Αμα μου βάλει δάχτυλο ο άνδρας, αυτό είναι ανώμαλο. Αμα μου βάλει δάχτυλο η γυναίκα, δεν ξέρω αν θεωρείται ομαλό, σιγουρα όμως είναι πιο κοντα στο να θεωρηθει ομαλόΑρα αμα σου βαλει δαχτυλο αντρας δεν ειναι ανωμαλο
Να ξερεις ομως τα δικα μου χερια ειναι σαν κουπια με ροζους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 207
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ξεκινησες με δακτυλο εφαγες στραποναρισμα αλλα εισαι φανατικος ανδρας......και γαμας ΓΥΝΑΙΚΕΣ....να μην ξεχνιομαστε...και δεν εισαι ουτε ανωμαλος ουτε κρυφοος γκειΚαι strap on εχω δοκιμάσει φίλε, και δεν ντρέπομαι να το πω.
Και να σου πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε κιόλας.
Αλλά όταν εγώ έφαγα strap on, ερωτοτροπούσε με μια ΓΥΝΑΙΚΑ. Την αγκάλιαζα, την φιλούσα, γευόμουν τη γεύση από το μουνί της, είχα απεναντί μου μια γυναικεία προσωπικότητα
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
δηλαδη αν το στραπ ον το φοραγα εγω και οχι μια γυναικα θα ησουνα πιο αντρας απο οτι εισαι??Και strap on εχω δοκιμάσει φίλε, και δεν ντρέπομαι να το πω.
Και να σου πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε κιόλας.
Αλλά όταν εγώ έφαγα strap on, ερωτοτροπούσε με μια ΓΥΝΑΙΚΑ. Την αγκάλιαζα, την φιλούσα, γευόμουν τη γεύση από το μουνί της, είχα απεναντί μου μια γυναικεία προσωπικότητα
Δεν είμαι ούτε κρυφός γκέι ούτε μπάι, είμαι straight.ξεκινησες με δακτυλο εφαγες στραποναρισμα αλλα εισαι φανατικος ανδρας......και γαμας ΓΥΝΑΙΚΕΣ....να μην ξεχνιομαστε...και δεν εισαι ουτε ανωμαλος ουτε κρυφοος γκει
Ότι κάνω, το κάνω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ, όχι με άνδρες, ούτε με τρανς, ούτε με οτιδήποτε άλλο.
Και δεν έχω κανένα απολύτως κόμπλεξ για τα πράγματα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, γιατί τα έχω δοκιμάσει με ΓΥΝΑΙΚΕΣ
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
ξεκινησες με δακτυλο εφαγες στραποναρισμα αλλα εισαι φανατικος ανδρας......και γαμας ΓΥΝΑΙΚΕΣ....να μην ξεχνιομαστε...και δεν εισαι ουτε ανωμαλος ουτε κρυφοος γκει
Τωρα εισαι λαθος,το παιδι το ειπε ξεκαθαρα ειναι στρειτ
Αν το φοραγες εσυ, δεν θα ενδιαφερομουνα. Ενδιαφέρθηκα οταν το φόρεσε μια ΓΥΝΑΙΚΑ.δηλαδη αν το στραπ ον το φοραγα εγω και οχι μια γυναικα θα ησουνα πιο αντρας απο οτι εισαι??
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά αυτό, αλλά ναι, είμαι straightΤωρα εισαι λαθος,το παιδι το ειπε ξεκαθαρα ειναι στρειτ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
την φασολαδα την βαπτιζουμε σοκολατα το κρεας ψαρι....δηλαδη αν ρωτησεις 100 ατομα αν ενας αντρας τρωει δακτυλο η στραποναρισμα κατα ποσο ειναι φανατικος ανδρας ποια θα ειναι τα αποτελεσματα του γκαλοπ νομιζεις;;;;;;;;;;;;;Τωρα εισαι λαθος,το παιδι το ειπε ξεκαθαρα ειναι στρειτ
george20
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[facebook]
] Ξέρει κανείς τπτ για την συγκεκριμένη;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
την φασολαδα την βαπτιζουμε σοκολατα το κρεας ψαρι....δηλαδη αν ρωτησεις 100 ατομα αν ενας αντρας τρωει δακτυλο η στραποναρισμα κατα ποσο ειναι φανατικος ανδρας ποια θα ειναι τα αποτελεσματα του γκαλοπ νομιζεις;;;;;;;;;;;;;
Οτι ειναι andras
Δεν έχω ανάγκη τη γνώμη του κοινού, εγώ για τον εαυτό μου ξέρω.την φασολαδα την βαπτιζουμε σοκολατα το κρεας ψαρι....δηλαδη αν ρωτησεις 100 ατομα αν ενας αντρας τρωει δακτυλο η στραποναρισμα κατα ποσο ειναι φανατικος ανδρας ποια θα ειναι τα αποτελεσματα του γκαλοπ νομιζεις;;;;;;;;;;;;;
Θεωρώ πιο "φυσιολογικό" (έστω και αν χρειαστεί να μπει μέσα σε εισαγωγικά) το να τρώει δάχτυλο ή strap on ένας άνδρας από μία γυναίκα, παρά το να γαμάει ένα τρανς
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Αν το τρανς ειναι με γυναικεια ταυτοτητα ενδιαφερεσαι??Δεν έχω ανάγκη τη γνώμη του κοινού, εγώ για τον εαυτό μου ξέρω.
Θεωρώ πιο "φυσιολογικό" (έστω και αν χρειαστεί να μπει μέσα σε εισαγωγικά) το να τρώει δάχτυλο ή strap on ένας άνδρας από μία γυναίκα, παρά το να γαμάει ένα τρανς
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Δεν έχω ανάγκη τη γνώμη του κοινού, εγώ για τον εαυτό μου ξέρω.
Σοβαρα μιλας,εννοειτε αυτο
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μας ενδιαφερει πιστευεις η γνωμη σου για το τι ειναι ομαλο και ανωμαλο;;;;;;γκει δεν ειναι μονο ενας ανδρας που παει με ανδρα...αλλα τι να καθομαι να εξηγω...εγω παντως αν ελεγα στους γονεις μου οτι τρωω δακτυλο η περνω στον κωλο πλαστικο πουτσο γκει θα μα λεγανε...Δεν έχω ανάγκη τη γνώμη του κοινού, εγώ για τον εαυτό μου ξέρω.
Όχι φίλε, ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για γυναίκεςΑν το τρανς ειναι με γυναικεια ταυτοτητα ενδιαφερεσαι??
Δεν σε έφερα με το ζόρι στο threadμας ενδιαφερει πιστευεις η γνωμη σου για το τι ειναι ομαλο και ανωμαλο;;;;;;γκει δεν ειναι μονο ενας ανδρας που παει με ανδρα...αλλα τι να καθομαι να εξηγω...εγω παντως αν ελεγα στους γονεις μου οτι τρωω δακτυλο η περνω στον κωλο πλαστικο πουτσο γκει θα μα λεγανε...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
μας ενδιαφερει πιστευεις η γνωμη σου για το τι ειναι ομαλο και ανωμαλο;;;;;;γκει δεν ειναι μονο ενας ανδρας που παει με ανδρα...αλλα τι να καθομαι να εξηγω...εγω παντως αν ελεγα στους γονεις μου οτι τρωω δακτυλο η περνω στον κωλο πλαστικο πουτσο γκει θα μα λεγανε...
κοτερο εχεις?
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
οχι ρε αν τους ελεγες οτι τα ετρωγες απο ΓΥΝΑΙΚΑ οπως ο φιλος,φυσιολογικο θα το εβρισκαν...μας ενδιαφερει πιστευεις η γνωμη σου για το τι ειναι ομαλο και ανωμαλο;;;;;;γκει δεν ειναι μονο ενας ανδρας που παει με ανδρα...αλλα τι να καθομαι να εξηγω...εγω παντως αν ελεγα στους γονεις μου οτι τρωω δακτυλο η περνω στον κωλο πλαστικο πουτσο γκει θα μα λεγανε...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
οχι φιλε...παπι...παμε για σουζες;;;;;;;;;;;;
κοτερο εχεις?
Εμένα αν μου έλεγε ο γιος μου οτι γάμησε ένα τρανς ή έναν άνδρα ή ό,τιδηποτε άλλο εκτός από γυναίκα, κάτι θα μου έκανεΔεν σε έφερα με το ζόρι στο thread
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις