Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.919
Πόντοι
12.056
Aγαπητε μιμικο οι κοπελες που εχουν κανει διορθοση φυλου μπορουν καλιστα να ερθουν σε οργασμο οσο δε για την εμφανηση του αιδειου ειναι πανομιοτοιπος με ενος σε εισαγωγικα φυσιολογικου. Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν υπαρχουν εσωτερικα γενητικα οργανα δηλ. μητρα και λοιπα.

Ωπαααα....νεο πουλεντο αγνωστου  φυλου.. :dancing: :dancing: :grin: :grin:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωπαααα....νεο πουλεντο αγνωστου  φυλου.. :dancing: :dancing: :grin: :grin:
καλη ερωτηση πως μπορει να υγραινεται αραγε ενα τεχνητο μουνακι?μπορει?μαλλον οχι..θα λεγα εγω..

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ  καλη ερωτηση  θα ελεγα να ερθεις να μου το υγρανης με την γλωσσιτσα σου και μετα να σε χυσω στο στομα για να δεις την διαφορα μεταξη ενως φυσιολογικου με ενος τεχνιτου ,,,, μετα  θα το ζητας καθε μερα ΝΙΑΟΥ ,,,,, θα σου ελεγα να ρωτησης τον πρωην μου να σου πει  αλλα λιγο δυσκολο ,,,, φιλακια πολλα  σε περειμενο να ερθεις εν αγωνιως :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Aγαπητε μιμικο οι κοπελες που εχουν κανει διορθοση φυλου μπορουν καλιστα να ερθουν σε οργασμο οσο δε για την εμφανηση του αιδειου ειναι πανομιοτοιπος με ενος σε εισαγωγικα φυσιολογικου. Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν υπαρχουν εσωτερικα γενητικα οργανα δηλ. μητρα και λοιπα.
καλημερα χρονια πολλα.εχεις κανει?πως το ξερεις?μου φαινεται λιγο μουφα...δηλαδη φουσκωνει η κλειτοριδα?πως?πως υγραινεται?καλο θα ναι να ξερουμε...παντως στην αισθηση του σεξ χωρις προφυλακτικου αν εισαι εμπειρος το καταλαβαινεις απ οτι μου χουν πει..

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ακου Αri1973 υγρα δεν εκρινοντε απο τον κολπο ομως τα παντα οι αισθησεις οι συσπασεις του κολπου και ο οργασμος ερχοντε απο την κλειτοριδα που το νιωθει και ο παρτεναιρ οτι σκλυραινει καΙ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
και τα υγρα απο που ειναι?απο που εκκρινονται? :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ  καλη ερωτηση  θα ελεγα να ερθεις να μου το υγρανης με την γλωσσιτσα σου και μετα να σε χυσω στο στομα για να δεις την διαφορα μεταξη ενως φυσιολογικου με ενος τεχνιτου ,,,, μετα  θα το ζητας καθε μερα ΝΙΑΟΥ ,,,,, θα σου ελεγα να ρωτησης τον πρωην μου να σου πει  αλλα λιγο δυσκολο ,,,, φιλακια πολλα  σε περειμενο να ερθεις εν αγωνιως :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

καλα κατι επαθα οταν το διαβασα λεμε !
ποτε μπορουμε να βρεθουμε αγαπητη μου...να κανουμε ολα αυτα μαζι !

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.919
Πόντοι
12.056
Ευα  εισαι υπερτατο Υπερ Πουλεντο  :boobies: :boobies:  :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
αρα για ανακεφαλαιωσουμε ενα μεταλλαγμενο πορνιδιο ... δεν εχει μουνι απλα μια τσεπη για λεφτα ... και δεν γινεται να χυνει διοτι δεν εχει απο που να βγει ... αρα... μετα απο λιγο καιρο που δεν εκσπερματωνει ξεκιναει και τρελαινεται και χανει τα λογικα του...

τι κανει ο κοσμος για τα λεφτα καταληγω...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.919
Πόντοι
12.056
αρα για ανακεφαλαιωσουμε ενα μεταλλαγμενο πορνιδιο ... δεν εχει μουνι απλα μια τσεπη για λεφτα ... και δεν γινεται να χυνει διοτι δεν εχει απο που να βγει ... αρα... μετα απο λιγο καιρο που δεν εκσπερματωνει ξεκιναει και τρελαινεται και χανει τα λογικα του...

Μην γινεσαι κακος Μιμικε...

