junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
άντε Γλυκομούτσουνε, από Δευτέρα σε βλέπω να παίρνεις άδεια από την δουλειά
μέχρι και άνευ αποδοχών θα πάρω για χάρη τηςάντε Γλυκομούτσουνε, από Δευτέρα σε βλέπω να παίρνεις άδεια από την δουλειά
εγω κουμπαρα , προλαβα πρωτη χεχεμέχρι και άνευ αποδοχών θα πάρω για χάρη της
μην το λες ειναι μεχρι να σκιρτησει η καρδια .... οι μεγαλυτεροι ερωτες ειναι παντα κοντα μας.ελα μουνι στον τοπο σου με παντρεψατε κι ολαςχα χα χα χα χα .......…. Ο αντρας που θα παντρευτω δεν θα ειναι απο το μπου με τιποτα .....τους φοβαμαι αυτους .....σου ερχεται για βιζιτα και σου πουλαει ερωτες και στο καπακι εχει δεσμο με την γειτονισα χα χα χα χα χα χα
και οι τσετουλες γειτονισες επισεις χα χα χα χα χα χα χα χαμην το λες ειναι μεχρι να σκιρτησει η καρδια .... οι μεγαλυτεροι ερωτες ειναι παντα κοντα μας.
τι βαρετα εδω στην Πατρα αυριο λεω να επιστρεψω αθηνα ...….....φιλη τα φιλια μου στη Βισση αν δεις και τη Νατασα τα δεοντα να της πεις ερχομαι χα χα χα χα
ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα κούκλα μου.. εμείς θα ζήσουμε τον έρωτα μας σαν δυό ελεύθερα πουλιά... (στη κυριολεξία) χαχαχαχαχαελα μουνι στον τοπο σου με παντρεψατε κι ολαςχα χα χα χα χα .......…. Ο αντρας που θα παντρευτω δεν θα ειναι απο το μπου με τιποτα .....τους φοβαμαι αυτους .....σου ερχεται για βιζιτα και σου πουλαει ερωτες και στο καπακι εχει δεσμο με την γειτονισα χα χα χα χα χα χα
θα τα μεταφερω ολα μεινε ησυχη!!! τα λεμε αυριο αθηνατι βαρετα εδω στην Πατρα αυριο λεω να επιστρεψω αθηνα ...….....φιλη τα φιλια μου στη Βισση αν δεις και τη Νατασα τα δεοντα να της πεις ερχομαι χα χα χα χα
πουλια ........?????? Τι εννωεις ........εγω παντως επεστρεψα Στην αθηνα οσοι πιστοι προσελθετεο γάμος σκοτώνει τον έρωτα κούκλα μου.. εμείς θα ζήσουμε τον έρωτα μας σαν δυό ελεύθερα πουλιά... (στη κυριολεξία) χαχαχαχαχα
πουλια ........?????? Τι εννωεις ........εγω παντως επεστρεψα Στην αθηνα οσοι πιστοι προσελθετε
παρε τηλεφωνο να σου πωποσες μερες θα μεινεις Αθηνα ?
τα καλύτερα έρχονται...Ωραια στην αθηνα εχω να πω