Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το ξερω μωρο οτι ξεφευγεις δεν σε φοβαμαι εσενα!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μουχλιασαμε πολυ βροχη ξεκινησε την νυχτα 2 η 3 η ωρα και μεχρι τωρα ριχνη πολυ πραμα, καρεκλοποδαρα
τωρα επρεπε να σε ειχα... εκει στο Δασος  να μυριζουν τα πευκα και το χωμα... και εγω γυμνη κατω απο ενα δεντρο να κυλαη η βροχη πανω στη τρυπουλα μου  και στις ρογες μου... να αγκαλιαζω το δεντρο μπας και με γλυτωση απο εσενα και την καυλαρα σου...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
τωρα επρεπε να σε ειχα... εκει στο Δασος  να μυριζουν τα πευκα και το χωμα... και εγω γυμνη κατω απο ενα δεντρο να κυλαη η βροχη πανω στη τρυπουλα μου  και στις ρογες μου... να αγκαλιαζω το δεντρο μπας και με γλυτωση απο εσενα και την καυλαρα σου...
Αμα μπης στο στοχαστρο οπου και να προσπαθησεις να κρυφτης δεν γλυτωνης και αυτη η τρυπουλα τρυπαρα θα γινη μεχρι και η βροχη θα μπη μεσα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αμα μπης στο στοχαστρο οπου και να προσπαθησεις να κρυφτης δεν γλυτωνης και αυτη η τρυπουλα τρυπαρα θα γινη μεχρι και η βροχη θα μπη μεσα
αγαπη μου εγω χρειαζομε τον καταρακτη του Νιαγαρα ... τι να μου κανη η βροχουλα...  :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αγαλι αγαλι γινετε η αγουριδα μελι!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως παιδια να ξερετε... στην παρεα δεν παιζομε... οποιος με κανη παρεα  δεν λεει να ξεκοληση... τι βρωμοπαιδο ειμαι... κ εχω και πολυ χιουμορ... κρατανε την κοιλια τους... αστα

και οχι μονο την κοιλια τους....  :2funny: :2funny:

to8elw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου καύλα. Μας τρέλανες πάλι, και τι θα κάνουμε τώρα  :jerking:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παντως παιδια να ξερετε... στην παρεα δεν παιζομε... οποιος με κανη παρεα  δεν λεει να ξεκοληση... τι βρωμοπαιδο ειμαι... κ εχω και πολυ χιουμορ... κρατανε την κοιλια τους... αστα

και οχι μονο την κοιλια τους....   :2funny: :2funny:
Εισαι το καλυτερο παιδι ας μην το ξαναλεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom