DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τωρα μπαινω στο μπανιο... να βαλω τα αφρολουτρα μου και μετα το ανοιγω... λυσαρικα...
Εεε αφου την αρεση πολυ το οσο ηπιε ηπιε και το υπολοιπο θα το εκανε παγακια να μην παει χαμενοΑυτη παιδι μου αντι για να μετραει ποιος θα χυση πιο μακρυα πηγενε με τα μπουκαλακια ... και ουτε που κοιταγε την αποσταση... μη ξεφυγη σταγονα... αφου φαντασου καποιος με εχυσε πανω στη χωριστρα επιτελους... Ο ΝΙΚΗΤΗΣ... αλλα δεν προλαβα να δω που.. τα ειχε ηδη στεγνωση..
χμμμμμμμμμμμμμ.... ενα γατι μπερδευοταν στα ποδια μου και ολο εχανα το μετρημα... ξουτ εκανα.... τιποτα αυτο
Αννουλα εσενα ειχα βαλη για να πιασης την αποσταση βολης αλλα το μυαλο σου μαλων δεν ηταν εκει εεεεε????? Πως να ξερω εγω???? Εγω στημενη με το κωλο ημουν μπορω να δω???
Τωρα τι κανω???? Να τους παρω ολους να ξεμπερδευω???? Αχ βρε Αννουλα αχ....
Αγγαριαχμμμμμ..αγγαρια εκανα αλλοστε...
να εξυπηρετησω ηθελα η καψερη
....
εκει πανω την αγριαδα μας την εχουμε να πω την αληθεια μου... κοιταω μη μου ορμηξη κανενας Αετος....Ωραιος συνδιασμος
λεω θα εμφανιστη καποιο αγριο ζωο αλλα να η δικια μας
βαλε εσυ πρωτα... και μετα θα βαλω και εγω... τσουλιτσα που κανης αγγαριες...εισαι πολυ τσουλααααααααααααααααααααα
βαλε κανα βρακυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Κανονισε να βγαινης με τα βυζια εξω και τα περαση για κατι αλλο ο Αετος και τα αρπαξηεκει πανω την αγριαδα μας την εχουμε να πω την αληθεια μου... κοιταω μη μου ορμηξη κανενας Αετος....
πες τα γατε .....Κανονισε να βγαινης με τα βυζια εξω και τα περαση για κατι αλλο ο Αετος και τα αρπαξη
τα θυληκα αετοπουλα τα τρωω εγω για πρωινο... α και τα ταιζω κιολας.... να φαν και αυτα τα καημενα...πες τα γατε .....
εχει και το βυσι εξω και το βρακυ ανυπαρκτο ...
τι να κανε και ο αετος ?
μονο μη πεσει σε αετο θυλικο....θα την κανει κουρελιιιιιιι
ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!
Λογω Κρισης κυκλοφορουν πολλα πλαστα χρηματα.... Παρτε ολοι μηχανηματα αναγνωρισης...
εγω προειδοποιησα παντως... και ειναι και ανετοτατοι... ΠροσοχηΑν ακομα και σε αυτο το θέμα χρειάζονται μηχανήματα αναγνώρισης νομίζω ότι φτάσαμε στον πάτο του βαρτελιού...Ημαρτον!!!
Αναλ χαθείς βρε!to ena video xeirotero apo to allo
τσοντακιας ειναι αυτος... αστον ... εμεις παμε να πλασαρουμε κουλτουρα... αλλα που να ξερουν..Αναλ χαθείς βρε!
Δανάη δώσε αυτό με τα καλαμπαλίκια εξω, και το άλλο που το κάνετε με το Γιώργο στο σεϊχ σου! ;)