DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
μονο το βρακι??? και το παντελονι... αφου οταν πανε σπιτη προσπαθουν να τα ξεκωλησουν εχουν γινη μπετον αρμε........και το βρακι βρεγμενο
μονο το βρακι??? και το παντελονι... αφου οταν πανε σπιτη προσπαθουν να τα ξεκωλησουν εχουν γινη μπετον αρμε........και το βρακι βρεγμενο
μονο το βρακι??? και το παντελονι... αφου οταν πανε σπιτη προσπαθουν να τα ξεκωλησουν εχουν γινη μπετον αρμε...
Η χωριστρα παντα πρεπη να ειναι πολυ καλα πλυμενη ,αντε πλυσου και στησουΛοιπον παω να παρω το μεγαλο σφουγγαρι να πλυνω την χωριστρα μου... γιατι εχω αγωνα σε λιγο... ξερετε εε??? Παναθα ολυμπιακος.. αντε να δουμε ποιος θα παρη το κυπελο....
βρωμοπαιδα σας εφτιαξα τη μερα παλι....
και με πολυ αφρο Γιωργο μου.... με πολυ αφρο...Η χωριστρα παντα πρεπη να ειναι πολυ καλα πλυμενη ,αντε πλυσου και στησου
μωρο μου μπορει να ειμαι ξανθεια... αλλα αμα θελω βγαζω και απο την πετρα χυσιαΝα μη ξεχάσεις μη πέσει τίποτα κάτω.
Παντα πολυ αφροςκαι με πολυ αφρο Γιωργο μου.... με πολυ αφρο...
Καλο βραδυ καλααα ........Σας δινω ραντεβου αυριο το βραδυ... kisses καυλες μου
τελικα ποιος βγηκε πρωτος ..ποιος δευτερος ...ποιος τριτος...ποιος πεμπτος..ποιος δωδεκατος...ποιος εικοστος ????Λοιπον ακουστε τι σκεφτηκα... Θα καλεσω ολα τα αγορακια που τους αρεση να την θα τα βαλω στην σειρα στον τοιχο... εγω θα στηθω γυμνη στα δυο μετρα... οποιος τα πεταξη πιο μακρια και με ακουμπισουν θα με παρη εκει επιτοπου...
τελικα ποιος βγηκε πρωτος ..ποιος δευτερος ...ποιος τριτος...ποιος πεμπτος..ποιος δωδεκατος...ποιος εικοστος ????
καλησπερα γατεεεεεεεεεεεεε
Ναι αλλα ο γατος ξερη να παιζη αλλιωςΑκου και εγω τι σκεφτηκα,αφου θα τον παιξουν αυτοι δεν θα μπορουνε αμεσως να καρφωσουν οποτε καρφωνο εγω ;) ;)
α ρε γατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΝαι αλλα ο γατος ξερη να παιζη αλλιως
Καλησπερα Αννουλα
Συνεχεια μπερδευε το μετρημα και δωστου ξανα σκυψιμο ταχα να μετρησηα ρε γατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
η αλλη ομως δεν μας ειπε
οσο μετρεγε το σκορ με τη μεζουρα (για την αποσταση)
ποσες φορες τον καρφωσε ο γατουλης ?
.... ενα γατι μπερδευοταν στα ποδια μου και ολο εχανα το μετρημα... ξουτ εκανα.... τιποτα αυτοΣυνεχεια μπερδευε το μετρημα και δωστου ξανα σκυψιμο ταχα να μετρηση
Χαζο ειναι να φυγη οταν μυριση φαγητο.... ενα γατι μπερδευοταν στα ποδια μου και ολο εχανα το μετρημα... ξουτ εκανα.... τιποτα αυτο
Αννουλα εσενα ειχα βαλη για να πιασης την αποσταση βολης αλλα το μυαλο σου μαλων δεν ηταν εκει εεεεε?????
Να ανεβασω ενα βιντεακη μου θελετε??? με κατασκοπευουν...
Αυτη παιδι μου αντι για να μετραει ποιος θα χυση πιο μακρυα πηγενε με τα μπουκαλακια ... και ουτε που κοιταγε την αποσταση... μη ξεφυγη σταγονα... αφου φαντασου καποιος με εχυσε πανω στη χωριστρα επιτελους... Ο ΝΙΚΗΤΗΣ... αλλα δεν προλαβα να δω που.. τα ειχε ηδη στεγνωση..Χαζο ειναι να φυγη οταν μυριση φαγητο
Βρηκες να βαλης να μετρηση αυτη μολις τα ειδε ετριβε τα χερια της θα φαμε καλα ελεγε