DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τελειωνω καποιες δουλιτσες και μετα.... Σαββκυριακο και Δευτερα θα απουσιαζω.... θα κανω τις βολτες μου.. ;)ti wra anoigeis to kinito paidare danai?
τελειωνω καποιες δουλιτσες και μετα.... Σαββκυριακο και Δευτερα θα απουσιαζω.... θα κανω τις βολτες μου.. ;)ti wra anoigeis to kinito paidare danai?
Καλησπερα πορνογατε.... φτιαξε ενα καφεδακη να πιουμε παρεα βρε.... εγω πινω..Καλησπερα καυλιαρα
Μολις εκανα φραπε να πιω,στην υγεια μας λοιπονΚαλησπερα πορνογατε.... φτιαξε ενα καφεδακη να πιουμε παρεα βρε.... εγω πινω..
Ναι... ενω εμεις οι Ελληνες ειμαστε αγιοι ΕΕΕ??? Μας φταινε οι ξενοι σε ολα... και η Μερκελ μας εφταιγε μεχρη πριν λιγο... εμεις περιστερακια... Και που εισαι εσυ ειδικος δηλαδη στα πλαστα????
Ελληνες τα πλασαρουν ομως τα λευτα ξερωντας οτι ειναι ψευτικα.... μηπως φταινε και εκει οι Ελληνοποιησεις του Γιωργακη????
και σενα αμα σου πω δηλαδη να πεσης απο το γκρεμο θα επεφτες????Δες τα πμ σου και πες και αν τα λανσαρουν ελληνες απο καπου τα περνουν καο αυτοι κουκλα μου...τωρα αν φταει ο γιωργακης η οχι δεν ξερω αλλα την περικοπη σε ολους και το κωλοδαχτυλο εχει ονοματεπωνυμο που παραθετει σε σοσσια...ληστη...ποιον να αναφερω τον πλαπουτα???
Δαναη πανω απο ολα κανω αυτο που θελω εγω και οχι οτι λεει ο αλλος...και δεν παιφτω σε κανεναν γκρεμο για καμια....με την κριση αλλοι θα πανε στον γκρεμο εγω οχι γλυκεια μου..να το θυμασαι αυτο..χαιρετισματα στον διπλανο νομο οταν ξανα πας...και να περνας καλα βρε...και σενα αμα σου πω δηλαδη να πεσης απο το γκρεμο θα επεφτες????
Καλησπερα φιλε crisΓιωργο ελα Πατρα για ενα σαββατοκυριακκο θα σου εχω 2 πιπινακια 22 ετων φιτητριες εκτος της δικιας μου φιλε ειναι απο βορεια Ελλαδα...οι λυσαρες..
το θεμα ειναι οτι για να τα φτιαχνη καποιος .... καποιος τα αγοραζη... ειπαμε ... και εσυ να περνας καλα βρε...Δαναη πανω απο ολα κανω αυτο που θελω εγω και οχι οτι λεει ο αλλος...και δεν παιφτω σε κανεναν γκρεμο για καμια....με την κριση αλλοι θα πανε στον γκρεμο εγω οχι γλυκεια μου..να το θυμασαι αυτο..χαιρετισματα στον διπλανο νομο οταν ξανα πας...και να περνας καλα βρε...
αστα Γιωργο μου.... εγω μια μερα δεν ειχα ενα ραντεβου και ηταν ο Πρωτος μου ξαδελφος????Καλησπερα φιλε cris
Γιατι μηπως εδω δεν περνώ καλα μονο εκει εχει πιπινια
2 φοιτητριες; ασε να μην ειναι καμια ανηψια
Καλησπερα φιλε cris
Γιατι μηπως εδω δεν περνώ καλα μονο εκει εχει πιπινια
2 φοιτητριες; ασε να μην ειναι καμια ανηψια
Και τι εγινε ; να ανοιξη η γηαστα Γιωργο μου.... εγω μια μερα δεν ειχα ενα ραντεβου και ηταν ο Πρωτος μου ξαδελφος????
Δηλαδη τι περαση εχει ο πλαστικος χειρουργος??? το βαζη πιο ωραια??? απο ενα νταλικερη??? η μετα το γαμηση της περνας και ενα λιφτινγκ???Καλημερα Γιωργο βρε τι γινεται εδω κατω ποια αθηνα και μαλακιες εδω στην πατρα εχει τρελο θεμα μεγαλε...ψαχνω για σπιτι δεν παει αλλο...Γιωργο ελα Πατρα για ενα σαββατοκυριακκο θα σου εχω 2 πιπινακια 22 ετων φιτητριες εκτος της δικιας μου φιλε ειναι απο βορεια Ελλαδα...οι λυσαρες..ασε θα σου στελω μηνυμα να δεις τι παιζεται...α ρε περαση που εχει να εισαι πλαστικος χειρουργος
αστα Γιωργο μου.... εγω μια μερα δεν ειχα ενα ραντεβου και ηταν ο Πρωτος μου ξαδελφος????
το ειδα ναιδες τα πμ πρωτα....
Δηλαδη τι περαση εχει ο πλαστικος χειρουργος??? το βαζη πιο ωραια??? απο ενα νταλικερη??? η μετα το γαμηση της περνας και ενα λιφτινγκ???