Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευακι εσυ 8α βαλεις καμια φωτο σου να δουμε κια εμεις το προσωπακι σου

οχι καρδουλα μου ;) ;) ;) ;) ;)οταν βαλης κι εσυ δικια σου ισως να βαλο κι εγω .... αλλιως θα κανης εναν κοπο να ερθεις να με δεις  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.901
Πόντοι
12.056
Ειναι εκ του Πουλεν...δεν μπαινεις και καθολου στο τσατ να μαθεις ορολογια  ;) ;)

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαριαννα μαρεσει που βαζεις και φωτο...στην θεση σου θα κρυβομουνα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
οχι καρδουλα μου ;) ;) ;) ;) ;)οταν βαλης κι εσυ δικια σου ισως να βαλο κι εγω .... αλλιως θα κανης εναν κοπο να ερθεις να με δεις  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
γιατι νομιζεις οτι δεν ειδαμε προσωπο απο τις φωτο χωρις να ερθουμε καν εκει?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ειναι μυστικο.......δεν μπορω να σου πω ομως γιατι θα με μαλωσει ο χαλι ποττερ!

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Εύα είσαι τρελή κ.....λα!!!!θέλω να σε γλείψω ολόκληρη...

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ευάκι μέσα στην εβδομάδα τι ωρες δούλευεις ???, ερχομαι αθηνα αυριο για κάνα 2ήμερο και θα σου έρθω σίγουρα .

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Γεια σου Ευα!!Οι φαν της ποδολαγνιας μπορουν να προσελθουν?Εχεις κατι σπεσιαλ για μας??Που δουλευεις τωρα και τι ωρες?
Ευχαριστώ εκ τον πρωτερον!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα καυ..ρα Εβίτα. Από ότι κατάλαβα ήσουνα στη (Β)Λακωνια για Πάσχα και μάλιστα στις Αμύκλες. Ξέρεις τι λέμε στους (Β)Λάκωνες; 

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα καυ..ρα Εβίτα. Από ότι κατάλαβα ήσουνα στη (Β)Λακωνια για Πάσχα και μάλιστα στις Αμύκλες. Ξέρεις τι λέμε στους (Β)Λάκωνες;  

Καλημερα αγαπητε μου Μαρουλια μαλλον δεν καταλαβες ....... Ημουν στα Λουτρα ΚΟρινθιας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) λιγο κατω απο το αυλακι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
να κανω μια ερωτηση που ειμαι λιγο ασχετος... αυτη που εχει κανει τεχνητο μουνι μπορει να χυνει κιολας? ή ειναι μονο μια τσεπη για λεφτα?
και μορφολογικα πως ειναι ... εχει κλειτοριδα και ολα τα συναφη ή ειναι μονο μια τρυπα?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
να κανω μια ερωτηση που ειμαι λιγο ασχετος... αυτη που εχει κανει τεχνητο μουνι μπορει να χυνει κιολας? ή ειναι μονο μια τσεπη για λεφτα?
και μορφολογικα πως ειναι ... εχει κλειτοριδα και ολα τα συναφη ή ειναι μονο μια τρυπα?
καλη ερωτηση πως μπορει να υγραινεται αραγε ενα τεχνητο μουνακι?μπορει?μαλλον οχι..θα λεγα εγω..

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aγαπητε μιμικο οι κοπελες που εχουν κανει διορθοση φυλου μπορουν καλιστα να ερθουν σε οργασμο οσο δε για την εμφανηση του αιδειου ειναι πανομιοτοιπος με ενος σε εισαγωγικα φυσιολογικου. Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν υπαρχουν εσωτερικα γενητικα οργανα δηλ. μητρα και λοιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom