DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
θα βαζω συχνα καποια... φιλια στον αγαπημενο μου βορρα... χαιρομε που σου αρεσαν...το καλο να λεγεται!!!!
θα βαζω συχνα καποια... φιλια στον αγαπημενο μου βορρα... χαιρομε που σου αρεσαν...το καλο να λεγεται!!!!
Σε ευχαριστω κοπελα μου.... επιτηδες τους εβαλα μεσα αυτους.... και επρεπε να βαλω και ολους τους αλλους για να ειμαι δικαιη... αλλα και που τους εβαλα στο βιντεο μου ηταν επιτηδες... καταλαβε το πνευμα μου ο κοσμος μην ανησυχης και τα μηνυματα μου... φιλουρες τρελο μου... καλα να περνας οπου και αν εισαι...απολαυστικό και το νέο σου βίντεο Δανάη μου!!Συνέχισε με πιο πολυ "Δανάη" και λιγότερους σουβλατζήδες κ.α. περιμένουμε τα καλυτερότερα..Έχεις περισσότερο ήθος στην ανηθικότητα σου απο αυτούς τους ανήθικους της ψευτοηθικής τους..
Αγαπημενος βορρας αλλα θελης πολυ σπρωξιμο για να παρεις φορα να ερθης προς τα εδωφιλια στον αγαπημενο μου βορρα...
Σε ευχαριστω βρε τρελο μου... εισαι καλα??? μερες εχουμε.... ειμαι μουρλεγκο με τα ολα μου... χαιρομε που σου αρεσε... μπορεις να σταματησεις να τρως πουτσες σε παρακαλω???? αντε...το καλο ειναι οτι εβαλες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σουτιενακι
..το κακο ειναι ειναι παρεμεινες ΚΑΙ τσουλακι ΚΑΙ θεοτρελοοοοοοοοοοοο
ΟΛΑ τα λεφτα το βιντεακιιιιιιιιιιιιιιι
μουρλεγκοοοοοοοοοοοοοοο
Ναι αγαπη εδω ειμαι.... το ανοιξα το κινητο μου... φιλια...καλησπέρα Δανάη!!!! είμαι ο πάνος από την σύρο την άλλη εβδομάδα Τρίτη και τετάρτη έρχομαι αθήνα!!! θα είσαι εκεί να βρεθούμε? γιατί την προηγούμενη φορά δεν τα καταφέραμε
αμα ερθω Καυλιαρη μου θα βγαλης το αχτη σου επανω μου... σε φοβαμε...Αγαπημενος βορρας αλλα θελης πολυ σπρωξιμο για να παρεις φορα να ερθης προς τα εδω
Καλησπερα απο τον δροσερο βορρα
Oxi και να βγαλω το αχτι μου επανω σου ,δεν υπαρχη ξέρααμα ερθω Καυλιαρη μου θα βγαλης το αχτη σου επανω μου... σε φοβαμε...
αιτηση θα κανουμε σε λιγο ...με αριθμο πρωτοκολου ...κι αν την εγκγρινει ο γατοςςςςςςςςOxi και να βγαλω το αχτι μου επανω σου ,δεν υπαρχη ξέρα
ξεχνας οτι ειχα προχθες δυο επισκεψεις μια απο αθηνα και μια απο θεσ/νικη
Για εσας δεν χρειαζεται αιτηση ειστε εγγεκριμενες στο προγραμμααιτηση θα κανουμε σε λιγο ...με αριθμο πρωτοκολου ...κι αν την εγκγρινει ο γατοςςςςςςςς
καλαησπερα Δαναη μας
Θα αργησω να ερθω εγω Γατοπαρδε... μην ανχωνεσε... εχει ζουμι εδω...Oxi και να βγαλω το αχτι μου επανω σου ,δεν υπαρχη ξέρα
ξεχνας οτι ειχα προχθες δυο επισκεψεις μια απο αθηνα και μια απο θεσ/νικη
το καλυτερο γαλα ....αστααααααααααααααααΑχ τι ωραιο καφε φτιαχνετε εκει πανωωωω... μου ελειψε... και ωραια αγορια ειναι Αννα... μμμμ αστα... γαλουχισμενα καλα..
παλι ξερογλυφεσε μωρη????το καλυτερο γαλα ....ασταααααααααααααααα
α να χαθεις μαρη ...μια σκεψη εκαναααααπαλι ξερογλυφεσε μωρη????
Καταλαβα ποτε να τελειωση απο εκει το ζουμιΘα αργησω να ερθω εγω Γατοπαρδε... μην ανχωνεσε... εχει ζουμι εδω...
Εγω να δης τι ωραιο καφε κανω και με συμπυκνωμενο γαλαΑχ τι ωραιο καφε φτιαχνετε εκει πανωωωω... μου ελειψε... και ωραια αγορια ειναι Αννα... μμμμ αστα... γαλουχισμενα καλα..
ασε τα φαγητα τους και τα γλυκα τους.... καυλα ειναι....
Δεν τα τρωμε τα δινουμεΚαλημερα καυλιαρικο μου.... αυτα τρωτε και μετα φωναζη η Αννουλα οτι εχετε πολλα λιπαρα....
απο χθες μαλων.... της πεφτη βαρυ λεει... της Αθηνας ειναι πιο lite...Δεν τα τρωμε τα δινουμε
απο ποτε αρχισε την διαιτα