δεν εχει αξια να δινεις και πολυ συμασια στις μαλακιες που γραφουν....μια χαρα ειμαι
το ξέρω κούκλα.. γιαυτό τους γράφω στα παπάρια μου και ησυχάζω...
δεν εχει αξια να δινεις και πολυ συμασια στις μαλακιες που γραφουν....μια χαρα ειμαι
δεν εχει αξια να δινεις και πολυ σημασια στις μαλακιες που γραφουν....μια χαρα ειμαι
Αααααχ!!!το ξέρω κούκλα.. γιαυτό τους γράφω στα παπάρια μου και ησυχάζω...
δεν μιλάω για σένα ρε τράγο...
πολύ σου πάει να σε γράψω στα παπάρια μου.. μεγάλη τιμή
Πάει βρε γεροπούστη κουφάλογο τερατένιε κερατά να χεστούμε εδω μέσα και να μας πρασινίσουνε???
Θα είμαστε και επίκαιροι μάλιστα!!!!
Ρε τέρας γιατί βαρούσες δυνατά?κουκλάρα θα τον τιμωρήσω .. σπαμάρει το θέμα σου...
Ρε τέρας γιατί βαρούσες δυνατά?
Ακόμη πονάει ο σβέρκος μου.
ναι μηπως να εξαφανιστω και απο γη? μερικοι προκειμενου να ποσταρουν συνεχεια γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει και φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν.πως την ειδες εσυ τωρα δηθεν ακριβοδικεοσ και προστατης των αδυνατων και θυγμενων.Καλλίτερα επίσης να ζητήσει και ένα μεγάλο δημόσιο συγνώμη και με κεφαλαία στο άλλο μέλος του οποίου δημοσίευσε χωρίς την συγκατάθεση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μύνημα.
Εμένα προσωπικά με την πράξη του όχι μονο δεν με επεισε για όσα έγραψε ίσα ίσα που αυτοδιαψεστηκε .
Και ειλικρινά δεν γνωρίζω τη Ρία και πέρα απο κάθε πλάκα και αστείο η κοπέλλα απο όσα γράφει φαίνεται και σοβαρή και πολύ εντάξει.
Εγώ θα πρότεινα στους μόντ όχι μόνο να διαγράψουν το μύνημα αλλα και τον λογαριασμό του χρήστη. Το παράπτωμα να δημοσιευει καποιο μέλος πμ άλλου μέλους χωρίς την συγκαταθεσή του νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό.
εγω μεριμνησα και ενημερωσα τον antistheni για να σβηστει.....οπως συνηθως κανω μετα τις μαλακιες που κανουν μερικοι........μια παλια παρυμια λεει.....πρωτα βουτας τη γλωσα στο μυαλο και υστερα μιλαςναι μηπως να εξαφανιστω και απο γη? μερικοι προκειμενου να ποσταρουν συνεχεια γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει και φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν.πως την ειδες εσυ τωρα δηθεν ακριβοδικεοσ και προστατης των αδυνατων και θυγμενων.
ρια μου σορρυ αν σε εθιξα με την συμπεριφορα μου πραγματικα ο σκοπος μου δεν ηταν αυτος και ειληκρινα λυπηθηκα που πηγε ωσ εδω η συζητηση αναγνωριζω οτι κι εγω ειμουν υπερβολικος στις αντιδρασεις μου. ελπιζω να καταφερω να επανορθωσω
υ.γ. ευχαριστω των αντισθενη που με εβγαλε απο τον κοπο
εγω μεριμνησα και ενημερωσα τον antistheni για να σβηστει.....οπως συνηθως κανω μετα τις μαλακιες που κανουν μερικοι........μια παλια παρυμια λεει.....πρωτα βουτας τη γλωσα στο μυαλο και υστερα μιλας
Το ειχα προλαβη και εγω το πρωιεγώ πάντως το πρόλαβα
αλλά θα είμαι καλό παιδί...
εσενα θα σε περποιηθω μαζι με τον γιωργο 58 σε λιγες μερες :s&mεγώ πάντως το πρόλαβα
αλλά θα είμαι καλό παιδί...
εσενα θα σε περποιηθω μαζι με τον γιωργο 58 σε λιγες μερες :s&m
Μας θελης και τους δυο μαζι για περιποιησηεσενα θα σε περποιηθω μαζι με τον γιωργο 58 σε λιγες μερες :s&m