DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα καυλιαρη... πως ειναι εκει ο καιρος???Καλησπερα καυλα
Καλησπερα καυλιαρη... πως ειναι εκει ο καιρος???Καλησπερα καυλα
Μουχλιασαμε πολυ βροχη ξεκινησε την νυχτα 2 η 3 η ωρα και μεχρι τωρα ριχνη πολυ πραμα, καρεκλοποδαραΚαλησπερα καυλιαρη... πως ειναι εκει ο καιρος???
τωρα επρεπε να σε ειχα... εκει στο Δασος να μυριζουν τα πευκα και το χωμα... και εγω γυμνη κατω απο ενα δεντρο να κυλαη η βροχη πανω στη τρυπουλα μου και στις ρογες μου... να αγκαλιαζω το δεντρο μπας και με γλυτωση απο εσενα και την καυλαρα σου...Μουχλιασαμε πολυ βροχη ξεκινησε την νυχτα 2 η 3 η ωρα και μεχρι τωρα ριχνη πολυ πραμα, καρεκλοποδαρα
πω πω σε πετυχα καυλα μου... μμμμ σε βλεπω ανεβασμενο...Γεια σου καυλα
απο σας δεν ξερω πως να ξεφυγω... απο τις ερωτησεις σας ξεφευγω...το ξερω μωρο οτι ξεφευγεις δεν σε φοβαμαι εσενα!!!
Αρχιδια!!!! επιτυδες το κανω μηπως και το πιστεψω και εγω ο ιδιος.. ;) ;)πω πω σε πετυχα καυλα μου... μμμμ σε βλεπω ανεβασμενο...
Αμα μπης στο στοχαστρο οπου και να προσπαθησεις να κρυφτης δεν γλυτωνης και αυτη η τρυπουλα τρυπαρα θα γινη μεχρι και η βροχη θα μπη μεσατωρα επρεπε να σε ειχα... εκει στο Δασος να μυριζουν τα πευκα και το χωμα... και εγω γυμνη κατω απο ενα δεντρο να κυλαη η βροχη πανω στη τρυπουλα μου και στις ρογες μου... να αγκαλιαζω το δεντρο μπας και με γλυτωση απο εσενα και την καυλαρα σου...
καλα ας ημουνα τωρα στο διπλανο δωματιο και θα σουλεγα... τρυπα θα ειχες ανοιξη...Αρχιδια!!!! επιτυδες το κανω μηπως και το πιστεψω και εγω ο ιδιος.. ;) ;)
αγαπη μου εγω χρειαζομε τον καταρακτη του Νιαγαρα ... τι να μου κανη η βροχουλα...Αμα μπης στο στοχαστρο οπου και να προσπαθησεις να κρυφτης δεν γλυτωνης και αυτη η τρυπουλα τρυπαρα θα γινη μεχρι και η βροχη θα μπη μεσα
Στον Νιαγαρα στο τελος για να ξεπλυθης απο τααγαπη μου εγω χρειαζομε τον καταρακτη του Νιαγαρα ... τι να μου κανη η βροχουλα...
μμμμ.... ξερεις και παροιμιες βλεπω... ενδιαφεροναγαλι αγαλι γινετε η αγουριδα μελι!!!
Εισαι το καλυτερο παιδι ας μην το ξαναλεμεΠαντως παιδια να ξερετε... στην παρεα δεν παιζομε... οποιος με κανη παρεα δεν λεει να ξεκοληση... τι βρωμοπαιδο ειμαι... κ εχω και πολυ χιουμορ... κρατανε την κοιλια τους... αστα
και οχι μονο την κοιλια τους....
Έχει πάρει φωτιά?Γειά σου καύλα. Μας τρέλανες πάλι, και τι θα κάνουμε τώρα
πιο χαμηλα πιο χαμηλα!!!... κρατανε την κοιλια τους...
Ε δεν ειμαι και η Αντζυ Σαμιου... αλλα οσο πιο χαμηλα τοσο πιο καλα λενε...πιο χαμηλα πιο χαμηλα!!!