τοσο χαλια? στις φωτο διχνει καλη .Ενημέρωση που την χρωστάω απο το Σάββατο. Πήγα, ανέβηκα με το ασανσέρ, την είδα στην πόρτα και αμέσως κατέβηκα απο τις σκάλες... Δεν μου άρεσε.
ωραιος με γλυτωσες απο τον κοπο
τοσο χαλια? στις φωτο διχνει καλη .Ενημέρωση που την χρωστάω απο το Σάββατο. Πήγα, ανέβηκα με το ασανσέρ, την είδα στην πόρτα και αμέσως κατέβηκα απο τις σκάλες... Δεν μου άρεσε.
σαν ανθρωπος καλη ειναι...απο κει και περα δεν μπορω να εχω αποψη για τα υπολοιπα
Ουτε καν το ασανσερ δεν πηρες να κατεβης μωρε μπραβο βιασυνη....Ενημέρωση που την χρωστάω απο το Σάββατο. Πήγα, ανέβηκα με το ασανσέρ, την είδα στην πόρτα και ΑΜΕΣΩΣ κατέβηκα απο τις σκάλες... Δεν μου άρεσε.
Και μαντουβάλα ρε !!! Γιατί το παρέλειψες??Ποια είναι η Τρανσεξουάλα ρε παίχτη? Πως λέμε ζιγκουάλα αλά στο τρισδιάστατο?
μωρο μου ο καθενας σχηματιζει την αποψη του απο αυτο που βλεπει μεσα και εξω απο εναν χωρο που παει και αποφασιζει αν θα παει ξανα καπου η οχιΑυτό είναι πιό σημαντικό από τα υπόλοιπα, να αισθάνεσαι ασφαλής εκεί που θα πας, όπως συμβαίνει στο δικό σου χώρο Σύλβια.
δεν ξερω βρε ρια μου ποιος μπορει να ειναι?.......αλλα απο τις φωτο μας δυσκολα μπορει καποιος να μας μπερδεψει ....αλλο στιλ εσυ αλλο εγω....αλωστε εσυ απο οτι εχω καταλαβει πριν κανονισεις κατι με καποιον πρωτα μιλατε μεσω msn πραγμα που εγω δεν κανω....μαλλον σου ελεγε οτι του κατεβενε στο κεφαλιORAIA TA LETE RE PAIDIA GIA MENA ......
ALLA AN EXEI FIGI KAPOIOS APO MENA TON EXO PAITAKSI EGO EKSO............ALOSTE OLA TA LEME KAI TA SIZITAME MESW MSN OPOU EXW KAI PHOTOS O ''KIRIOS'' POU LEEI OTI EFIGE TREXODAS AS MOU PEI POIOS EINAI KAI AS TON DW KAI SE MIA PHOTO KAI AN ONTOS EXEI GINEI KATI TETOIO THA TO PARADEKTO EDW SE OLOUS SAS....TON MONO POU THIMAME EINAI ENAS POU EIRTHE KAI ME BERDEPSE ME SENA TSSILVIA AFOU KSEKINISAME... KAI FISIKA EVGENESTATA TOU EIPA NA FIGI ....KAI ISOS EINAI AFTOS EPIDI TOU EDOSA TA MISA LEFTA PISO GIA TON XRONO POU EXASA....AFTA APO MENA...KISSSS
και αυτο παιζει να εχει γινει.......δεν εχετε σκεφθει οτι μπορει και να μην πηγε καν??
και ποιος ειπε οτι η συγγεκριμενη κοπελα που λεμε δεν εχει φωτο στα σιτε/?εχει και μαλιστα σε παρα πολλα.....μαλλον ο κυριος που πηγε δεν ηξερε τι εψαχνε....γιατι αν βλεπεις ενα ατομο σε φωτο κλεινεις ραντεβου πας και μετα δεν σου αρεσει....λεω μηπω τελικα ολα αυτα ειναι μια μεγαλη μουφα?Εγώ με όποια transs έχω πάει για να περάσω όμορφα, πρώτα ρωτάω αν έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ. Αν ναί, Μετά Ζητάω όπωςδήποτε Φώτο Πρόσωπο, και σώμα δίχως ρούχα. Αν μου πη να έτσι αλλειώς,και διάφορα άλλα Σταματάω μαχαίρι να ασχολούμε με το άτομο τις. Αποφεύγονται πολλές παρεξήσεις έτσι.