Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εσύ τώρα με ειρωνεύεσαι επειδή δεν ξέρω τη Νίνα?
Εγώ πιστεύω ότι την ξέρεις , από τη στιγμή που διαβάζεις γενικά εδώ μέσα την ξέρεις , τώρα αν θέλεις να κρύβεσαι γενικά πίσω από το δάχτυλο σου , πρόβλημα σου

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Arturos πες μου ειλικρινά. ..την ξυρίζεις την σουφρα πισω.?εγώ πιστεύω πως ναι..Εγώ πχ την καθαρίζω δε μ αρέσει. ..Πες κι την ξυρίζεις θα σου πω γιατί το λέω. .

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αγαπητέ Αρθούρε...και συναγωνιστές..
Διαβάζω, διαβάζω, έχω φτάσει στα όρια μου και συγχαίρω αυτούς που ψύχραιμα απαντούν στον Αρθούρο, ώσπου στην σελίδα 9 ,αλλάζει το σκηνικό και ο τύπος αποκαλύπτει ότι τρώει στραπ ον.
Ωραία..πολύ ωραία...μας τα 'χει κάνει τσουρέκια για τις γυναίκες και< εγώ μόνο γυναίκες και γαμάω μόνο γυναίκες ,είμαι άντρακλας, εσείς εδώ δεν είστε>..Αλλά, ξαναλέω αλλά...τον τρώει..Το συμπέρασμα είναι ότι τον τρώει..Γουστάρει να βάζει πλαστική πούτσα στον κώλο του...(βάλε και ζωντανή..κοντά είσαι).Του τον καρφώνει όμως γκόμενα, οπότε παραμένει σκληροπυρηνικός άντρας, όχι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα ,που πάνε με ερμαφρόδιτα πλάσματα..
Έλα ρε φίλε, κάνε μας την χάρη....Εγώ που έχω πάει και 15  - 20 φορές με τρανσ τα τελευταία 3 χρόνια, δεν έχω φάει ούτε δάχτυλο στον κώλο, αλλά θεωρούμε μη άνδρας για σένα, ενώ εσύ που σε στραπονιάζει η γκόμενα, είσαι αντρούκλα...Να ξεκαθαρίσω ότι αν κάποιοι που πάνε με τρανσ τον τρώνε ή όχι,είναι δικαίωμά τους και καύλα τους και απόλυτα σεβαστό και κριτική δεν κάνω...Υπάρχει και αυτή η επιλογή στο παιχνίδι. Επιλογή, αν θες το κάνεις, αν δεν θες, γαμάς και φεύγεις..Οπότε δεν κρίνω...ούτε το παίζω πιο άντρας απ αυτούς..
Εγώ προσωπικά θα θεωρούσα μεγάλη ξεφτύλα να στήσω κώλο και να με δαχτυλιάσει γκόμενα ή να με γαμήσει με πλαστική πούτσα κι εσύ μας το παίζεις άντρας ?? Έλεος ρε φιλαράκι..
Εγώ παραδέχομαι ότι παίζει ανωμαλία στο μυαλό μου για να πηγαίνω να γαμάω κάποιες φορές τρανς, πέρα από γκόμενα και πουτάνες.Το να πάω καλύτερα με άντρα, που εσύ ανέφερες στην αρχή, εμένα μου φέρνει εμετό ....Δες λοιπόν καλύτερα τι γράφεις και τι κάνεις και μετά έλα κάνε μας κριτική....Και για να μην μπερδευτείς, εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί τι κάνεις και πως το κάνεις..Κάνε ότι γουστάρεις, η πούτσα και ο κώλος σου, είναι δικά σου...διαχειρήσου τα όπως αγαπάς.Απλά μην έρχεσε εδώ να μας λες πόσο άντρας είσαι σε κάθε πρόταση που γράφεις.....Το θέμα γαμιέται...αρκετά !!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μερικοι εδω μεσα παραειμαστε καλοι..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:το γαμωτο της υποθεσης ειναι πως δεν υπαρχουν μπουρδελα στην σαλονικα για αυταρχικο για να του συστηνα καποιο.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι την ξέρεις , από τη στιγμή που διαβάζεις γενικά εδώ μέσα την ξέρεις , τώρα αν θέλεις να κρύβεσαι γενικά πίσω από το δάχτυλο σου , πρόβλημα σου
Όχι φίλε μου, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Πραγματικά δεν ξέρω τη Νίνα.
Εάν είναι ό,τιδήποτε άλλο εκτός από γυναίκα, δεν ενδιαφέρομαι να την γνωρίσω.

