TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.463
ειδες η ρουφιανα;αργησες......εκλεισε με τη θεια χοτυ.
ειδες η ρουφιανα;αργησες......εκλεισε με τη θεια χοτυ.
η σιγανοπουστα απο δω τοχει απο κει το φερνει δουλευει με πμ και τσαααακ το'φαγε το πελατακιειδες η ρουφιανα;
πανουργα...η σιγανοπουστα απο δω τοχει απο κει το φερνει δουλευει με πμ και τσαααακ το'φαγε το πελατακι
εχεις πιστοποιητικα; εεεεεεεεε;;;;Αμέεεεεεεέ!
εχει πιστοποιητικο γνησιοτητας το μωροεχεις πιστοποιητικα; εεεεεεεεε;;;;
Αμέεεεεεεέ!
Καλησπέρα στους φίλους συναγωνιστες,
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι ψάχνω να βρω transaki να πάρω μαζί μου για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.....
μπιλι τι κανεις ρε παλικαρι μου εσυ ζεις?Ανοίγω αυτό το θέμα για νάχαμε να λέγαμε , έπρεπε να γράψεις φίλε μου ;)
Τι κάνετε ρε μπαγάσηδες, πιπώνετε τράβελους και δε μας λέτε και μας?εχω κατι θεματα απο συγγρου μερια θελω να συζητησουμε πριβε
μπιλι τι κανεις ρε παλικαρι μου εσυ ζεις?
που εισαι χαμενος?
εχω κατι θεματα απο συγγρου μερια θελω να συζητησουμε πριβε περιμενω στιγμα σου ;) ;)
σωστος ο μπιλης γιγαντας τι να λεμε τωραέλα κυρ Αλέφαντε ! Στείλε μου pm για όποια τρανς και κροςς θέλεις. Τα πάντα όλα. Ανταλλάσω πληροφορίες με μηνύματα πλέον Τούτο διότι, όπως διαπιστώνεις, gay άτομα μπαίνουν στο forum μας και αφήνουν αποτυπώματα ζήλειας. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα πιό sexy αγόρια πάνε με τρανς και αυτοί μένουν μπουκάλα.
polu swstos !!!!!!έλα κυρ Αλέφαντε ! Στείλε μου pm για όποια τρανς και κροςς θέλεις. Τα πάντα όλα. Ανταλλάσω πληροφορίες με μηνύματα πλέον Τούτο διότι, όπως διαπιστώνεις, gay άτομα μπαίνουν στο forum μας και αφήνουν αποτυπώματα ζήλειας. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα πιό sexy αγόρια πάνε με τρανς και αυτοί μένουν μπουκάλα.
Πράγματι ρε Βασιλείου, έχεις δίκιο.Δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα πιό sexy αγόρια πάνε με τρανς και αυτοί μένουν μπουκάλα.
εισαι για χαβαλε και μονο .......εδω μονο γαμαμε φιλεΠράγματι ρε Βασιλείου, έχεις δίκιο.
Πονάει η ψυχή μου που δεν πιπώνω τράβελους.
senior vasileiou εγραψες παλη!!!!έλα κυρ Αλέφαντε ! Στείλε μου pm για όποια τρανς και κροςς θέλεις. Τα πάντα όλα. Ανταλλάσω πληροφορίες με μηνύματα πλέον Τούτο διότι, όπως διαπιστώνεις, gay άτομα μπαίνουν στο forum μας και αφήνουν αποτυπώματα ζήλειας. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα πιό sexy αγόρια πάνε με τρανς και αυτοί μένουν μπουκάλα.