Αγαπητέ Αρθούρε...και συναγωνιστές..
Διαβάζω, διαβάζω, έχω φτάσει στα όρια μου και συγχαίρω αυτούς που ψύχραιμα απαντούν στον Αρθούρο, ώσπου στην σελίδα 9 ,αλλάζει το σκηνικό και ο τύπος αποκαλύπτει ότι τρώει στραπ ον.
Ωραία..πολύ ωραία...μας τα 'χει κάνει τσουρέκια για τις γυναίκες και< εγώ μόνο γυναίκες και γαμάω μόνο γυναίκες ,είμαι άντρακλας, εσείς εδώ δεν είστε>..Αλλά, ξαναλέω αλλά...τον τρώει..Το συμπέρασμα είναι ότι τον τρώει..Γουστάρει να βάζει πλαστική πούτσα στον κώλο του...(βάλε και ζωντανή..κοντά είσαι).Του τον καρφώνει όμως γκόμενα, οπότε παραμένει σκληροπυρηνικός άντρας, όχι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα ,που πάνε με ερμαφρόδιτα πλάσματα..
Έλα ρε φίλε, κάνε μας την χάρη....Εγώ που έχω πάει και 15 - 20 φορές με τρανσ τα τελευταία 3 χρόνια, δεν έχω φάει ούτε δάχτυλο στον κώλο, αλλά θεωρούμε μη άνδρας για σένα, ενώ εσύ που σε στραπονιάζει η γκόμενα, είσαι αντρούκλα...Να ξεκαθαρίσω ότι αν κάποιοι που πάνε με τρανσ τον τρώνε ή όχι,είναι δικαίωμά τους και καύλα τους και απόλυτα σεβαστό και κριτική δεν κάνω...Υπάρχει και αυτή η επιλογή στο παιχνίδι. Επιλογή, αν θες το κάνεις, αν δεν θες, γαμάς και φεύγεις..Οπότε δεν κρίνω...ούτε το παίζω πιο άντρας απ αυτούς..
Εγώ προσωπικά θα θεωρούσα μεγάλη ξεφτύλα να στήσω κώλο και να με δαχτυλιάσει γκόμενα ή να με γαμήσει με πλαστική πούτσα κι εσύ μας το παίζεις άντρας ?? Έλεος ρε φιλαράκι..
Εγώ παραδέχομαι ότι παίζει ανωμαλία στο μυαλό μου για να πηγαίνω να γαμάω κάποιες φορές τρανς, πέρα από γκόμενα και πουτάνες.Το να πάω καλύτερα με άντρα, που εσύ ανέφερες στην αρχή, εμένα μου φέρνει εμετό ....Δες λοιπόν καλύτερα τι γράφεις και τι κάνεις και μετά έλα κάνε μας κριτική....Και για να μην μπερδευτείς, εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί τι κάνεις και πως το κάνεις..Κάνε ότι γουστάρεις, η πούτσα και ο κώλος σου, είναι δικά σου...διαχειρήσου τα όπως αγαπάς.Απλά μην έρχεσε εδώ να μας λες πόσο άντρας είσαι σε κάθε πρόταση που γράφεις.....Το θέμα γαμιέται...αρκετά !!