Νέα

Τρανς Hellen στην Αθήνα...2 Νοεμβρίου για 1 εβδομάδα.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madgre
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ σας...

Τα παρακάτω τα γράφω εκ μέρους της Ελένης διότι δεν ξέρει ελληνικά και έτσι δεν καταλαβαίνει τι γράφεται εδώ μέσα.

θα είναι στην Αθήνα σε μερικές μέρες για λίγες μόνο μέρες.
Μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και να στείλετε μήνυμα μέσα από  εκεί για συνάντηση.
Οτι γράψετε να είναι στα αγγλικά όμως.

Ευχαριστώ

P.S. Αν στέλνετε μηνύματα, παρακαλώ να αναφέρεται οτι είδατε το λινκ σε αυτο το site.

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για τιμές δεν ξερω τι θα πει, αλλα της ειχα πει να κατεβασει...μου ελεγε κατι για 250-300 ευρω για ωρα....
Πολλα ειναι της λεω.
καλη διασκεδαση σε ολους..

Επισκέπτης
Για τιμές δεν ξερω τι θα πει, αλλα της ειχα πει να κατεβασει...μου ελεγε κατι για 250-300 ευρω για ωρα....
Πολλα ειναι της λεω.
καλη διασκεδαση σε ολους..
Έλα μη τρελλαθώ που θα πληρώσουν τα μπουρδελόπαιδα 250-300 την ώρα για την σκυλομούρα.Με 300 την ώρα πηδάνε μοντέλα και όχι τραβέλια της κακιάς ώρας.Για τόσο βλάκες τους περνάς?

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα καλα τα λες...δεν θα διαφωνησω...

δεν ειμαι προαγωγος...δεν θα βγαλω εγω τιποτα...απλα εξυπηρετηση κανω.

Οτι θελετε το κουβεντιαζεται με την ιδια...εμενα η δουλεια μου τελειωσε με εκεινη την παραγραφο.

Παντως τιμες δεν εχει στο σαιτ της, αρα μπορει και να μην εχει τις τιμες που μου ειχε αναφερει...δεν ξερω τιποτα..
Ρωτηστε την..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Χαιρετώ σας...

Τα παρακάτω τα γράφω εκ μέρους της Ελένης διότι δεν ξέρει ελληνικά και έτσι δεν καταλαβαίνει τι γράφεται εδώ μέσα.

Μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και να στείλετε μήνυμα μέσα από  εκεί για συνάντηση.

Ευχαριστώ

P.S. Αν στέλνετε μηνύματα, παρακαλώ να αναφέρεται οτι είδατε το λινκ σε αυτο το site.
Tραβέλι μας έφερες ρε μπάρμπα?

μας τρελάνεις ρε βραδιάτικα?

αι....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαιρετώ σας...

Ευχαριστώ

τι ελενη ρε τυπε
αυτη ειναι πουστης
να τα γραφεις στο τιτλο του θρεντ μην την παταμε ρε δικε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ελενη ρε τυπε
αυτη ειναι πουστης
να τα γραφεις στο τιτλο του θρεντ μην την παταμε ρε δικε μου
and in english :2funny:
what eleni my type
this is fαg
write it on the title of thrent to avoid the step we take my man
μα πως το μιλαω το αγγλικο
ποιος ειμαι?ο σερ τσιχλας ειμαι τελικα :2funny: :2funny: :2funny:
who i am finally?sir gum i am? :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
and in english :2funny:
what eleni my type
this is fαg
write it on the title of thrent to avoid the step we take my man
μα πως το μιλαω το αγγλικο
ποιος ειμαι?ο σερ τσιχλας ειμαι τελικα :2funny: :2funny: :2funny:
who i am finally?sir gum i am? :2funny: :2funny:
τυπε παλι το αδερφατο χτυπησε υπουλα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Χαιρετώ σας...

Ευχαριστώ

τουλάχιστον εσένα θα σε κεράσει κάτι; θα πάρεις ένα μεζέ;

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να κανω μια ερωτηση???

Σε ποιο φορουμ εγραψα?? σε αυτο που εχει ως θεμα τις τρανσεξουαλ, σωστα??
Αν εχω κανει λαθος, οκ, να διαγραψω τοτε...

Αλλα τελοσπαντων, για αυτους που μπερδευτηκαν...αν και δεν θα επρεπε, η Ελενη ειναι τρανς μη εγχειρισμενη, με σιλικονες, ορμονες, κτλ κτλ κτλ...
Ειμαι σαφης τωρα φανταζομαι..

Οσο για το αν θα με κερασει εμενα κατι...δεν το ξερω και δεν νομιζω...δεν θα ειμαι στην Αθηνα οταν θα ειναι αυτη εδω.

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλή είναι!!!  :) :) :) Αλλά δεν έχει κάποια Γυμνή φώτο τις. :( :( :(

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι ειναι αρκετα καλη για τρανς...εχει και φωνη λεπτη..οχι σαν τα παιδια τα δικα μας στην συγγρου, που ανοιγουν στομα και νομιζεις οτι μιλας με μπετατζη..

Φωτο οχι δεν εχει τελειως γυμνες...μονο στηθος.

Ειναι απο Βραζιλια η "κοπελα"......και μενει στο Οσλο αυτην την στιγμη.

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχει Προφίλ στο ts-dating.com!!!

Για τα παλικάρια που σχολιάσατε με χλευασμούς την HELLEN ΜΗΝ ξεχνάτε ότι εδώ είναι γισ Transsexoual. Το λέει και η ΜΕΓΑΛΗ Ταμπέλα στην Εξώπορτα πριν μπήτε μέσα. Απο την στιγμή που δεν σας αρέσουν τα τραβέλια (όπως τα αποκαλείτε κάποιοι)γιατί ποστάρετε εδώ μέσα ?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Καλημέρα σας!!!

loveck

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για 250-300 με τιποτα  παρα πολλα μου φενονται για την συγκεκριμενη ουτε καν 200
κανενα 150αρι και πολλα. μην ξεχνιομαστε εχουμε και κριση , γιατι  οι πουτανες στην απεξω δηλαδη
εγω παντος αν δεν το βαλει κατω απο 200 βαζω Χ . αλλωστε παιζουν σαν και αυτη αρκετες μη σου πω και καλυτερες που τη βγαζεις  πιο φτηνα, επειδη ερχεται απο οσλο δηλαδη και ειναι βραζιλιανα. φιλε  madgre πες της να βαλει λιγο νερο στο κρασι της.  babe put some water in ur wine

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
για 250-300 με τιποτα  παρα πολλα μου φενονται για την συγκεκριμενη ουτε καν 200
κανενα 150αρι και πολλα. μην ξεχνιομαστε εχουμε και κριση , γιατι  οι πουτανες στην απεξω δηλαδη
εγω παντος αν δεν το βαλει κατω απο 200 βαζω Χ . αλλωστε παιζουν σαν και αυτη αρκετες μη σου πω και καλυτερες που τη βγαζεις  πιο φτηνα, επειδη ερχεται απο οσλο δηλαδη και ειναι βραζιλιανα. φιλε  madgre πες της να βαλει λιγο νερο στο κρασι της.  babe put some water in ur wine
put the κοτ νταουν σλοουλι

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες το μονο που εχω να πω  ειναι οτι θελει πολυ προσοχη με αυτες,διοτι οι περισσοτερες ειναι φορτωμενες με παρασημα.αρχηγοι γεεθα και ανω ειναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να κανω μια ερωτηση???

Σε ποιο φορουμ εγραψα?? σε αυτο που εχει ως θεμα τις τρανσεξουαλ, σωστα??
Αν εχω κανει λαθος, οκ, να διαγραψω τοτε...

Αλλα τελοσπαντων, για αυτους που μπερδευτηκαν...αν και δεν θα επρεπε, η Ελενη ειναι τρανς μη εγχειρισμενη, με σιλικονες, ορμονες, κτλ κτλ κτλ...
Ειμαι σαφης τωρα φανταζομαι..

Οσο για το αν θα με κερασει εμενα κατι...δεν το ξερω και δεν νομιζω...δεν θα ειμαι στην Αθηνα οταν θα ειναι αυτη εδω.
τυπε στην κεντρικη σελιδα του φορουμ,που εμφανιζονται τα τελευταια θεματα και τα καινουργια δεν λεει σε ποια κατηγορια ανηκουν,γιαυτο σχεδον ολοι γραφουν πχ ελενη τρανς,μαρια τρανς

Συνημμένα

• ScreenHunter_001.jpg
    ScreenHunter_001.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 65

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom