batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.570
- Πόντοι
- 606
Στο αερολανο... στην τουαλετα του σπιτιου σου...και οχι μονο!!
σε αεροκλανο δεν εχω γαμησει φιλε αλλα θα ηθελα
Στο αερολανο... στην τουαλετα του σπιτιου σου...και οχι μονο!!
καλα θυμασαι τωρα δεν ξερω τη παιζει εκει και χτες που περασα ενα δυμετρο μελαχρινο μονο......ξανθια με 2θεσιο καμπριο αν θυμαμαι καλα ...
την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια θυμαμαι ρουφαγε καλα
οχι γαμαω κ στο δρομο.....ποιο ωραια ειναι.....
Χθες αργά πήγα μια βόλτα από εκεί, γιατί είχα πολλές καύλες. Βρήκα ένα ρουμανακι καστανό τα έκανε όλα. Ωραία πουτσα και κωλαράκι. Μου έκανε τέλειο τσιμπούκι, το γαμησα έξω από το αυτοκίνητο, και δυο αυτοκίνητα ποιο πέρα έπαιρναν μάτι. Γούσταρα έκανα ένα χυσιμο φοβερό. Ποιο περα σταμάτησα και τον έπαιξα, γιατη ένα τρανσακι γαμούσε έναν φορτηγατζή. Τη καυλες!!!!έχω γαμήσει και γω τρανς στο δρόμο σε επίκυψη, αλλά υπήρχε ένα συναίσθημα ότι σε βλέπουν.
Χθες αργά πήγα μια βόλτα από εκεί, γιατί είχα πολλές καύλες. Βρήκα ένα ρουμανακι καστανό τα έκανε όλα. Ωραία πουτσα και κωλαράκι. Μου έκανε τέλειο τσιμπούκι, το γαμησα έξω από το αυτοκίνητο, και δυο αυτοκίνητα ποιο πέρα έπαιρναν μάτι. Γούσταρα έκανα ένα χυσιμο φοβερό. Ποιο περα σταμάτησα και τον έπαιξα, γιατη ένα τρανσακι γαμούσε έναν φορτηγατζή. Τη καυλες!!!!
Τρανς!καστανο,απο Ρουμανια.Μιλα λιγα ελληνικα.Ωραια πουτσα,και καλο,γαμησει!!!οταν λες αργα τι ωρα εννοεις ;
και οταν λες ρουμανακι ... εννοεις τρανς ;
τα Ρουμανάκια που λέμε είναι γυναίκες.
Χθες αργά πήγα μια βόλτα από εκεί, γιατί είχα πολλές καύλες. Βρήκα ένα ρουμανακι καστανό τα έκανε όλα. Ωραία πουτσα και κωλαράκι. Μου έκανε τέλειο τσιμπούκι, το γαμησα έξω από το αυτοκίνητο, και δυο αυτοκίνητα ποιο πέρα έπαιρναν μάτι. Γούσταρα έκανα ένα χυσιμο φοβερό. Ποιο περα σταμάτησα και τον έπαιξα, γιατη ένα τρανσακι γαμούσε έναν φορτηγατζή. Τη καυλες!!!!
ποιός ο Ιππότης ?
φουμαρα με μεταξοτες κορδελες εκει τωρα και χτες και προχτες περναω συνεχεια δεν πεζει οχι τρανς αλλα σε λιγο δεν θα εχει ουτε κ γυναίκες..ασε που ειχαν σκασει τα καναλια κ περίμενανκαι την ώρα εκείνη πετούσε και το Μαλαισιανό αεροπλάνο από πάνω
Φιλαράκο μην ειρωνεύεσαι! οταν εγώ πέρασα από πίσω από τα ΚΤΕΛ μετά το τσονταδικο ώρα 3π.μ βρήκα το τρανς. Μπορεί να ήταν και φαντασία μου…. Λες???και την ώρα εκείνη πετούσε και το Μαλαισιανό αεροπλάνο από πάνω