Νέα

Τρανς - Συγγρού - με JEEP μαύρο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
jonh καλησπερα εχεισ γεματο inbox και δεν μπορει να λαβεισ μυνηματα

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
:pipa1:  :pipa3: με τετοιο μπουρι το αυτοκινητο ειναι δευτερευον χαχα

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
μολισ περασα οντωσ ειναι μετα το σπορτσ καφε με μια bmw μαυρη με υφοσ μεσα στην καυλα!

bbb32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Μαρίκο, μήπως μπορείς να μου στείλεις το τηλ της εν λόγω κυρίας?
Θα ήμουν ευγνόμων  :dancing: :dancing:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εγω εχω δωσει τσιμπουκι πριν κανα χρονο στην εν λογο καυλιαρα...μεσα στο jeep... παραιτερω δε ξερω αλλα απο τσιμπουκωμα ηταν φωτια θυμαμαι...2 τις ειχα δωσει σε διαστημα μιας βδομαδας αξιζε...την συστηνω ανεπιφυλακτα για τσιμπουκακι...τωρα για εργαλειο και σεξ δεν εχω αποψη...

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
αυτο τον καιρο παιζει μαυρο σμαρτ!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
δεν μου εβγαινε η ωρα και εφυγα!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
επιτέλους και είχαν λυσσάξει οι συναγωνιστές για το κινητό της.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Προοδος οχι αναδουλειες...καιρος ηταν!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Jeep----BMW----Smart.... θα σκασει με κανα καγκουρόπαπο το καλοκαιρι!  :2funny:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Την ειχα συναντηση πριν  χρονια μετα απο ενα ραντεβου που ειχα με τον jack danielς εεε που αλλου συγγρου...υποθεση φολα τοτε...τωρα ομως που μπηκε και αυτη στο internet να οικονομισει,πηγα προκατελειμενος οτι θα ξαναφαω φολα...εεε...και καπως ετσι εγινε...την συναντησα  σε ενα  ανακαινισμενο πληρως χωρο,κσι πολυ καθαρο,με την nikol κορμαρα,και με προσοντα ιδανικα για παθητικους.. το ραντεβου ηταν απο αυτα π.ου λεμε ......ραντεβου του πανικου :tickedoff:....μπηκες εφυγες κιολας,πηγα καβλωμενος και ξεντηθηκα καβλωμενος,οποτε μου πεταει την πρωτη πασα...μωρακι ,μου λεει, θελεις να σε ξεκολιασω!!! αμα μπορεσεις γλυκια μου γιατι οχι ,της λεω...αλλα βρε παιδι μου, μου λεει σε βρισκω πολυ καβλωμενο....το προγραμα ξεκινησε ανορθοδοξα δηλαδη παιζαμε τον γιατρο ψηλαφιζοντας της κωλοτριπιδες εκατεροθεν χαδακια και τετοια δηλαδη ,πιπα δεν το συζητω ουτε για αστειο...εεεε πως να χαλασει το ilustracion χειλος  με το κατακοκινο κραγιον το κοριτσι..τελικα η καταληξη ηταν να της αναστεναξω την κωλαρα :fuck1: με ρυθμο,και η πλακα ειναι οτι στο τελος παρολο που εγω ειμαι αναπληρωματικος σε προσοντα μπροστα την καταβρηκε κιολας,και ηθελε καθυστερησεις,τελος παντων ψηλοσπαστικα και εφυγα... :think:
Δεν ειναι ξεπετα! αλλα δεν ειναι και το στυλ μου,αυτο το ψυχρο επαγγελματικο ανεραστο ραντεβου,και καμια σχεση με τρανς...cd player το κοριτσι μας πολλα υποσχομενο για παθητικους,και επισης δεν θα την συγκρινα σε καμια περιπτωση με ntaizy h anoyla28 πχ καμια σχεση,ριχνω δυο ονοματα επειδη ειναι στο ιδιο μηκος κυματος αυτες,η ntaizy μπορει να ειναι φουλ energy αλλα ειναι και γατουλα με χαρη ασ πουμε....το ιδιο και η ανουλα28.... :dancing:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
εχω καιρο να πετυχω νικολ στην πιατσα εχουμε κανενα νεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom