Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κουτσουνα μου την Παρασκευη το βραδυ θα βαλω.... να με χορτασετε...  Το εβαλα για τη Λιλα μας αυτο... μου εχει ερωτα...

Επισκέπτης
one trans show η Δανάη το έχει το κορίτσι στο αίμα της, γεννημένη showwoman!!!Να πώ ότι την ερωτεύτηκε η κάμερα και λίγο είναι. Ταλεντάρα χωρίς υπερβολή, Μπραβο κουκλα μου!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
one trans show η Δανάη το έχει το κορίτσι στο αίμα της, γεννημένη showwoman!!!Να πώ ότι την ερωτεύτηκε η κάμερα και λίγο είναι. Ταλεντάρα χωρίς υπερβολή, Μπραβο κουκλα μου!!
ευχαριστω βρε τρελο μου.... μη νομιζης την πλακα μου κανω και εγω  ετσι ειμαι και στην προσωπικη μου ζωη οποιος με κανη παρεα ξερει... ευδιαθετη παντα... μια ζωη την εχουμε κουκλα μου.... φτωχη πλουσιοι ολα εδω θα τα αφησουμε τιποτα δεν περνουμε μαζι...
και ψωμι και ελια να τρως αμα τα εχεις βρει με τον εαυτο σου  θα σε αγαπανε ολοι... Και δεν δυσκολευομε να αυτοσατιριζομε καθολου ειμαι  free person...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καληνύκτα κουκλα μου όμως δεν ολοκλήρωσες την πρόταση σου για την οικονομικη κρίση να μας φωτίσεις λιγάκι, αλλά και να σε απολαυσουμε λίγο περισσότερο χρόνο. Τέλειο πλάσμα!!!
Επίσης το άτομο που κρατούσε την κάμερα, λαχάνιασε ή ήταν ιδέα μου? :zombie:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
                    ΑΓΟΡΙΑ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ   ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ   !!!!!!!!!!!

Λογω  Κρισης  κυκλοφορουν πολλα πλαστα  χρηματα....    Παρτε ολοι μηχανηματα αναγνωρισης...

Καλα βρε Δαναη τωρα το ανακαλυψες??? για ρωτα και κανεναν ειδικο...ας ειναι καλα οι ελληνοποιησεις του γιωργακη βρε....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα βρε Δαναη τωρα το ανακαλυψες??? για ρωτα και κανεναν ειδικο...ας ειναι καλα οι ελληνοποιησεις του γιωργακη βρε....
Ναι... ενω εμεις οι Ελληνες ειμαστε αγιοι ΕΕΕ???  Μας φταινε οι ξενοι σε ολα...  και η Μερκελ μας εφταιγε μεχρη πριν λιγο... εμεις περιστερακια... Και που εισαι εσυ ειδικος δηλαδη στα πλαστα????

Ελληνες  τα  πλασαρουν ομως τα λευτα ξερωντας οτι ειναι ψευτικα....  μηπως φταινε και εκει οι Ελληνοποιησεις του Γιωργακη????

Επισκέπτης
μωρη ψωλα,τραβας & βιντεο τωρα???
θα φας πολλα χαστουκια λεμε..

Επισκέπτης
πως μιλάς έτσι βρέ? η κοπέλα είναι αστέρι και εκτός από θεά που είναι, έχει και φοβερή επαφή με την κάμερα, one trans show είναι. Ειλικρινά τα απολαμβάνω τα βίντεο της και δεν μπορώ να καταλάβω πως εσύ μιλάς τόσο απαίσια -αόματος και κομπλεξικός είσαι-αντί να χαίρεσαι την ομορφιά της Δανάης.
μωρη ψωλα,τραβας & βιντεο τωρα???
θα φας πολλα χαστουκια λεμε..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Tον παρεξηγήσατε, είναι λιγο κίνκυ ο τύπος!!!  :s&m_1:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
πως μιλάς έτσι βρέ? η κοπέλα είναι αστέρι και εκτός από θεά που είναι, έχει και φοβερή επαφή με την κάμερα, one trans show είναι. Ειλικρινά τα απολαμβάνω τα βίντεο της και δεν μπορώ να καταλάβω πως εσύ μιλάς τόσο απαίσια -αόματος και κομπλεξικός είσαι-αντί να χαίρεσαι την ομορφιά της Δανάης.
αστον αυτον.... εχω ραματα για την γουνα του....  στην πλατεια θα τον βαλω να τον σουβλισω... και θα φωναξω και τον Γιωργακη να χορεψη ζεμπεκικο...  

Επισκέπτης
ψιτ..
μαζεψου..
αμα δεν ξερεις την προϊστορια,σε ποιον απευθυνεσαι,καλυτερα να τουμπεκιαζεσαι..
ρωτα-μαθε & ξαναελα απο δευτερα με τον κηδεμονα σου..

Επισκέπτης
αστον αυτον.... εχω ραματα για την γουνα του....  στην πλατεια θα τον βαλω να τον σουβλισω... και θα φωναξω και τον Γιωργακη να χορεψη ζεμπεκικο...  
μην καρφωνεσαι οτι εχεις φαει την καψουρα της ζωης σου..
αμα εισαι καλο κοριτσι κατι θα γινει..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μην καρφωνεσαι οτι εχεις φαει την καψουρα της ζωης σου..
αμα εισαι καλο κοριτσι κατι θα γινει..
γιατι ξαναμαζευτηκες εδω μεσα ρε καριολη???  ουτε η Αθηνα δεν σε χωραει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom