DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ευχαριστω βρε τρελο μου.... μη νομιζης την πλακα μου κανω και εγω ετσι ειμαι και στην προσωπικη μου ζωη οποιος με κανη παρεα ξερει... ευδιαθετη παντα... μια ζωη την εχουμε κουκλα μου.... φτωχη πλουσιοι ολα εδω θα τα αφησουμε τιποτα δεν περνουμε μαζι...one trans show η Δανάη το έχει το κορίτσι στο αίμα της, γεννημένη showwoman!!!Να πώ ότι την ερωτεύτηκε η κάμερα και λίγο είναι. Ταλεντάρα χωρίς υπερβολή, Μπραβο κουκλα μου!!
Επίσης το άτομο που κρατούσε την κάμερα, λαχάνιασε ή ήταν ιδέα μου?Καληνύκτα κουκλα μου όμως δεν ολοκλήρωσες την πρόταση σου για την οικονομικη κρίση να μας φωτίσεις λιγάκι, αλλά και να σε απολαυσουμε λίγο περισσότερο χρόνο. Τέλειο πλάσμα!!!
ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!
Λογω Κρισης κυκλοφορουν πολλα πλαστα χρηματα.... Παρτε ολοι μηχανηματα αναγνωρισης...
Ναι... ενω εμεις οι Ελληνες ειμαστε αγιοι ΕΕΕ??? Μας φταινε οι ξενοι σε ολα... και η Μερκελ μας εφταιγε μεχρη πριν λιγο... εμεις περιστερακια... Και που εισαι εσυ ειδικος δηλαδη στα πλαστα????Καλα βρε Δαναη τωρα το ανακαλυψες??? για ρωτα και κανεναν ειδικο...ας ειναι καλα οι ελληνοποιησεις του γιωργακη βρε....
το καημενο βρε... καθε μερα του τυχαινη μια Δαναη στο δρομο του νομιζης?????Επίσης το άτομο που κρατούσε την κάμερα, λαχάνιασε ή ήταν ιδέα μου?
καλα κανω ρε καριολη...μωρη ψωλα,τραβας & βιντεο τωρα???
θα φας πολλα χαστουκια λεμε..
μωρη ψωλα,τραβας & βιντεο τωρα???
θα φας πολλα χαστουκια λεμε..
το καημενο βρε... καθε μερα του τυχαινη μια Δαναη στο δρομο του νομιζης?????
ετσι μωρη ψωλα..χαμενο κορμι
αστον αυτον.... εχω ραματα για την γουνα του.... στην πλατεια θα τον βαλω να τον σουβλισω... και θα φωναξω και τον Γιωργακη να χορεψη ζεμπεκικο...πως μιλάς έτσι βρέ? η κοπέλα είναι αστέρι και εκτός από θεά που είναι, έχει και φοβερή επαφή με την κάμερα, one trans show είναι. Ειλικρινά τα απολαμβάνω τα βίντεο της και δεν μπορώ να καταλάβω πως εσύ μιλάς τόσο απαίσια -αόματος και κομπλεξικός είσαι-αντί να χαίρεσαι την ομορφιά της Δανάης.
ψιτ..πως μιλάς έτσι βρέ? η κοπέλα είναι αστέρι και εκτός από θεά που είναι, έχει και φοβερή επαφή με την κάμερα, one trans show είναι. Ειλικρινά τα απολαμβάνω τα βίντεο της και δεν μπορώ να καταλάβω πως εσύ μιλάς τόσο απαίσια -αόματος και κομπλεξικός είσαι-αντί να χαίρεσαι την ομορφιά της Δανάης.
μην καρφωνεσαι οτι εχεις φαει την καψουρα της ζωης σου..αστον αυτον.... εχω ραματα για την γουνα του.... στην πλατεια θα τον βαλω να τον σουβλισω... και θα φωναξω και τον Γιωργακη να χορεψη ζεμπεκικο...
γιατι ξαναμαζευτηκες εδω μεσα ρε καριολη??? ουτε η Αθηνα δεν σε χωραει???μην καρφωνεσαι οτι εχεις φαει την καψουρα της ζωης σου..
αμα εισαι καλο κοριτσι κατι θα γινει..