lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
Πού να βγάλει και το εργαλείο εξω.....
oxi απλα εγω δεν εκειτο κόψανε το άθλημα στη Καβάλα?
Πού να βγάλει και το εργαλείο εξω.....
oxi απλα εγω δεν εκειτο κόψανε το άθλημα στη Καβάλα?
ποσα ξερεις εσυ χα χα χα χαΠού να βγάλει και το εργαλείο εξω.....
εδω ειμαι παντα απλα δεν γραφω οταν δεν εχω κατι να πω αλωστε εχουμε και δουλειες δε μπορουμε να ειμαστε ολη μερα στο μπου οσο για το βατραχο σου ειπα οτι δεν τον ξερω προσωπικα ......να τον φας δεν θα χορτασεις ελεος πιαλια τι εγινε εξαφανιστηκες?βγκες υπερασπιστηκες τον βτραχο τον μπετατση και μετα εξαφανηστηκες?
τοσο πολυ σου αρεσε σαν πελατης ο βατραχος ο μπετατσης?
δεν τον τρωω χαχαχαχαχαεδω ειμαι παντα απλα δεν γραφω οταν δεν εχω κατι να πω αλωστε εχουμε και δουλειες δε μπορουμε να ειμαστε ολη μερα στο μπου οσο για το βατραχο σου ειπα οτι δεν τον ξερω προσωπικα ......να τον φας δεν θα χορτασεις ελεος πια
σε έλειψα ρε μάρτυρα του Αυνάν;που σ ρε μουτρο??
σε έλειψα ρε μάρτυρα του Αυνάν;
σιγά ρε θα σκίσεις καμία κιλότα που θιχτηκες κιόλαςάστοχο τ σχολειό και δεν μ ελειψες μουτρο οπως καταλαβενεις....απο περιέργεια ρωτησα καλη συνέχεια
να σαι καλα μπειμπι
σιγά ρε θα σκίσεις καμία κιλότα που θιχτηκες κιόλας
Καυλα φωτο!!!τελικα εκλεισε για βολο απο πεμπτη 22μαρτιου μεχρι κυριακη 25 μαρτιου
και μετα απο 26 εως 1 απριλιου λαρισα .... να εχετε το νου σας :coolcondom:
να προσεχεις τον βατραχομουρη.....καλα να περασεις και να προσεχετε...τελικα εκλεισε για βολο απο πεμπτη 22μαρτιου μεχρι κυριακη 25 μαρτιου
ρε τυπε τι εμμονη εχεις με το βατραχο .....ξεκωλα λεμε τωρα ο πληθυντικος στο τελος που κολλαει????να προσεχεις τον βατραχομουρη.....καλα να περασεις και να προσεχετε...
Ενταξει....δεν υπαρχεις....μετραμε μερες για το ποτε θα ερθεις αθηνα!!!τελικα εκλεισε για βολο απο πεμπτη 22μαρτιου μεχρι κυριακη 25 μαρτιου
ξερω εγω που παει ο πληθυντικοςρε τυπε τι εμμονη εχεις με το βατραχο .....ξεκωλα λεμε τωρα ο πληθυντικος στο τελος που κολλαει????