sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ωραιο λουκ!. εχω στηση καρτερη....
ωραιο λουκ!. εχω στηση καρτερη....
Σου λειπουνε τα κυαλια αστυνομικινα με τα ωραια κωλομερια. εχω στηση καρτερη.... ουτε στα Ζωνιανα να ημουνα....
ε τι θα παθη αμα τα γλυψη?? θα πεθανη?? το πιο ωραιο ειναι οταν σε χυνη καποιος να βαζης καποιον αλλον να σε καθαριζη... πρασινη αναπτυξη δεν λεει ο Γιωργακης ολη μερα??? οικολογικα πραγματαΤι το θελης να σκουπιστης πειραζη αμα εισαι χυμενη (οπως εκανε η δικια μου εμεινε με τα χυσια μου και λεει θα παω στον αντρα μου τωρα θα τον βαλω να με γλυψη)
αμα παρης αναποδες κανονισε να βρης εκεινα τα τσουκνιδια τα μεγαλα και οπως θα ειναι ξεβρακωτος ο αλλος κυνηγησε τον με 1000 θα τρεχη
Ελα ντε μηπως ξερουμε αν πλενονταιε τι θα παθη αμα τα γλυψη?? θα πεθανη?? το πιο ωραιο ειναι οταν σε χυνη καποιος να βαζης καποιον αλλον να σε καθαριζη... πρασινη αναπτυξη δεν λεει ο Γιωργακης ολη μερα??? οικολογικα πραγματα
οταν θα με δεις απο κοντα μονο... θα δεις αναπτυξη.. αλλιως αμα περιμενης απο το Γιωργακη... πεσμενα πραματα...Ελα ντε μηπως ξερουμε αν πλενονται
Μας εχει ζαλιση καθε μερα με την πρασινη αναπτυξη και αναπτυξη δεν βλεπουμε
σε ευχαριστω μωρο μου.... :-*ωραιο λουκ!
Ετσι ναι εκει να δης αναπτυξη πως αναπτυσεται αμεσωςοταν θα με δεις απο κοντα μονο... θα δεις αναπτυξη.. αλλιως αμα περιμενης απο το Γιωργακη... πεσμενα πραματα...
καλως τηνα την περδικα.... πρεπει να σου πω οτι μετα απο αυτην την φωτογραφιση με πηραν πανω στο Τραπεζη...καλησπερουδια στην ωραια παρεα
Δαναη βλεπω σε επιασε η ζεστη και αρχισες να τα πετας τα ενδυματα ε?
τσουλακιιιιιιιιιιιιιιιι
φιλακιαααααααααααααααααα
θα το ανοιξω στις 6to kinito gt to exeis kleisto?
Καλησπερα Αννακαλησπερουδια στην ωραια παρεα
Βρε τον ρουφιανο τον φωτογραφοκαλως τηνα την περδικα.... πρεπει να σου πω οτι μετα απο αυτην την φωτογραφιση με πηραν πανω στο Τραπεζη...
Καλησπερα αγαπη... κοιταω να δω τι διαολια θα κανω παλι...καλησπέρα Δανάη!!!!! τί κάνεις μωράκι μου?
παλι δυσκολες ερωτησεις κανετε?πως θα περάσεις το τριήμερο?
Αθηνα θα ειμαι αυτο το Σαββκυριακο... θα βαλω και βιντεακη αυριο... με τετοιο καιρο ολα επιτρεποντε... βροχη και σεξ πανε παρεαπως θα περάσεις το τριήμερο?
Καλησπερα καυλαΚαλησπερα αγαπη... κοιταω να δω τι διαολια θα κανω παλι...
ξερω να τις ξεφευγω τις δυσκολες μην ανησυχης μωρο μου... :-* ;)παλι δυσκολες ερωτησεις κανετε?