DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εννοουσα τα τσουρεκακια και τα τριγωνα και και και...Δεν τα τρωμε τα δινουμε
απο ποτε αρχισε την διαιτα
εννοουσα τα τσουρεκακια και τα τριγωνα και και και...Δεν τα τρωμε τα δινουμε
απο ποτε αρχισε την διαιτα
Χωρις τα και καιεννοουσα τα τσουρεκακια και τα τριγωνα και και και...
Το θελη και το βαρυ αλλα δεν την ταιριασε ακομηαπο χθες μαλων.... της πεφτη βαρυ λεει... της Αθηνας ειναι πιο lite...
Καλησπερα Ανναγατουλη καλησπερααααα
να την προσεχεις αυτην ...γιατι το καιει το λιπος ..με τοσο που εχει δοκιμασει ...και κρατιεται λεπτη...φαντασου μεταβολισμο που εχει?
δεν προλαβαινη να φταση στη γλωσσα μου εμενα και εξατμιζετε... εχθες δε... μιλαμε για ποταμια... ενα χαρτι κουζινας ξοδεψα του κιλου... να στα φερω.. κατι θα τα κανης εσυ.. θα τα περασης στον αποχυμοτη....αν να χαθεις μωρη κουτσομπολααααααααααα
που στο καλο τα θυμασαι ολα .
και τα κανεις και ολα
ελεος δηλαδηηηηηηηηη
γατουλη καλησπερααααα
να την προσεχεις αυτην ...γιατι το καιει το λιπος ..με τοσο που εχει δοκιμασει ...και κρατιεται λεπτη...φαντασου μεταβολισμο που εχει?
Καλησπερα τρελο καυλιαρικο.... τρως και εσυ παραδοσιακα προιοντα???καλησπέρα καυλιάρα μου Δανάη!!!!
να φας αυτα με το τριανταφυλο θα εχεις γλυκεια γευση και τριανταφυλενια.... μμμμγιατί καυλιάρα μου πες μου γιατί είμαι μικρό και αθώω και δεν ξέρω από αυτά!!!! (λεμε τωρα...)
Για με τριανταφυλενια γευσηνα φας αυτα με το τριανταφυλο θα εχεις γλυκεια γευση και τριανταφυλενια.... μμμμ
πως με ξερεις... πως με ξερεις....Για με τριανταφυλενια γευση
Αβγαλτος ειμαι τωρα μαθενωπως με ξερεις... πως με ξερεις....
Τωρα εχουνε δουλιες, οταν τελειωσουν οι δουλιες θα ξαναβγουνεΓιωργο μου οι Αγροτες ποτε θα κανουνε παλι μπλοκααααα?????? Θελω να παω να βρω τον ΑΓΡΟΤΗ ΜΟΝΟ ΨΑΧΝΗ
Θελω να παω οταν ειναι γεματα τα χωραφια... θα φοραω και τα 15 ποντα να κραταω κοντρα... και θα το κανω και πανω στο τρακτερ που ειναι η φαντασιωση μου....Τωρα εχουνε δουλιες, οταν τελειωσουν οι δουλιες θα ξαναβγουνε
Αμα βγης λιγο παραεξω πολλους θα βρης να ψαχνουνε και αμα πας σε κανα χωραφι με τα 10ποντα εκει δεν θα το καταλαβης ποτε θα σου βαλουνε τρικλοποδια