You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς Λία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα noknow4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 692
- Εμφανίσεις 244K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
teo8267
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Τι να πρωτοκοιτάξει κανεις..τις ματαρες ή τις βυζαρες!!..αν και μας τις κρύβεις..λιγο
ntinakivasiliki
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
δες την πεταλουδα εσυ... χα χα χα χα αυριο βραδυ καταφθανω στη ροδο
Φανταστική με πολύ ωραίο μανικιούρ!
teo8267
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Βγαζει ματι! :-*δες την πεταλουδα εσυ... χα χα χα χα αυριο βραδυ καταφθανω στη ροδο
το εχω αλαξει σημερα εν οψη ταξιδιου και
καλη διαμονη στο ομορφο νησι μας ;)
τελεια περναω μπειμπι πολυ ομορφο νησι η ροδος
τελεια, παιρνεις κ χρωμα βλεπω παραλια να πας!! ;)
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
οκτελεια, παιρνεις κ χρωμα βλεπω παραλια να πας!! ;)
Καλησπέρα,θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου με την Λία,μετά από πολύ σκέψη,λόγω κάποιον αρνητικών κρητικών,αποφάσισα να πάρω μια γεύση προσωπικά,σαν παρουσία, εμφάνιση πιστεύω πως είναι στις τρεις καλύτερες,τέτοια μάτια,χειλάρες,πόδια,δάχτυλα ποδιών και χεριών δύσκολα συναντάς ακόμα και σε γυναίκα,καθώς και τέτοια απαλότητα δέρματος,σαν μικρού παιδιού.Στα του σέξ επειδή πιστεύω πως είναι θέμα προσωπικού γούστου και τί ψάχνει ο καθείς που πηγαίνει,προσωπικά πέρασα ωραία,και μόνο για την υπέροχη κορμάρα,θα πήγαινα κάθε μέρα,αν είχα την οικονομική δυνατότητα,το δε εργαλείο της είναι αρκετά μεγάλο,χοντρό και ντούρο.
Λία φιλάκια και όλη μου την αγάπη.
Υ.Γ η κοπέλα είναι αρκετά ερωτεύσιμη.
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
φιλακια να σαι καλα μπειμπι ευχαριστω για τα καλα σου λογιαΚαλησπέρα,θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου με την Λία,μετά από πολύ σκέψη,λόγω κάποιον αρνητικών κρητικών,αποφάσισα να πάρω μια γεύση προσωπικά,σαν παρουσία, εμφάνιση πιστεύω πως είναι στις τρεις καλύτερες,τέτοια μάτια,χειλάρες,πόδια,δάχτυλα ποδιών και χεριών δύσκολα συναντάς ακόμα και σε γυναίκα,καθώς και τέτοια απαλότητα δέρματος,σαν μικρού παιδιού.Στα του σέξ επειδή πιστεύω πως είναι θέμα προσωπικού γούστου και τί ψάχνει ο καθείς που πηγαίνει,προσωπικά πέρασα ωραία,και μόνο για την υπέροχη κορμάρα,θα πήγαινα κάθε μέρα,αν είχα την οικονομική δυνατότητα,το δε εργαλείο της είναι αρκετά μεγάλο,χοντρό και ντούρο.
loykiloyk777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
κουκλα μ ελα κρητη ν σε απολαυσουμε
Παρόμοια θέματα