Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές με τόση καύλα που έχουμε σήμερα δεν τραβάμε καμιά δυο τρεις και να κάνουμε και καμιά τράπεζα σπέρματος να βγάλουν οι άτεκνοι αλανιάρικα παιδιά?
ρε συναγωνιστές με τόση καύλα που έχουμε σήμερα δεν τραβάμε καμιά δυο τρεις και να κάνουμε και καμιά τράπεζα σπέρματος να βγάλουν οι άτεκνοι αλανιάρικα παιδιά?
θα ανοίξουν κατ αρχήν πολλά μπουρδέλα που σημαίνει νέες θέσεις εργασίας.Καταλαβαίνεις τι λες φίλε arion1955;
Εγώ πιστεύω πολύ στην κληρονομικότητα οπότε καταλαβαίνεις τι αλλαγές πρόκειται να επιφέρει μια τέτοια τράπεζα στον Ελληνικό λαό; ¨)
θα ανοίξουν κατ αρχήν πολλά μπουρδέλα που σημαίνει νέες θέσεις εργασίας.
συμβάλουμε στην μείωση της υπογεννητικότητας.Ναί! Ναί! Σωστός arion1955 ! Αλλά επιμένω... μια τράπεζα σπέρματος από όλους τους συναγωνιστές εδώ θα δημιουργούσε μια κοινωνία... Μπουρδέλο! Καλή φάση!
αμα ειναι να πληρωνομαστε κιολας οπως στην αμερικη για την καταθεση του πολυτιμου υγρου τοτε βουρρρρρρρρρρρρ!!!
Ελα ντε σωστος!Είναι, ίσως, και ο μοναδικός τρόπος να πλουτίσουμε, αρχίζοντας να πουλάμε έστω και τώρα!!!
Κι όσο σκέφτομαι το χρήμα που έχω χάσει τόσα χρόνια ρε πούστη μου
20-40€ η καταθεση...προς ολους τους ενδιαφερομενους....μιλαμε για την ελλαδα παντα...στο εξωτερικο πληρωνουν ακομη καλυτερα...παντα μιλαμε για υγιεις κ με χρησιμο σπερμα...
αμα βαρεσεις πολλες θα σε πουν ομως και λακα..
πανω απο 3 τιναγματα ....θυμαστε?
διαλεγεις η μαλακας ή λεφτά.
παρτο και αλλιωσ τα λεφτα πανε στους μαλακες!
X 40 E?????????????τι λεπτομερειες ψαχνεις αδερφε ?
επιτρεπεται 1 καταθεση ανα ημερα...για να υπαρχει σεβαστη ποσοτητα σπερματοζωαριων...κ καλης καταστασης τους...
Καλά εσύ έχεις και τη Φρόσω : ,μην αγχώνεσαιΕίναι, ίσως, και ο μοναδικός τρόπος να πλουτίσουμε, αρχίζοντας να πουλάμε έστω και τώρα!!!
Κι όσο σκέφτομαι το χρήμα που έχω χάσει τόσα χρόνια ρε πούστη μου
επιτρεπεται 1 καταθεση ανα ημερα...για να υπαρχει σεβαστη ποσοτητα σπερματοζωαριων...κ καλης καταστασης τους...
την μεγάλη ή την μικρή...διευκρινήσεις παρακαλώ...$$$$$$$$$$$
Μετα απο εναν προχειρο υπολογισμο, μπορω να σας πω οτι εχω τραβηξει μια Cayenne μαλακια.
ποπο σοβαρα 20-40 ευρο ημερισιος.???????ποπο βλεπω να μην ξαναδουλευω...θα με φαει η για καλο σκοπο....20-40€ η καταθεση...προς ολους τους ενδιαφερομενους....μιλαμε για την ελλαδα παντα...στο εξωτερικο πληρωνουν ακομη καλυτερα...παντα μιλαμε για υγιεις κ με χρησιμο σπερμα...