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
straight και strapon δεν παει να ξερεις...αν το ψαξεις θα δεις οτι εισαι bi...
Πιο πολύ πάει straight και strapon (που δεν το κάνω συστημάτικα, μια φορά το έκανα και δεν μου άρεσε κιόλας), το "straight και πηγαίνω με τρανς" είναι πιο παράδοξο

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
μερικοι εδω μεσα παραειμαστε καλοι..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:το γαμωτο της υποθεσης ειναι πως δεν υπαρχουν μπουρδελα στην σαλονικα για αυταρχικο για να του συστηνα καποιο.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Στειλτον στην Αριαδνη να δεις πως θα του αρεσει,ειναι και γυναιακα...

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Αγαπητέ Αρθούρε...και συναγωνιστές..
Διαβάζω, διαβάζω, έχω φτάσει στα όρια μου και συγχαίρω αυτούς που ψύχραιμα απαντούν στον Αρθούρο, ώσπου στην σελίδα 9 ,αλλάζει το σκηνικό και ο τύπος αποκαλύπτει ότι τρώει στραπ ον.
Ωραία..πολύ ωραία...μας τα 'χει κάνει τσουρέκια για τις γυναίκες και< εγώ μόνο γυναίκες και γαμάω μόνο γυναίκες ,είμαι άντρακλας, εσείς εδώ δεν είστε>..Αλλά, ξαναλέω αλλά...τον τρώει..Το συμπέρασμα είναι ότι τον τρώει..Γουστάρει να βάζει πλαστική πούτσα στον κώλο του...(βάλε και ζωντανή..κοντά είσαι).Του τον καρφώνει όμως γκόμενα, οπότε παραμένει σκληροπυρηνικός άντρας, όχι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα ,που πάνε με ερμαφρόδιτα πλάσματα..
Έλα ρε φίλε, κάνε μας την χάρη....Εγώ που έχω πάει και 15  - 20 φορές με τρανσ τα τελευταία 3 χρόνια, δεν έχω φάει ούτε δάχτυλο στον κώλο, αλλά θεωρούμε μη άνδρας για σένα, ενώ εσύ που σε στραπονιάζει η γκόμενα, είσαι αντρούκλα...Να ξεκαθαρίσω ότι αν κάποιοι που πάνε με τρανσ τον τρώνε ή όχι,είναι δικαίωμά τους και καύλα τους και απόλυτα σεβαστό και κριτική δεν κάνω...Υπάρχει και αυτή η επιλογή στο παιχνίδι. Επιλογή, αν θες το κάνεις, αν δεν θες, γαμάς και φεύγεις..Οπότε δεν κρίνω...ούτε το παίζω πιο άντρας απ αυτούς..
Εγώ προσωπικά θα θεωρούσα μεγάλη ξεφτύλα να στήσω κώλο και να με δαχτυλιάσει γκόμενα ή να με γαμήσει με πλαστική πούτσα κι εσύ μας το παίζεις άντρας ?? Έλεος ρε φιλαράκι..
Εγώ παραδέχομαι ότι παίζει ανωμαλία στο μυαλό μου για να πηγαίνω να γαμάω κάποιες φορές τρανς, πέρα από γκόμενα και πουτάνες.Το να πάω καλύτερα με άντρα, που εσύ ανέφερες στην αρχή, εμένα μου φέρνει εμετό ....Δες λοιπόν καλύτερα τι γράφεις και τι κάνεις και μετά έλα κάνε μας κριτική....Και για να μην μπερδευτείς, εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί τι κάνεις και πως το κάνεις..Κάνε ότι γουστάρεις, η πούτσα και ο κώλος σου, είναι δικά σου...διαχειρήσου τα όπως αγαπάς.Απλά μην έρχεσε εδώ να μας λες πόσο άντρας είσαι σε κάθε πρόταση που γράφεις.....Το θέμα γαμιέται...αρκετά !!

Το να πάω με άντρα μου φέρνει κι εμένα εμετό, μου φέρνει όμως λιγότερο εμετό από το να παώ με τρανς

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Μου είναι πολύ εύκολο να βρω αυταρχικό, ΕΑΝ το θελήσω. Επειδή όμως το έχω δοκιμάσει και ... "ΔΕΝ", δεν ενδιαφέρομαι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μου είναι πολύ εύκολο να βρω αυταρχικό, ΕΑΝ το θελήσω. Επειδή όμως το έχω δοκιμάσει και ... "ΔΕΝ", δεν ενδιαφέρομαι
πληρωσες για να σε στραποναρουνε....εισαι θεος :grin: :grin: :grin: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σιγουρα εχει περισσοτεερες επιλογες σε οτι και αν θες...αλλα επιμενω οτι η Αριαδνη ειναι must στο ειδος της...
δεν εχω αποψη δεν γνωριζω...αποτε δεχομαι καλοπιστα οτι λες... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Ρε φιλε 50 ατομα που σου απαντανε και σου λενε οτι εφ οσον γουσταρεις στραπ ον και δαχτυλα δεν εισαι straight οπως δηλωνεις ειναι χαζοι και εσυ ο εξυπνος??? και κατι αλλο το εφαγα μια φορα στραπ ον δεν αλλαζει κατι,εισαι bi και οχι ολιγον bi οπως θες να δηλωνεις...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε φιλε 50 ατομα που σου απαντανε και σου λενε οτι εφ οσον γουσταρεις στραπ ον και δαχτυλα δεν εισαι straight οπως δηλωνεις ειναι χαζοι και εσυ ο εξυπνος??? και κατι αλλο το εφαγα μια φορα στραπ ον δεν αλλαζει κατι,εισαι bi και οχι ολιγον bi οπως θες να δηλωνεις...
προφανως ειναι του δογματος οτι αν καθισεις μια φορα και σε γαμησουν δεν εισαι γκει....ρωταω λοιπον..ποσες φορες πρεπει να γαμηθει απο τον κωλο ενας αντρας για να θεωρειται γκει;;;;;;;;;;;δεν ρωταω μονο τον ακη...ρωταω γενικως....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
προφανως ειναι του δογματος οτι αν καθισεις μια φορα και σε γαμησουν δεν εισαι γκει....ρωταω λοιπον..ποσες φορες πρεπει να γαμηθει απο τον κωλο ενας αντρας για να θεωρειται γκει;;;;;;;;;;;δεν ρωταω μονο τον ακη...ρωταω γενικως....
Δεν είμαι του δόγματος "αν σε γαμήσουν μόνο μία φορά δεν είσαι γκέι", είμαι του δόγματος "αν πηγαίνεις μόνο με γυναίκες, δεν είσαι γκέι"

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Δεν είμαι του δόγματος "αν σε γαμήσουν μόνο μία φορά δεν είσαι γκέι", είμαι του δόγματος "αν πηγαίνεις μόνο με γυναίκες, δεν είσαι γκέι"
παντως με το να τρως στραπ ον και δαχτυλα εστω και απο γυναικα,εγω νορμαλ και ομαλο δεν θα σε χαρακτηριζα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom