oups μάλλον η ντέλλα έρχεται με παρέα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άλλη μία που τιμάει την πόλη μας…
Επιτέλους στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα άρχισαν να κάνουν και καμία στάση και στη Λάρισα.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.574
- Πόντοι
- 456
η μία είναι ξεπέτα και η άλλη είναι κανονική γυναίκαΕπιτέλους στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα άρχισαν να κάνουν και καμία στάση και στη Λάρισα.
αυτές (τςκάβλα δηλ. πρώην αγάπη και η βανέσσα) είναι και οι δυό τους για το παγωτό καβάλλα
πάρε την μια και χτύπα την άλλη
ο στόχος είναι τα λεφτά που λέει και στο τραγουδάκι η καλικέλαδος Τζούλια !
Είναι απορίας άξιο πάντως πως αυτή η Αγάπη, ή πιο σωστά .....ΤsΞεπέτα, καταφέρνει και "πουλάει" ακόμα αντί να είναι στα αζήτητα, φαίνεται υπάρχει πολύς κόσμος που πάει στα τυφλά βασιζόμενος απλά σε μερικές φωτογραφίες, τι να πω
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είναι απορίας άξιο πάντως πως αυτή η Αγάπη, ή πιο σωστά .....ΤsΞεπέτα, καταφέρνει και "πουλάει" ακόμα αντί να είναι στα αζήτητα, φαίνεται υπάρχει πολύς κόσμος που πάει στα τυφλά βασιζόμενος απλά σε μερικές φωτογραφίες, τι να πω
πολύ απλά δε κάνει σε όλους ξεπέτα..είναι επιλεκτική
Άλλη μία επίσκεψη στη πόλη της Λάρισας:
Όσο για τις φωτογραφίες …. Αμφιβάλω….
Όσο για τις φωτογραφίες …. Αμφιβάλω….
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
την πηρα πριν 3 μερεσ καπου στο σταθμο πηγαμε απομερα παιδια.κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο κ ολα
εγιναν στα ορθια τη ρουφηξα τησ καταπληκτικεσ τησ βυζαρεσ τησ θυλασα κυριολεχτηκα μετα αραξα στο καπο κ εσκυψε κ μου εκανε ενα καλο τσιμπουκι με διαρκεια κ ρουφηγματα καταπληκτικα ενα μολισ σηκοθηκε τη ζητησα ενω εγω τον επεζα να μου κολοτριβεται στα αρχιδια κ στον πουτσο κατι που εκανε φτιαχνωντασ μου τη διαθεση ακομα πιο πολυ.μετα την εστυσα στο καπω κ την κερφωσα την κολαρα οπου μετα απο λιγω κ ενω τησ πετουσα κ δυνατα σφαλιαρηδια τησ τα εδωσα στον κολω μεσα ολα.ενω δεχεαι κ βαθυ κολοδαχτυλο σην κολαρα τησ κ το γουσταρει κιολασ.
εγιναν στα ορθια τη ρουφηξα τησ καταπληκτικεσ τησ βυζαρεσ τησ θυλασα κυριολεχτηκα μετα αραξα στο καπο κ εσκυψε κ μου εκανε ενα καλο τσιμπουκι με διαρκεια κ ρουφηγματα καταπληκτικα ενα μολισ σηκοθηκε τη ζητησα ενω εγω τον επεζα να μου κολοτριβεται στα αρχιδια κ στον πουτσο κατι που εκανε φτιαχνωντασ μου τη διαθεση ακομα πιο πολυ.μετα την εστυσα στο καπω κ την κερφωσα την κολαρα οπου μετα απο λιγω κ ενω τησ πετουσα κ δυνατα σφαλιαρηδια τησ τα εδωσα στον κολω μεσα ολα.ενω δεχεαι κ βαθυ κολοδαχτυλο σην κολαρα τησ κ το γουσταρει κιολασ.
Thanks για την κριτική σου φίλε…Σου είπε πόσο θα μείνει?
Επειδή οι fotos δεν φαίνονται και πολύ αληθινές μήπως είναι αυτήν:
Η αγάπη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξαναήρθε…. Τι έγινε τόσο πέραση έχει στη Λάρισα!!!!
Επειδή οι fotos δεν φαίνονται και πολύ αληθινές μήπως είναι αυτήν:
Η αγάπη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξαναήρθε…. Τι έγινε τόσο πέραση έχει στη Λάρισα!!!!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ξεπετούπολη θα γίνει η Λάρισα.
Να και μια επιλογή για τους «μερακλήδες» του θέματος:
Υ.Γ. Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα σχόλια για τις υπηρεσίες/συμπεριφορά/δωράκι της.
Υ.Γ. Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα σχόλια για τις υπηρεσίες/συμπεριφορά/δωράκι της.
Να και μια επιλογή για τους «μερακλήδες» του θέματος:
Τσιγκουνευεσαι βρε ενα τηλεφώνημα?
Άλλες δύο επισκέπτριες στην πόλη μας:
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Παιδια τη Μελινα τη δοκιμασε κανεις?
Να την πάλι στην πόλη μας….
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από κριτικές άλλων στο forum ενοικεί στην παρέα της ξεπέτας (αν και όλοι παραδέχονται ότι είναι τρομερά θηλυπρεπής και όμορφη)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις