Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Αρα αμα σου βαλει δαχτυλο αντρας δεν ειναι ανωμαλο
Να ξερεις ομως τα δικα μου χερια ειναι σαν κουπια με ροζους  :grin:
Αμα μου βάλει δάχτυλο ο άνδρας, αυτό είναι ανώμαλο. Αμα μου βάλει δάχτυλο η γυναίκα, δεν ξέρω αν θεωρείται ομαλό, σιγουρα όμως είναι πιο κοντα στο να θεωρηθει ομαλό

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Και strap on εχω δοκιμάσει φίλε, και δεν ντρέπομαι να το πω.
Και να σου πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε κιόλας.
Αλλά όταν εγώ έφαγα strap on, ερωτοτροπούσε με μια ΓΥΝΑΙΚΑ. Την αγκάλιαζα, την φιλούσα, γευόμουν τη γεύση από το μουνί της, είχα απεναντί μου μια γυναικεία προσωπικότητα
ξεκινησες με δακτυλο εφαγες στραποναρισμα αλλα εισαι φανατικος ανδρας......και γαμας ΓΥΝΑΙΚΕΣ....να μην ξεχνιομαστε...και δεν εισαι ουτε ανωμαλος ουτε κρυφοος γκει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Και strap on εχω δοκιμάσει φίλε, και δεν ντρέπομαι να το πω.
Και να σου πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε κιόλας.
Αλλά όταν εγώ έφαγα strap on, ερωτοτροπούσε με μια ΓΥΝΑΙΚΑ. Την αγκάλιαζα, την φιλούσα, γευόμουν τη γεύση από το μουνί της, είχα απεναντί μου μια γυναικεία προσωπικότητα
δηλαδη αν το στραπ ον το φοραγα εγω και οχι μια γυναικα θα ησουνα πιο αντρας απο οτι εισαι??

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ξεκινησες με δακτυλο εφαγες στραποναρισμα αλλα εισαι φανατικος ανδρας......και γαμας ΓΥΝΑΙΚΕΣ....να μην ξεχνιομαστε...και δεν εισαι ουτε ανωμαλος ουτε κρυφοος γκει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είμαι ούτε κρυφός γκέι ούτε μπάι, είμαι straight.
Ότι κάνω, το κάνω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ, όχι με άνδρες, ούτε με τρανς, ούτε με οτιδήποτε άλλο.
Και δεν έχω κανένα απολύτως κόμπλεξ για τα πράγματα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, γιατί τα έχω δοκιμάσει με ΓΥΝΑΙΚΕΣ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Τωρα εισαι λαθος,το παιδι το ειπε ξεκαθαρα ειναι στρειτ  :effemine:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
δηλαδη αν το στραπ ον το φοραγα εγω και οχι μια γυναικα θα ησουνα πιο αντρας απο οτι εισαι??
Αν το φοραγες εσυ, δεν θα ενδιαφερομουνα. Ενδιαφέρθηκα οταν το φόρεσε μια ΓΥΝΑΙΚΑ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τωρα εισαι λαθος,το παιδι το ειπε ξεκαθαρα ειναι στρειτ  :effemine:
την φασολαδα την βαπτιζουμε σοκολατα το κρεας ψαρι....δηλαδη αν ρωτησεις 100 ατομα αν ενας αντρας τρωει δακτυλο η στραποναρισμα κατα ποσο ειναι φανατικος ανδρας ποια θα ειναι τα αποτελεσματα του γκαλοπ νομιζεις;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
την φασολαδα την βαπτιζουμε σοκολατα το κρεας ψαρι....δηλαδη αν ρωτησεις 100 ατομα αν ενας αντρας τρωει δακτυλο η στραποναρισμα κατα ποσο ειναι φανατικος ανδρας ποια θα ειναι τα αποτελεσματα του γκαλοπ νομιζεις;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Οτι ειναι andras  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Δεν έχω ανάγκη τη γνώμη του κοινού, εγώ για τον εαυτό μου ξέρω.
Θεωρώ πιο "φυσιολογικό" (έστω και αν χρειαστεί να μπει μέσα σε εισαγωγικά) το να τρώει δάχτυλο ή strap on ένας άνδρας από μία γυναίκα, παρά το να γαμάει ένα τρανς

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Θεωρώ πιο "φυσιολογικό" (έστω και αν χρειαστεί να μπει μέσα σε εισαγωγικά) το να τρώει δάχτυλο ή strap on ένας άνδρας από μία γυναίκα, παρά το να γαμάει ένα τρανς
Αν το τρανς ειναι με γυναικεια ταυτοτητα ενδιαφερεσαι??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Σοβαρα μιλας,εννοειτε αυτο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μας ενδιαφερει πιστευεις η γνωμη σου για το τι ειναι ομαλο και ανωμαλο;;;;;;γκει δεν ειναι μονο ενας ανδρας που παει με ανδρα...αλλα τι να καθομαι να εξηγω...εγω παντως αν ελεγα στους γονεις μου οτι τρωω δακτυλο η περνω στον κωλο πλαστικο πουτσο γκει θα μα λεγανε...

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
μας ενδιαφερει πιστευεις η γνωμη σου για το τι ειναι ομαλο και ανωμαλο;;;;;;γκει δεν ειναι μονο ενας ανδρας που παει με ανδρα...αλλα τι να καθομαι να εξηγω...εγω παντως αν ελεγα στους γονεις μου οτι τρωω δακτυλο η περνω στον κωλο πλαστικο πουτσο γκει θα μα λεγανε...
Δεν σε έφερα με το ζόρι στο thread

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοτερο εχεις?

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
οχι ρε αν τους ελεγες οτι τα ετρωγες απο ΓΥΝΑΙΚΑ οπως ο φιλος,φυσιολογικο θα το εβρισκαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom