Εγώ θα χαρακτήριζα πιο ομαλό και νορμάλ έναν που τρώει δάχτυλο (ακόμα και strapon) απο γυναίκα (π.χ. τον εαυτό μου), παρά έναν που γαμάει τρανςπαντως με το να τρως στραπ ον και δαχτυλα εστω και απο γυναικα,εγω νορμαλ και ομαλο δεν θα σε χαρακτηριζα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 207
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
προφανως ειναι του δογματος οτι αν καθισεις μια φορα και σε γαμησουν δεν εισαι γκει....ρωταω λοιπον..ποσες φορες πρεπει να γαμηθει απο τον κωλο ενας αντρας για να θεωρειται γκει;;;;;;;;;;;δεν ρωταω μονο τον ακη...ρωταω γενικως....
Ε μα τι λέμε τώρα..η πρώτη δεν πιάνεται..είναι δοκιμαστική. Από την δεύτερη και μετά πιάνεται που είσαι συνειδητοποιημένος. Δεν έχεις ακούσει που λένε : μία = καμία ??
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
λυσε μου μια απορια...ποια ειναι η διαφορα της πλαστικης πουτσας απο την αληθινη....αααααα και κατι αλλο...οταν ξεκινησα να ασχολουμαι πριν 17 χρονια με το πληρωμενο σεξ εσυ να φανταστω επαιζες κρυφτο κλεφτες και αστυνομους....ασε μας ρε φιλε...μαθε τα βασικα και μετα ελα να μας την πεις ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΝΣ.....μαλλον ζεις σε πολυ κλειστη κοινωνια....Δεν είμαι του δόγματος "αν σε γαμήσουν μόνο μία φορά δεν είσαι γκέι", είμαι του δόγματος "αν πηγαίνεις μόνο με γυναίκες, δεν είσαι γκέι"
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
εγω εχω ακουσει και το μια φορα πουστης για παντα πουστης...Ε μα τι λέμε τώρα..η πρώτη δεν πιάνεται..είναι δοκιμαστική. Από την δεύτερη και μετά πιάνεται που είσαι συνειδητοποιημένος. Δεν έχεις ακούσει που λένε : μία = καμία ??
λυσε μου μια απορια...ποια ειναι η διαφορα της πλαστικης πουτσας απο την αληθινη....αααααα και κατι αλλο...οταν ξεκινησα να ασχολουμαι πριν 17 χρονια με το πληρωμενο σεξ εσυ να φανταστω επαιζες κρυφτο κλεφτες και αστυνομους....ασε μας ρε φιλε...μαθε τα βασικα και μετα ελα να μας την πεις ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΝΣ.....μαλλον ζεις σε πολυ κλειστη κοινωνια....
Νομίζω ότι έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία στο θέμα...Ας αφήσουμε τον φίλο να πιστεύει τα λεγόμενά του..αν τα πιστεύει...Η συζήτηση δεν οφελεί πουθενά, απλά την ώρα μας τρώμε, χωρίς νόημα..
εγω εχω ακουσει και το μια φορα πουστης για παντα πουστης...
Άμα τον έφαγες από γκόμενα, από τρανσ, η από άντρα, παίζει ρόλο? έχει διαβάθμιση? πόσους πόντους παίρνεις?
Η διαφορά της πλαστικής πούτσας από την αληθινή είναι ότι :λυσε μου μια απορια...ποια ειναι η διαφορα της πλαστικης πουτσας απο την αληθινη....αααααα και κατι αλλο...οταν ξεκινησα να ασχολουμαι πριν 17 χρονια με το πληρωμενο σεξ εσυ να φανταστω επαιζες κρυφτο κλεφτες και αστυνομους....ασε μας ρε φιλε...μαθε τα βασικα και μετα ελα να μας την πεις ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΝΣ.....μαλλον ζεις σε πολυ κλειστη κοινωνια....
στη μία περίπτωση ερωτοτροπείς με γυναίκα και στην άλλη με άνδρα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
θα συμφωνησω μαζι σου...εχουμε εδω εναν ανδρα που παει με ΓΥΝΑΙΚΕΣ....πρωει δακτυλα στραπον και θεωρει τον εαυτο του περισοτερο ανδρα απο οτι εγω η εσυ.... παντως ειναι τυχερος οταν ειμουν 24 πριν 17 χρονια αν ελεγα οτι τρωω δακτυλ η τρωω πλαστικη πουτσα θα ειμουν δακτυλδεικτουμενος....δεν βαριεσαι...Νομίζω ότι έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία στο θέμα...Ας αφήσουμε τον φίλο να πιστεύει τα λεγόμενά του..αν τα πιστεύει...Η συζήτηση δεν οφελεί πουθενά, απλά την ώρα μας τρώμε, χωρίς νόημα..
Αν τον φας από γκόμενα, έχεις ερωτοτροπήσει με γυναίκα. Την έχεις φιλήσει πριν, την έχεις χαιδέψει, της έχεις κάνει διάφορα, και όλα αυτά τα έχεις κάνει σε μια ΓΥΝΑΙΚΑΆμα τον έφαγες από γκόμενα, από τρανσ, η από άντρα, παίζει ρόλο? έχει διαβάθμιση? πόσους πόντους παίρνεις?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ρε φιλε στο χωριο η στην πολη που μενεις ρωτα 100 ατομα εφαγα πλαστικο πουτσο και τρωω δακτυλο....ειμαι σττρειτ αρσενικο;;;;;;;;να δουμε τι θα σου πουνε...Η διαφορά της πλαστικής πούτσας από την αληθινή είναι ότι :
στη μία περίπτωση ερωτοτροπείς με γυναίκα και στην άλλη με άνδρα
Σου είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του κοινού. Εγώ με τον εαυτό μου μιαχαρά τα έχωρε φιλε στο χωριο η στην πολη που μενεις ρωτα 100 ατομα εφαγα πλαστικο πουτσο και τρωω δακτυλο....ειμαι σττρειτ αρσενικο;;;;;;;;να δουμε τι θα σου πουνε...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
το θεμα γιατι το ανοιξες ;;;;;;;;;;;;;;;;;λες οτι δεν σε ενδιαφερει η αποψη του κοινου....τοτε γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;Σου είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του κοινού. Εγώ με τον εαυτό μου μιαχαρά τα έχω
Για να καταλάβω τι νιώθουν αυτοί που το κάνουν. Αλλά δεν με συγκίνησαν όσα άκουσατο θεμα γιατι το ανοιξες ;;;;;;;;;;;;;;;;;λες οτι δεν σε ενδιαφερει η αποψη του κοινου....τοτε γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;
gypaetos46
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
ρε travlagne έχεις μείνει στην αρχαία εποχή που ζουν οι χωριάτες?τι είναι αυτα που λες? βι ή γκει ειναι αυτός που του αρέσουν οι άντρες.
το να σου κανει φιστινγκ γυναικα ,η να στο βαζει τραβελι είναι απλά μι αάλλη απολαυση αντρική που εσυ δεν έχεις δει στο ονειρο σου....
κρατα τα στερεοτυπα σου για σενα και μην κρινεις τους αλλους με τα δικα σου προτυπα. στο σεξ δεν υπαρχει ανωμαλια αν εξαιρεσω παιδοφιλια και ακραια σ/μ παιχνιδια.
το να σου κανει φιστινγκ γυναικα ,η να στο βαζει τραβελι είναι απλά μι αάλλη απολαυση αντρική που εσυ δεν έχεις δει στο ονειρο σου....
κρατα τα στερεοτυπα σου για σενα και μην κρινεις τους αλλους με τα δικα σου προτυπα. στο σεξ δεν υπαρχει ανωμαλια αν εξαιρεσω παιδοφιλια και ακραια σ/μ παιχνιδια.
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Τα λαστιχα του αυτοκινητου σου πρεπει ανετα να τα φουσκωνεις μονος σου....Για να καταλάβω τι νιώθουν αυτοί που το κάνουν. Αλλά δεν με συγκίνησαν όσα άκουσα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ενω αν σε συγκινουσαν θα δοκιμαζες εεεεεε;;;;;;;;;;;; φιλαρακι δωρεαν ψυχολογους στο σαιτ μπουρδελα ψαχνεις;;;;;;;;;;;;;;;;βρες τα με τον εαυτο σου...ξεκαθαρισε μερικα πραγματακια....και τα ξαναλεμεΓια να καταλάβω τι νιώθουν αυτοί που το κάνουν. Αλλά δεν με συγκίνησαν όσα άκουσα
Μια χαρά τα έχω ξεκαθαρίσει. Ξέρω τι θέλω, θέλω ΓΥΝΑΙΚΕΣενω αν σε συγκινουσαν θα δοκιμαζες εεεεεε;;;;;;;;;;;; φιλαρακι δωρεαν ψυχολογους στο σαιτ μπουρδελα ψαχνεις;;;;;;;;;;;;;;;;βρες τα με τον εαυτο σου...ξεκαθαρισε μερικα πραγματακια....και τα ξαναλεμε
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
γιατρο θελεις τυπε...με 1000Μια χαρά τα έχω ξεκαθαρίσει. Ξέρω τι θέλω, θέλω ΓΥΝΑΙΚΕΣ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
προφανως δεν καταλαβες τον τροπο με τον οποιο γραφω...ισως να φταιω και εγω...δεν κρινω κανενα...πρωτον...δευτερον το να σου κανει καποιος φιστιγκ η να εισαι παθητικος με μια τρανς ειναι επιλογη.απλα μετα δεν μπορεις να γραφεις οτι εισαι στρειτ και πας με γυναικες ....τριτον..αν με ενδιεφερε να ειμαι παθητικος θα το ειχα κανει ειδη και δεν θα ειχα προβλημα να το πω...και τελος...να φανταστω οτι γνωριζεις η μιλας με πολλα ατομα που πανε με γυναικες η τρανς για να εχουν στερεοτυπα...για να το κανω ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ....καλα να περνας...ρε travlagne έχεις μείνει στην αρχαία εποχή που ζουν οι χωριάτες?τι είναι αυτα που λες? βι ή γκει ειναι αυτός που του αρέσουν οι άντρες.
gypaetos46
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
το να εισαι παθητικος με μια τρανς σε κανει μη στρειτ? δεν θα συμφωνησω. δεν εισαι στρειτ αν πας με αντρες. αν μιλουσες με τρανς θα ηξερες ότι εχουν θηλυκη οντότητα και ψυχολογια . άρα ότι και να κανουν μαζι σου ειναι γυναικες φυλακισμενες σε ανδρικο σωμα οπως λενε. αρα το να εισαι στρειτ το καθοριζει αν σου αρεσει να πας με αντρες όχι με τρανς η στραπονατες γυναικες... αλλα αυτα ειναι μικρα γραμματα για καποιους που κρινουν επιφανειακα και με στεροτυπα του παππου μου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις