Νέα

Trans στη Λάρισα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tslov3r
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 460
  • Εμφανίσεις 137K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

Καινούριες αφίξεις... Εχει κανείς εμπειρία με κάποια απο τις 2 ?  Δώστε τα φώτα σας.
εγω πολυ καλα περασα με την παμελα αλλα μουτρο δεν αναφερεις τ γουστα εχεις οποτε νομιζω οτι δεν μπορω ν σ πω παραπανω

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

Καινούριες αφίξεις... Εχει κανείς εμπειρία με κάποια απο τις 2 ?  Δώστε τα φώτα σας.
Δεν ξερεις την pamela!!! :headbang: :headbang: :headbang: Ζβησου απο τον χαρτη!!!  >:(super γυναικαρα!! :erection:!και ας επαναλαμβανομαι.... :orchestra:
      rania....Κατευθειαν απο της Λαρισης το ποταμι στην λαρισα,
  .το μωρο ειναι μες την καυλα  super σε ολα, χωρις κρυφες χρεωσεις,ποιοτικη περιπτωση  το εχει το επαγγελμα!!! :orchestra:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Δεν ξερεις την pamela!!! :headbang: :headbang: :headbang: Ζβησου απο τον χαρτη!!!  >:(super γυναικαρα!! :erection:!και ας επαναλαμβανομαι.... :orchestra:
      rania....Κατευθειαν απο της Λαρισης το ποταμι στην λαρισα,
  .το μωρο ειναι μες την καυλα  super σε ολα, χωρις κρυφες χρεωσεις,ποιοτικη περιπτωση  το εχει το επαγγελμα!!! :orchestra:
Μουτρο δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις εδω εχουμε μια τρανς που ειναι θεα και δασκαλα σ πολλα
και μια κροσ που τ πρωι αλαζει ρουχα  και παει στη δουλεια της ειναι πολλα τ 50 που ζητά

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Μουτρο δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις εδω εχουμε μια τρανς που ειναι θεα και δασκαλα σ πολλα
και μια κροσ που τ πρωι αλαζει ρουχα  και παει στη δουλεια της ειναι πολλα τ 50 που ζητά
Τον κακο σου τον καιρο!!!Παντου να χωσεις τη μουρη σου.Εχεις διαφημισει σουργελα κ σουργελα,της Ρανιας το 50νταρι σε πειραξε.

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Ρανια ...μαυρο..... το πιο καμμενο 50αρι που δωσα ,.....ολο περασε η ωρα ,εχω και αλλο ραντεβου και τετοια ,.........στηθος δεν υπαρχει Crossaki ειναι ,και απο συμπεριφορά χαλια ...στο αγωνιστικό κομματι ,στα τεσσερα την ντουφεκισα ,ψυγειο ,τωρα για το ενεργητικο της..... δεεε κατεω πραμα ας πει κανεις αλλος που τον εφαγε ....

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Ρανια ...μαυρο..... το πιο καμμενο 50αρι που δωσα ,.....ολο περασε η ωρα ,εχω και αλλο ραντεβου και τετοια ,.........στηθος δεν υπαρχει Crossaki ειναι ,και απο συμπεριφορά χαλια ...στο αγωνιστικό κομματι ,στα τεσσερα την ντουφεκισα ,ψυγειο ,τωρα για το ενεργητικο της..... δεεε κατεω πραμα ας πει κανεις αλλος που τον εφαγε ....
Θα συμφωνησω μαζι σου. Οπως ειχε πει κι ο frog παλαιοτερα ειναι μια καλη ξεπετα. Το μονο καλο ειναι οτι ειναι πιο ωραια απ'οτι στις φωτογραφιες και οντως εχει σηκωμενο καυλι αν και δεν τον εφαγα. Υπαρχουν πολυ καλυτερες,αλλα δυστυχως δεν ερχονται συχνα στην πολη μας.
Για ελατε κουκλες!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Τον κακο σου τον καιρο!!!Παντου να χωσεις τη μουρη σου.Εχεις διαφημισει σουργελα κ σουργελα,της Ρανιας το 50νταρι σε πειραξε.

ευτηχως δεν ειμαι κ ο μονος που τ λεει ......τελος παντων αλλο ειναι τ θεμα οποιος γουσταρει παει οποιος δεν γουσταρει δεν παει ......οταν λες εχω διαφημισει τ ενωεις ??????εσει εδω μεσα τ κανεις δεν διαφημιζεις ???????
αλλα οτι θελει βλεπει ο καθενας ...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ευτηχως δεν ειμαι κ ο μονος που τ λεει ......τελος παντων αλλο ειναι τ θεμα οποιος γουσταρει παει οποιος δεν γουσταρει δεν παει ......οταν λες εχω διαφημισει τ ενωεις ??????εσει εδω μεσα τ κανεις δεν διαφημιζεις ???????
αλλα οτι θελει βλεπει ο καθενας ...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
χτυπα το κι αλλο

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Δευτερα απογευματακι μετα το στρες της δουλειας ειπα να παρω τηλεφωνακι μια παλια γνωριμη και να κλεισω ραντεβου με την Αννα. Με περιμενε σ'ενα ζεστο διαμερισμα με θεα τη γεφυρα του πηνειου. Η κοπελα μυριζε κολονια Dior, μεσα στην καυλα και με ψωλη καγκελο!
Το sex μαζι της ειναι σαν γυριζεις ιταλικη τσοντα.
Ολα τα λεφτα!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Δευτερα απογευματακι μετα το στρες της δουλειας ειπα να παρω τηλεφωνακι μια παλια γνωριμη και να κλεισω ραντεβου με την Αννα. Με περιμενε σ'ενα ζεστο διαμερισμα με θεα τη γεφυρα του πηνειου. Η κοπελα μυριζε κολονια Dior, μεσα στην καυλα και με ψωλη καγκελο!
Το sex μαζι της ειναι σαν γυριζεις ιταλικη τσοντα.
Ολα τα λεφτα!!!
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom