blowjob και γενικα να γινουν τα παντα σε σπερμα αφου ειναι υλη του αχανους συμπαντος και αυτο κανει τα παντα να κινουνται..ενεργεια..ζωη..Επισης να γινονται στο τελος καθε μηνα ομαδικα bukakke :rockon: καθως και gangbang sluts night οπου 100 τυχεροι γαμιαδες θα πηδανε πιπινια και καριολακια σε κλαμπ υπο τους ηχους techno-trance :rockon: και mainstream( για τις γκομενες που ακουνε κατι πιπες R`N`B)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το κοστος της φραπας σε στριπ, αναπροσαρμοζεται με επιτοπια δωρεα σπερματος??

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ποπο σοβαρα 20-40 ευρο ημερισιος.???????ποπο βλεπω να μην ξαναδουλευω...θα με φαει η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: για καλο σκοπο.... :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
δώστε τσόντα στον λαό για καλύτερα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:αποτελέσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom