Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η φαση ειναι οτι εγω τον αναγνωρισα αυτος οχι.... αλλα μετα απο ωρα του το ειπα... γιατι τον γουσταρα... μονο σχεση δεν μου ζητησε...
ακομα βλεπομαστε κρυφα... οταν το κανουμε με λεει ξαδελφουλα του και τρελενετε στην καυλα....
Ακου εκει ξαδερφια και να μην γνωριζονται ωραιοι ειστε
τον γουσταρες!! ε πως να μας πης οτι εισαι απο ομορφο σοϊ

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
το ειδα ναι
εσυ με την δουλεια που εχεις γνωριζης καθημερινα πολλες αλανιαρες

φιλε μου δεν πεταω στα συνεφα..ξερω οτι η γκομενα οταν ακουει γιατρο κατι παθαινει...δεν ερχεται μαζι σου γιατι σε ερωτευτηκε αλλα για αυτο που εισαι...για ποιους ερωτες και μαλακιες λεμε αφου ολοι καποια στιγμη θα παμε με καποιον αλλον η αλλη???φιλε φευγω παω για μπανακι με τα κοριτσακια θα βγαλω φωτο και θα σου στειλω..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τραβα να δροσιστεις

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλο απογευμα σε ολους ...τα λεμε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ακου εκει ξαδερφια και να μην γνωριζονται ωραιοι ειστε
τον γουσταρες!! ε πως να μας πης οτι εισαι απο ομορφο σοϊ
κουκλος ειναι .... ηταν φοβερη εμπειρια το πως γνωριστηκαμε... ηταν ενα τηλεφωνημα οπως ολα τα αλλα... και ξαφνικα νατο... πολλα γινοντε σε αυτο το κοσμο Γιωργο μου.... ο κοσμος ειναι πολυ μικρος τελικα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αν ειναι πολυ μικρος,παρομιες φασεις γινανε να συναντηθουν αδερφος με αδερφη μανα με γιο στην Αγγλια Αμερικη κλπ

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
κουκλος ειναι .... ηταν φοβερη εμπειρια το πως γνωριστηκαμε... ηταν ενα τηλεφωνημα οπως ολα τα αλλα... και ξαφνικα νατο... πολλα γινοντε σε αυτο το κοσμο Γιωργο μου.... ο κοσμος ειναι πολυ μικρος τελικα...
Κι εγω αν ημουν ξαδερφος σου παντως πολυ θα γουσταρα...θα ελεγα στη γκομενα μου "παω στη ξαδερφη μου για καφε" και θα ερχομυν να βγαζουμε τα ματια μας.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κι εγω αν ημουν ξαδερφος σου παντως πολυ θα γουσταρα...θα ελεγα στη γκομενα μου "παω στη ξαδερφη μου για καφε" και θα ερχομυν να βγαζουμε τα ματια μας.....
βρε βρε βρε  γουστα που βγαινουν....  και δεν μπορει να σου πει και τιποτα εεε???? 

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
39
Πόντοι
0
βρε βρε βρε   γουστα που βγαινουν....  και δεν μπορει να σου πει και τιποτα εεε???? 
Αυτά είναι ωραία γούστα αγάπη μου και δεν θα μπορεί να μου πει και τίποτα χαχα!
Βεβαια με τετοια μου@@@@@ρα ξαδέρφη αποκλείεται να μην ζήλευε!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                            Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η          Π  Α  Ρ  Α  Κ  Α  Λ  Ω  .....  Δ Ε Σ Τ Ε    Τ Ι Σ  Ζ Ω Ν Ε Σ  ΣΑΣ... Πατατακια  πηρατε?????

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παρακαλω να συνχωρεσετε τον καμεραμαν... κρατιοταν να μην γελαει...  εγω βραχος....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ποτε θα βαλης το βιντεο;

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
το καλο ειναι οτι εβαλες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σουτιενακι
..το κακο ειναι ειναι παρεμεινες ΚΑΙ τσουλακι ΚΑΙ θεοτρελοοοοοοοοοοοο

ΟΛΑ τα λεφτα  το βιντεακιιιιιιιιιιιιιιι

μουρλεγκοοοοοοοοοοοοοοο

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
καλημέρα Δανάη!!!! εδώ είσαι?

Επισκέπτης
απολαυστικό και το νέο σου βίντεο Δανάη μου!!Συνέχισε με πιο πολυ "Δανάη" και λιγότερους σουβλατζήδες κ.α. περιμένουμε τα καλυτερότερα..Έχεις περισσότερο ήθος στην ανηθικότητα σου απο αυτούς τους ανήθικους της ψευτοηθικής τους..

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
καλα Δαναη εισαι απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις ειδα τα videakia...απαιχτα!!!

φιλια απο Βορρα!!!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6