:rolleyes: :rolleyes: :bottom: :bottom:

curious4896

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευα λες οτι απαντας στα  pm  εμενα ομως δε μοθ εχεις απαντησει και ειναι καμποσεσ μερεσ τωρα. καταλαβαινω οτι ισωσ δε προλαβαινεισ βεβαια αλλα αν μου απαντουσες....

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Για να στο πω λιγο χυμα γιατη ετσυ μαλλον θα το καταλαβεις.... αν ηθελα πολλα χρηματα δεν θα εκανα τσεπακι θα κραταγα την πουτσα μου γιατη αποδειχθει οτι  περισοτερα βγαζης με την πουτσα παρα με το μουνη ετσυ για να σου φυγη η απορια περι χρηματος......
2ον το αν χυνω μπωρο να στο αποδειξω οποτε θες τωρα βεβαια αν εισαι σαν τον κολο μου ΞΕΝΥΧΤΗ λοιπαμε αλλα δεν προκιτε να σε χυσω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οσο για το αν τρελενεσε η οχι λογικο ειναι οταν υπαρχουν ανωνιμα ανεγκεφαλα τιπακια σαν εσενα που πισω απο μια σελιδα του νετ ρωτας τετειες χαζομαρες και χωρις να εχεις αποδιξης :think: :think: :think:

οποτε το συμπερασμα δικο σου ΤΕΛΟΣ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Για να στο πω λιγο χυμα γιατη ετσυ μαλλον θα το καταλαβεις.... αν ηθελα πολλα χρηματα δεν θα εκανα τσεπακι θα κραταγα την πουτσα μου γιατη αποδειχθει οτι  περισοτερα βγαζης με την πουτσα παρα με το μουνη ετσυ για να σου φυγη η απορια περι χρηματος......
2ον το αν χυνω μπωρο να στο αποδειξω οποτε θες τωρα βεβαια αν εισαι σαν τον κολο μου ΞΕΝΥΧΤΗ λοιπαμε αλλα δεν προκιτε να σε χυσω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οσο για το αν τρελενεσε η οχι λογικο ειναι οταν υπαρχουν ανωνιμα ανεγκεφαλα τιπακια σαν εσενα που πισω απο μια σελιδα του νετ ρωτας τετειες χαζομαρες και χωρις να εχεις αποδιξης :think: :think: :think:

οποτε το συμπερασμα δικο σου ΤΕΛΟΣ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

αρα θελεις να μου πεις οτι επεσε εξω το μαγαζι που το εκοψες?  :dancing: :dancing: :dancing:

και για να σου πω αντε πες οτι χυνεις που δεν χυνεις βεβαια αυτο σιγουρο πουθενα δεν το γραφει αυτο οτι μετα την αλλαγη χυνετε... κοτζαμ γυναικα σπερμα χυνεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αρα θελεις να μου πεις οτι επεσε εξω το μαγαζι που το εκοψες?  :dancing: :dancing: :dancing:

και για να σου πω αντε πες οτι χυνεις που δεν χυνεις βεβαια αυτο σιγουρο πουθενα δεν το γραφει αυτο οτι μετα την αλλαγη χυνετε... κοτζαμ γυναικα σπερμα χυνεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν το δοκιμασης θα μου πεις αν ειναι σπερμα η οχι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Οταν το δοκιμασης θα μου πεις αν ειναι σπερμα η οχι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι πιστευεις οτι θα δοκιμασω? τοσα μουνακια υπαρχουν οριτζιναλ ωραια και λαχταριστα γιατι να παω με ιμμιτασιον?  :grin:

δες ενα παραδειγμα ...
7_3605.jpg

θες κι αλλο ?
http://[URL unfurl="true"]www.realgf.com/galleries/w023/img/vdjxmzcvqywydprq.jpg[/img[/URL]]

... και μετα φερε το ιμμιτασιον να το συγκρινεις !!!  ;D ;D ;D

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
γιατι γ@μ@τε το θεμα της ευα   :huh: :huh: :huh: :huh:

εαν δεν σας αρεση , δεν πατε ,  απλο ειναι ..........

δεν διαβασα ποτε εδω μεσα απο το ευακι να σας προσβαλη ποτε , εσυ γιατι τετοια επιθετικοτητα ?  :headbang: :headbang:

μηπως επειδη δεν εχεται γ@μιση ποτε τετοια '' γυναικα '' ? 

ευα καλημερα ............... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom