Νέα

Transexuala

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loveck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν μιλάω για σένα ρε τράγο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολύ σου πάει να σε γράψω στα παπάρια μου.. μεγάλη τιμή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν μιλάω για σένα ρε τράγο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολύ σου πάει να σε γράψω στα παπάρια μου.. μεγάλη τιμή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

:think: :think:Πάει βρε γεροπούστη κουφάλογο τερατένιε κερατά :huh: να χεστούμε εδω μέσα :tickedoff: και να μας πρασινίσουνε???
Θα είμαστε και επίκαιροι μάλιστα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και μην σπαμάρεις το θέμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

OP
OP
L

loveck

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλλίτερα επίσης να ζητήσει και ένα μεγάλο δημόσιο συγνώμη και με κεφαλαία στο άλλο μέλος του οποίου δημοσίευσε χωρίς την συγκατάθεση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μύνημα.
Εμένα προσωπικά με την πράξη του όχι μονο δεν με επεισε για όσα έγραψε ίσα ίσα που αυτοδιαψεστηκε .
Και ειλικρινά δεν γνωρίζω τη Ρία και πέρα απο κάθε πλάκα και αστείο η κοπέλλα απο όσα γράφει φαίνεται και σοβαρή και πολύ εντάξει.
Εγώ θα πρότεινα στους μόντ όχι μόνο να διαγράψουν το μύνημα αλλα και τον λογαριασμό του χρήστη. Το παράπτωμα να δημοσιευει καποιο μέλος  πμ άλλου μέλους χωρίς την συγκαταθεσή του νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό.  :huh:
ναι μηπως να εξαφανιστω και απο γη? μερικοι προκειμενου να ποσταρουν συνεχεια γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει και φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν.πως την ειδες εσυ τωρα  δηθεν ακριβοδικεοσ και προστατης των αδυνατων και θυγμενων.
ρια μου σορρυ αν σε εθιξα με την συμπεριφορα μου πραγματικα ο σκοπος μου δεν ηταν αυτος και ειληκρινα λυπηθηκα που πηγε ωσ εδω η συζητηση αναγνωριζω οτι κι εγω ειμουν υπερβολικος στις αντιδρασεις μου. ελπιζω να καταφερω να επανορθωσω

υ.γ. ευχαριστω των αντισθενη που με εβγαλε απο τον κοπο 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι μηπως να εξαφανιστω και απο γη? μερικοι προκειμενου να ποσταρουν συνεχεια γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει και φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν.πως την ειδες εσυ τωρα  δηθεν ακριβοδικεοσ και προστατης των αδυνατων και θυγμενων.
ρια μου σορρυ αν σε εθιξα με την συμπεριφορα μου πραγματικα ο σκοπος μου δεν ηταν αυτος και ειληκρινα λυπηθηκα που πηγε ωσ εδω η συζητηση αναγνωριζω οτι κι εγω ειμουν υπερβολικος στις αντιδρασεις μου. ελπιζω να καταφερω να επανορθωσω

υ.γ. ευχαριστω των αντισθενη που με εβγαλε απο τον κοπο   
εγω μεριμνησα και ενημερωσα τον antistheni για να σβηστει.....οπως συνηθως κανω μετα τις μαλακιες που κανουν  μερικοι........μια παλια παρυμια λεει.....πρωτα βουτας τη γλωσα στο μυαλο και υστερα μιλας

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγω μεριμνησα και ενημερωσα τον antistheni για να σβηστει.....οπως συνηθως κανω μετα τις μαλακιες που κανουν  μερικοι........μια παλια παρυμια λεει.....πρωτα βουτας τη γλωσα στο μυαλο και υστερα μιλας

εγώ πάντως το πρόλαβα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

αλλά θα είμαι καλό παιδί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom