Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευακι δεν παιζεσαι .Σημερα το πρωι μ εκανες τουρμπο και ειμαστε και οι δύο ψηλοί....χι,χι,

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Νιάου νιάου είσαι εδώ;

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Νιάou πήρες το μήνυμα μου; Νιάου, νιάου 

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Όχι, εδώ στο έστειλα. Check νιάου

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Πολυ νιαουρισμα πεφτει σημερα :grin:

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Γατούλης ναι, αλλά όχι αλανιαρης. Λίγο σπιτογατος, λίγο ματάκιας, πολύ ερωτιαρης..

STOP

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου ευα τι κανεις μωρο μου?

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
lakis7
Νέος

Αποσυνδεδεμένος

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #7013 στις: χθες στις 21:41 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
ρε παιδιά, σήμερα το απόγευμα κατά τις 8 πήγα στο αγκύρας 1 όπου ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα από τα κάλλη της εύας κατά πάσα πιθανότητα. ο τσάτσος δεν είπε όνομα. εντυπωσιακή ξανθιά με τούμπανο σιλικονούχο βύζο.
επειδή είχα ενδοιασμούς για τραβέλι, παραήταν ψηλή και η φάτσα λίγο με προιδέασε, την έκανα αλλά μετά από λίγο ξαναγύρισα και ο τσάτσος μου λέει πως η κοπέλα δε δέχεται επιστροφές!!! και δε με άφησε να μπω.
τελικά μήπως είναι τρανς η εύα; ξέρει κανείς να απαντήσει;
όχι τίποτα άλλο, επειδή σκάλωσα που δε μπήκα με τη μία και ξενέρωσα με αυτό που μου τυχε αλλά από την άλλη αν γλίτωσα τρανς πάλι καλά.

Ευα τι λες για αυτο??
Αμα εγινε ετσι ντροπη σου....

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
lakis7
Νέος

Αποσυνδεδεμένος

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #7013 στις: χθες στις 21:41 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
ρε παιδιά, σήμερα το απόγευμα κατά τις 8 πήγα στο αγκύρας 1 όπου ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα από τα κάλλη της εύας κατά πάσα πιθανότητα. ο τσάτσος δεν είπε όνομα. εντυπωσιακή ξανθιά με τούμπανο σιλικονούχο βύζο.
επειδή είχα ενδοιασμούς για τραβέλι, παραήταν ψηλή και η φάτσα λίγο με προιδέασε, την έκανα αλλά μετά από λίγο ξαναγύρισα και ο τσάτσος μου λέει πως η κοπέλα δε δέχεται επιστροφές!!! και δε με άφησε να μπω.
τελικά μήπως είναι τρανς η εύα; ξέρει κανείς να απαντήσει;
όχι τίποτα άλλο, επειδή σκάλωσα που δε μπήκα με τη μία και ξενέρωσα με αυτό που μου τυχε αλλά από την άλλη αν γλίτωσα τρανς πάλι καλά.

Ευα τι λες για αυτο??
Αμα εγινε ετσι ντροπη σου....

Φτου μου  φτου μου φτου μου ΝΑΙ  για ολα ναι ειμαι αδιστακτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που να ξερω εγω ποιος ειναι καρδια μου αυτος???? :think: :think: :think: :think:

και για να ειπαι ο τσατσος οτι δεν δεχομαι επιστροφες  φαντασου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

STOP

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου ευακι εισαι καλα?
θελω σαν τρελος να τα πουμε απο κοντα,ειδα τισ φοτο σου και εμεινα μαλακας :bigdick:javascript:void(0);javascript:void(0);

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom