Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα  πορνογατε.... φτιαξε ενα καφεδακη να πιουμε παρεα βρε.... εγω πινω..
Μολις εκανα φραπε να πιω,στην υγεια μας λοιπον
το πμ το ειδες ;; το τουρσι  :think: δεν αντεξε και ηρθε σημερα το μεσημερι και το αλατισσα 

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι... ενω εμεις οι Ελληνες ειμαστε αγιοι ΕΕΕ???  Μας φταινε οι ξενοι σε ολα...  και η Μερκελ μας εφταιγε μεχρη πριν λιγο... εμεις περιστερακια... Και που εισαι εσυ ειδικος δηλαδη στα πλαστα????

Ελληνες  τα  πλασαρουν ομως τα λευτα ξερωντας οτι ειναι ψευτικα....  μηπως φταινε και εκει οι Ελληνοποιησεις του Γιωργακη????

Δες τα πμ σου και πες και αν τα λανσαρουν ελληνες απο καπου τα περνουν καο αυτοι κουκλα μου...τωρα αν φταει ο γιωργακης η οχι δεν ξερω αλλα την περικοπη σε ολους και το κωλοδαχτυλο εχει ονοματεπωνυμο  που παραθετει σε σοσσια...ληστη...ποιον να αναφερω τον πλαπουτα??? :headbang: :headbang: :headbang:

ptcomp75

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αχ βρε κοριτσακι μου , τι σου ζητησα , μια χαρη σου ζητησα και εφαγα πορτα
Δεν πειραζει , αντεχω , χτυπα κι αλλο!!!!!!! :kissass:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δες τα πμ σου και πες και αν τα λανσαρουν ελληνες απο καπου τα περνουν καο αυτοι κουκλα μου...τωρα αν φταει ο γιωργακης η οχι δεν ξερω αλλα την περικοπη σε ολους και το κωλοδαχτυλο εχει ονοματεπωνυμο  που παραθετει σε σοσσια...ληστη...ποιον να αναφερω τον πλαπουτα??? :headbang: :headbang: :headbang:
και σενα αμα σου πω δηλαδη να πεσης απο το γκρεμο θα επεφτες????  

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Γιωργο βρε τι γινεται εδω κατω ποια αθηνα και μαλακιες εδω στην πατρα εχει τρελο θεμα μεγαλε...ψαχνω για σπιτι δεν παει αλλο...Γιωργο ελα Πατρα για ενα σαββατοκυριακκο θα σου εχω 2 πιπινακια 22 ετων φιτητριες εκτος της δικιας μου φιλε ειναι απο βορεια Ελλαδα...οι λυσαρες..ασε θα σου στελω μηνυμα να δεις τι παιζεται...α ρε περαση που εχει να εισαι πλαστικος χειρουργος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και σενα αμα σου πω δηλαδη να πεσης απο το γκρεμο θα επεφτες????  
Δαναη πανω απο ολα κανω αυτο που θελω εγω και οχι οτι λεει ο αλλος...και δεν παιφτω σε κανεναν γκρεμο για καμια....με την κριση αλλοι θα πανε στον γκρεμο εγω οχι γλυκεια μου..να το θυμασαι αυτο..χαιρετισματα στον διπλανο νομο οταν ξανα πας...και να περνας καλα βρε...

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
Δαναη ή εχεις π.μ αλλα δεν έχεις απαντήσει ακόμη ή δεν θέλεις να απαντήσεις.Και τα δυο σεβαστά αλλα let me know

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιωργο ελα Πατρα για ενα σαββατοκυριακκο θα σου εχω 2 πιπινακια 22 ετων φιτητριες εκτος της δικιας μου φιλε ειναι απο βορεια Ελλαδα...οι λυσαρες..
Καλησπερα φιλε cris
Γιατι μηπως εδω δεν περνώ καλα μονο εκει εχει πιπινια
2 φοιτητριες; ασε να μην ειναι καμια ανηψια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οι  Ελληνες να το ξερεις....  οτι και να γινη απο τωρα και στο εξης με την Ελλαδα... παντα εχουμε τον τροπο να επιβιωνουμε.. εστω και αν τρωμε ψωμι και Ελια... και να σου πω και κατι αλλο η κριση αυτη θα μας ενωση περισσοτερο... το αιμα νερο δεν γινετε..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη πανω απο ολα κανω αυτο που θελω εγω και οχι οτι λεει ο αλλος...και δεν παιφτω σε κανεναν γκρεμο για καμια....με την κριση αλλοι θα πανε στον γκρεμο εγω οχι γλυκεια μου..να το θυμασαι αυτο..χαιρετισματα στον διπλανο νομο οταν ξανα πας...και να περνας καλα βρε...
το θεμα ειναι οτι για να τα φτιαχνη καποιος .... καποιος τα αγοραζη... ειπαμε ...  και εσυ να περνας καλα βρε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα φιλε cris
2 φοιτητριες; ασε να μην ειναι καμια ανηψια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστα Γιωργο μου....  εγω μια μερα δεν ειχα ενα ραντεβου και ηταν ο Πρωτος μου ξαδελφος????

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα φιλε cris

δες τα πμ πρωτα....τωρα αν ειναι ανηψια τοσο το καλυτερο δεν θα μιλησει ποτε....και κατι τελευταιο εχεις γνωρισει πολλα πιπινια φιλε με τα γουστα αυτα και αλλα που δεν προλαβα να σου πω...εδω εστειλα μηνυμα σε καποια φιλη οτι θα γουσταρε να δολομασει να παει με τρανς και μαζι μου και αυτη ακομα να απαντησει...σφουγγαριζει τις σκαλες μαλλον :think: :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα Γιωργο βρε τι γινεται εδω κατω ποια αθηνα και μαλακιες εδω στην πατρα εχει τρελο θεμα μεγαλε...ψαχνω για σπιτι δεν παει αλλο...Γιωργο ελα Πατρα για ενα σαββατοκυριακκο θα σου εχω 2 πιπινακια 22 ετων φιτητριες εκτος της δικιας μου φιλε ειναι απο βορεια Ελλαδα...οι λυσαρες..ασε θα σου στελω μηνυμα να δεις τι παιζεται...α ρε περαση που εχει να εισαι πλαστικος χειρουργος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δηλαδη τι περαση εχει ο πλαστικος χειρουργος???  το βαζη πιο ωραια??? απο ενα νταλικερη??? η μετα το γαμηση της περνας και ενα λιφτινγκ???

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αστα Γιωργο μου....  εγω μια μερα δεν ειχα ενα ραντεβου και ηταν ο Πρωτος μου ξαδελφος????

και τι εγινε βρε Δαναη???εγινε το αιμα  :sperm: :sperm: :sperm:????
μου εδωσες την αφορμη με αυτο που πες οτι το αιμα νερο δεν γινεται???
φιλακια βρε.........  Γιωργο Δαναη εχεται δει την Αννουλα???χαθηκε καλε αυτη...ακομα ψαχνει να βρει που πιτσιλανε με  :sperm: :sperm: :sperm: :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η φαση ειναι οτι εγω τον αναγνωρισα αυτος οχι.... αλλα μετα απο ωρα του το ειπα... γιατι τον γουσταρα... μονο σχεση δεν μου ζητησε...
ακομα βλεπομαστε κρυφα... οταν το κανουμε με λεει ξαδελφουλα του και τρελενετε στην καυλα....

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη τι περαση εχει ο πλαστικος χειρουργος???  το βαζη πιο ωραια??? απο ενα νταλικερη??? η μετα το γαμηση της περνας και ενα λιφτινγκ???

της φτιαχνεις της ατελειες μωρο μου....ας πουμε εσυ αν θα εφτιαχνες το στηθος σου θα πηγαινες σε κουλουρα- νταλικερη - μαραγκο???
και μην κανεις οτι δεν καταλαβενεις γατα με πεταλα εισαι.... εκτος αν νομιζεις οτι οι γυναικες δεν κοιτανε πρωτα το πρεστιζ καποιου και μετα τα υπολοιπα??
ασε το εχω δει το εργο....και οσο για το αν το βαζω καλα η οχι νομιζω οτι καλος ειμαι αν θυμασαι!!! δεν παραμυθιαζωμαι ξερω τι μου γινεται αλλα το ζω ....και μου αρεσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom